Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dobro prije je bio lepsi:

MJTheEssentialMichaelJackson.JPG

michael-jackson-neverland.jpg

Danijelče moje drago, nisam trepnula od trenutka kad sam sela u bas !
Kolko sam puta okrenula one listove, mislim da se ceo autobus nagledao :mrgreen:
A kako smo iskusno spustili one budale :P ...i to najobičnijom istinom >> "Majkl je savrsenstvo u odnosu na svakog!!!"
Premnogo ti hvala :heart: :heart: :heart: !

Ma bre...:D Nema na cemu ! :D A onaj lik me je bas iznervirao onom recenicom:"Morao sam da mu izduzim facu,sad je jos vise kao zena!"Ali,ti si lepo rekla da je MJ savrsenstvo u odnosu na sve njih ! Muahahahahaha! Ako je gledao ceo bus,i treba brw ! Imaju sta i da vide ! :mrgreen: Inace,i dalje ne kontam sta slusa onaj lik,nisam ga razumela ! :p

Ma bre...:D Nema na cemu ! :D A onaj lik me je bas iznervirao onom recenicom:"Morao sam da mu izduzim facu,sad je jos vise kao zena!"Ali,ti si lepo rekla da je MJ savrsenstvo u odnosu na sve njih ! Muahahahahaha! Ako je gledao ceo bus,i treba brw ! Imaju sta i da vide ! :mrgreen: Inace,i dalje ne kontam sta slusa onaj lik,nisam ga razumela ! :p

Najmanje me zanima sta slusa !
Ne znam sta je umislio onim sto je rekao da zna da je Thriller najbolji spot svih vremena...sta, otkrio mi je Ameriku :???:
Koji pacenik !! trebale smo samarcinu da mu zalepimo, da se preslika na onom stampacu (u boji) :evil:
...a golub :lol: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahhahahhaha :rotf:

Back