Nikom se ne svidja moja Karin, a ja nemam srca ni snage da stavim NJEGA!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad gledam TV i na vestima kazu da je Michael Jackson umro od infarkta.
rest in peace.
E, ovo me vec nervira. Shta ste se svi stavili u ulogu najrodjenijeg roda Michaela Jacksona? Ok, umro chovek, umro je kralj popa- to je velika stvar, priznajem, ali da kukumavchite na sve strane... Normalno je da se chovek rasplache, ja ga nisam volela pa me je ovaj dogadjaj dirnuo, ali sachuvaj to za sebe, shta sad- treba svi da znaju shto cesh ti da drzish to iznad zida, velika stvar.
Chovek je umro, a vi pravite od toga tragikomediju. Uzas!
Michael, R.I.P.![]()
Razumem ja zaljenje. Ali ne razumem da neko to istache na taj nachin kao dechko koga sam citirala. I ja sam zalila za Toshetom Proeskim. Zali se srcem. Ti u srcu znash kako ti je. Ne zali se ni crninom, ni time shto ce neko napisati kako je plakao ceo dan ili celu noc- zashto to isticati? Vishe poshtujem kada neko napishe "Vechno cesh ostati u mom srcu, slava ti" nego kada opisuje kako je proveo najgori dan u zivotu ili tako neshto.Ja sam zalila ceo dan kao da mi je rod rodjeni.
Mnoge lepi trenuci me vezuju za njega,isla sam na njegov koncert,to nije koncert to je spektakal u Minhenu 88 turneja ,,WHO S BAD,,
Toliko ,a za Madonnom bih i ja umrla.
Sanjice, takvi moroni se KULIRAJU. Ko zna koliko je jadan kad se istresa na teen devojkama po netu... loool iskopleksirani malokitashi ^^Ne mogu da podnesem ovo, Billie. Ne mogu.
Mora da si mnogo zayeban lik?
Ne mogu da podnesem ovo, Billie. Ne mogu.
U pravu si. Poludela sam. Definitivno. Necu vise da se raspravljam s budalama.Pusti ih,oni se spustaju nisko,sta te zabole za njih !Potrudi se da budes iznad njih i da ih iskuliras,jer ovo nije trenutak za raspravljanje,vec da dostojanstveno ispostujemo Majkla kao njegovi verni fanovi ! Mislim da bi on tako voleo,jer je i sam takav bio,kulirao je morone koji su ga pljuvali i time bio iznad njih !
![]()
U pravu si. Poludela sam. Definitivno. Necu vise da se raspravljam s budalama.
Nek pociva u miru, kad mu vec nisu dali mira dok je bio ziv.
Za ostale, bude li jos provokacija/svadjanja letece kazne...
Samo da te citiram...nagomilalo se ovde kojekvih gluposti a tvoje reakcije ne vidimo.
Onaj kreten je konacno priznao da je lagao i da ga Majkl nije zlostavljao!!!AAAAAAAAAA!
Tri puta sam molila administratore da zakljucaju temu.
Postoji tema Michael Jackson i tamo se nalazi sve u vezi sa njim.
Kolko smo srecnih vesti argumentovali, tolko cemo i ovu tragediju raspraviti, na onoj temi, naravno.
Onaj kreten je konacno priznao da je lagao i da ga Majkl nije zlostavljao!!!AAAAAAAAAA!