Michael Jackson je mrtav

Ja Michaela nisam slusao nesto posebno,ali postujem sve sto je uradio.Ipak je on muzicka ikona proslog veka i treba mu odati zasluge za sve sto je ucinio,bez obzira dal' se izbeljivao,bio pedofil ili sta drugo.Uostalom,niko od nas ne zna kakav je bio kao covek privatno,vec samo mozemo da ga posmatramo kao muzicara i nista vise.I tu je bio jedan od najvecih.R.I.P Michael

Kao muzicar da bio je ok,ali pedofilija preko toga ne mogu da predjem ma koliko se neki ovde busali,ako je to nekima normaln onda ok,meni nije to je moje misljenje i bez napada molim

ja isto mislim da nije bio pedofil
naduvano je mnogo sve,izmanipulisano je informacijama,,,
mislim da je on kao licnost bio hipersenzualan ,i kao takvom da je najbolju komunikaciju vodio sa decom
ja mislim da je kod toga ,sto su ga proglasavali za pedofila napravljen veliki greh

Svidja mi se kako razmisljas, evo neko normalan na forumu... :roll:

a nije bre to pakost i zloba...ali previse se opterecujete time...vi izdizete njega do te mere kao da je bog savrsen sta ti ja znam....od kukanja nista ne postizete niti cete ga vratiti time....ae okrenite se rl....a te price ne znas nista ae sa foruma kao, daj bre odrasti covece....a i zabole me....nastavite s tim....**** mi se iskreno....

a nije bre to pakost i zloba...ali previse se opterecujete time...vi izdizete njega do te mere kao da je bog savrsen sta ti ja znam....od kukanja nista ne postizete niti cete ga vratiti time....ae okrenite se rl....a te price ne znas nista ae sa foruma kao, daj bre odrasti covece....a i zabole me....nastavite s tim....**** mi se iskreno....

Pa i vi ga preteraste s pricama o pedofiliji i boji koze, svi se uhvatili za to kao pijan plota, a znate o njemu samo ono sto procitate u novinama...

Back