NecuZvaqHocuQsur
Aktivan član
- Poruka
- 1.619
Nije bio pedofil...
Dokle vise da ponavljam da nije bio pedofil, i da nije menjao boju koze...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije bio pedofil...Dokle vise da ponavljam da nije bio pedofil, i da nije menjao boju koze...
Verujem da nije bio pedofil...ali naravno da je menjao bojju koze...
Imao je vitiligo, ajde molim te nemoj da se pravis pametan/pametna pre nego sto procitas jos nesto sem tabloida...
Kao muzicar da bio je ok,ali pedofilija preko toga ne mogu da predjem ma koliko se neki ovde busali,ako je to nekima normaln onda ok,meni nije to je moje misljenje i bez napada molim
To nije razlog da kazes onako nesto devojci od nepunih 15. :/SORRY,MOZDA SAM MALO PRETERAO,IZVINI AKO TE POVREDIO ALI JA NJEGA NE VOLIM
Ne napadam ja nikoga...Ti si gore napisao/la "Naravno da je menjao boju koze"... Tvrdis nesto a dve blage veze nemas... Sorry ako sam te uvredila, u afektu sam, tacno...
Ne znam šta me je više potreslo:sama tragedija,ili činjenica da ni tada ljudi ne mogu bez pakosti i zlobe...![]()
Ne znam šta me je više potreslo:sama tragedija,ili činjenica da ni tada ljudi ne mogu bez pakosti i zlobe...![]()
super, sada oplakujemo i pedofile![]()
Svidja mi se kako razmisljas, evo neko normalan na forumu...![]()
Ne mogu da verujem !
ma jock, samo je volio da se igra sa djecom
to sto je nekada davno bio dobar muzicar , ne ponistava ono sto je sada
nakon napada mijenjanja crta lica, bijeljenja koze, lose lose muzike i spopadanja djece....
a nije bre to pakost i zloba...ali previse se opterecujete time...vi izdizete njega do te mere kao da je bog savrsen sta ti ja znam....od kukanja nista ne postizete niti cete ga vratiti time....ae okrenite se rl....a te price ne znas nista ae sa foruma kao, daj bre odrasti covece....a i zabole me....nastavite s tim....**** mi se iskreno....