Mi smo vesele devojke

gost 223698

Domaćin
Poruka
4.747
Da li vas nerviraju reklame na TV-u i koliko? Šta radite kad vas reklamni blok koji traje stopedeset svetlosnih godina prekine tokom gledanja izuzetno zanimljivog filma, serije, emisije etc. ?

Koje su to reklame koje vam se svidjaju, koje su vas iznenadile svojim inovativnim sadržajem i predstavljaju za vas trenutak svetlosti u televizijsko - marketinškom mraku?

Navedite takodje, kako biste osmislili neke od reklama i za kakve proizvode.

Da, baš te reklameštine devedesetih sa nekim golim i polugolim droljetinama umeju da me iritiraju, baš su idealne za porodičnu atmosferu i slično.

A reklama koju bih osmilila.. Pa recimo, Tomaš Berdih i ja snimamo reklamu za veš i kao andjeli smo imamo krila i valjamo se goli u oblacima a veš koji reklamiramo nam okačen za harfu pored.

ufff,reklame me jaaako nerviraju,jos kada gledan neki film kasno nocu,i oni mi roknu reklame -.- pogotovo na pinku......e,sad,nmg da se setim koja mi je najbolja reklama,ali znam da me najvise nervira ona 'abatel" reklama -.- smasne je :D toliko lose odradjena....

Samo zato što su na TV-u i govore "Mi smo vesele devojke", to ne znači da su droljetine.

hot-girls-hot-dogs-lead.jpg

Isto je i sa ovom slikom. Dve devojke jedu hotdog. I sad su one droljetine?!

Da li vas nerviraju reklame na TV-u i koliko? Šta radite kad vas reklamni blok koji traje stopedeset svetlosnih godina prekine tokom gledanja izuzetno zanimljivog filma, serije, emisije etc. ?

Koje su to reklame koje vam se svidjaju, koje su vas iznenadile svojim inovativnim sadržajem i predstavljaju za vas trenutak svetlosti u televizijsko - marketinškom mraku?

Navedite takodje, kako biste osmislili neke od reklama i za kakve proizvode.

ne nerviraju me
kako bih inače otišo u *****ru ili po pljuge ili krenuo da rasklanjam frižider
inače kod nas ne pamtim originalnu reklamu... ne pamtim ni inače
smislio bih reklamu za kondome... igraju skaj sniki i pusi... bilo bi krvavo, ono velika 18ica na ekranu

recimo

scena 1: pusi leži u 3/4 lateks čizmama sa nekim metalnim korsetom koji ima katanac
ambijentacija: zamak u fazonu 15. veka
scena 2: skaj se penje uz lijander a do jege sniki po ciglama ko oni majstori. sniko ga gleda prezrivo, vadi svoju mačeticu i seče lijander.
scena 3: skaj pada i razbija se u parampačat. nestaje u vatra
scena 4: sniki dolazi (giumene čizme, vunene čarape, tkana toga, bakarni oklop, crna fantomka), alavo odbacuje okop, vadi pajser iz čarape, otvara katanac, spušta glavu ka medjunožju djeve
scena 5: diže glavu i vidi se krvava fantomka i u fejdu sledi krvoločni osmeh pusi
scena 6: sniki šmekerski vadi kurton iz druge čarape, skida fantomku u slou mošnu, odmotava kurtom; a u fejdu ide krvavi natpis - ili imaš ili nemaš... preko celog ekrana fejd - muda -
scena 7: u zamućenom kadru sniki naskače na mladu, u desnoj strani se vrti kutijica i napis u crvenom kalautu . BB kondomi - od sada u 3 boje- samo 99,00 RSD

Poslednja izmena:
recimo

scena 1: pusi leži u 3/4 lateks čizmama sa nekim metalnim korsetom koji ima katanac
ambijentacija: zamak u fazonu 15. veka
scena 2: skaj se penje uz lijander a do jege sniki po ciglama ko oni majstori. sniko ga gleda prezrivo, vadi svoju mačeticu i seče lijander.
scena 3: skaj pada i razbija se u parampačat. nestaje u vatra
scena 4: sniki dolazi (giumene čizme, vunene čarape, tkana toga, bakarni oklop, crna fantomka), alavo odbacuje okop, vadi pajser iz čarape, otvara katanac, spušta glavu ka medjunožju djeve
scena 5: diže glavu i vidi se krvava fantomka i u fejdu sledi krvoločni osmeh pusi
scena 6: sniki šmekerski vadi kurton iz druge čarape, skida fantomku u slou mošnu, odmotava kurtom; a u fejdu ide krvavi natpis - ili imaš ili nemaš... preko celog ekrana fejd - muda -
scena 7: u zamućenom kadru sniki naskače na mladu, u desnoj strani se vrti kutijica i napis u crvenom kalautu . BB kondomi - od sada u 3 boje- samo 99,00 RSD

Da, to bi bilo recimo kul.

mzkz - ko si ti da prosudjuješ o tome da li su droljetine ili ne? Šta ti znaš o njihovom privatnom, seksualnom životu? A?

Back