Michael Jackson je mrtav

E, ovo me vec nervira. Shta ste se svi stavili u ulogu najrodjenijeg roda Michaela Jacksona? Ok, umro chovek, umro je kralj popa- to je velika stvar, priznajem, ali da kukumavchite na sve strane... Normalno je da se chovek rasplache, ja ga nisam volela pa me je ovaj dogadjaj dirnuo, ali sachuvaj to za sebe, shta sad- treba svi da znaju shto cesh ti da drzish to iznad zida, velika stvar.
Chovek je umro, a vi pravite od toga tragikomediju. Uzas!

Michael, R.I.P. :(

Ja sam zalila ceo dan kao da mi je rod rodjeni.
Mnoge lepi trenuci me vezuju za njega,isla sam na njegov koncert,to nije koncert to je spektakal u Minhenu 88 turneja ,,WHO S BAD,,
Toliko ,a za Madonnom bih i ja umrla.

Ja sam zalila ceo dan kao da mi je rod rodjeni.
Mnoge lepi trenuci me vezuju za njega,isla sam na njegov koncert,to nije koncert to je spektakal u Minhenu 88 turneja ,,WHO S BAD,,
Toliko ,a za Madonnom bih i ja umrla.
Razumem ja zaljenje. Ali ne razumem da neko to istache na taj nachin kao dechko koga sam citirala. I ja sam zalila za Toshetom Proeskim. Zali se srcem. Ti u srcu znash kako ti je. Ne zali se ni crninom, ni time shto ce neko napisati kako je plakao ceo dan ili celu noc- zashto to isticati? Vishe poshtujem kada neko napishe "Vechno cesh ostati u mom srcu, slava ti" nego kada opisuje kako je proveo najgori dan u zivotu ili tako neshto.

Pusti ih,oni se spustaju nisko,sta te zabole za njih ! ;) Potrudi se da budes iznad njih i da ih iskuliras,jer ovo nije trenutak za raspravljanje,vec da dostojanstveno ispostujemo Majkla kao njegovi verni fanovi ! Mislim da bi on tako voleo,jer je i sam takav bio,kulirao je morone koji su ga pljuvali i time bio iznad njih ! ;)
U pravu si. Poludela sam. Definitivno. Necu vise da se raspravljam s budalama.

VEĆ GODINAMA mediji pišu o tome kako je Michael Jackson bio ovisan o različitim analgeticima i lijekovima za smirenje, a ubrzo nakon njegove smrti su se prisjetili i kako je 2007. godine ljekarna Mickey Fine Pharmacy na Beverly Hillsu tužila Jacksona zbog neplaćenog računa za lijekove u iznosu od 101.926,66 dolara (oko 530 tisuća kuna, op.a.). Slučaj je nekoliko mjeseci kasnije riješen izvansudskom nagodbom.

Sumnja da su ga ubili upravo lijekovi dodatno je pobuđena činjenicom da autopsijom nije otkriven točan uzrok Jacksonove smrti - čekaju se toksikološki nalazi koji bi trebali biti gotovi u narednih četiri do šest tjedana. Neki od američkih medija izvještavaju kako je Jackson prije smrti primio injekciju Demerola, a drugi kako ga je ubila velika doza morfija.

"Modrice na prsima su nastale uslijed pokušaja oživljavanja, a nema ni vidljivih naznaka da je doživio srčani udar"

Neimenovani izvor je za Fox News rekao kako je patologe iznenadilo to što je Jackson bio puno zdraviji od onog što su očekivali, kao i to što su po prvi put njegovo lice vidjeli bez šminke. Obdukcija je pokazala kako Jackson nije umro nasilnom smrću, ali i kako nije doživio srčani udar.

"Modrice na prsima su nastale uslijed pokušaja oživljavanja, a nema ni vidljivih naznaka da je doživio srčani udar. Sumnja se kako je došlo zastoja rada srca ili pluća uslijed djelovanja nekog lijeka ili kombinacije više lijekova. Potrebna su dodatna testiranja kako bi se utvrdio uzrok smrti", stoji u obdukcijskom izvješću.

Tijelo je nakon obdukcije predano Jacksonovoj obitelji i prevezeno je u zasebnu kriptu jedne mrtvačnice u Los Angelesu kako u medije ne bi procurile fotografije Jacksonovog leša. Zasad nema informacija o tome kada će biti pogreb.

Back