Mi smo Veljika Aljbanija(Albanija i Kosovo mostom povezuju naciju)

Koliko će država da obuhvati Velika Albanija?

• Ukupno glasova
    49
  • Anketa je zatvorena .
У анкети недостаје пети део ...

Заборавио си велики део Милогорије ...

:eek::eek::eek:

Ja znam da je to tvoj vlazan san ali, jeßi ga, nikad ti se nece obistinit... ;)
Dakle,kad se dve šiptarske,pardon tri šiptarske države uključujući i šiptare u Makedoniji integrišu u jednu državu,biće nam svima bolje,zar ne?:evil:

Ne vidim sto je lose u tome sto ljudi prave auto-put!!! :confused: Pa i mi uskoro pocinjemo sa gradnjom istog put Srbije ali ni u ludilu ne pomisljamo o nekakvom ujedinjenju... ;)

da sam na tvoje mesto,ja bih se sekirao za okolinu gde zivim,zato brini se malo za sebe,ostavi mene.
ako su takve bombe bacene,budi siguran da su bacene tamo gde ne ugrozavaju zivot svojih vojnika (pa i nas).;)

Па зато јер сам забринут за себе.Ја не славим Нато као ти.Ја не дајем именима улице по разне функционере НАТОА.Ја не волим НАТО.Они су вас озрачили а ви их славите?И немој бити наиван око војнике.Они су само војници.Кога брига за 100-200војника.Коме је стало до 10 000војника који су у Ирак погинули?Не буди смешан.

Па зато јер сам забринут за себе.Ја не славим Нато као ти.Ја не дајем именима улице по разне функционере НАТОА.Ја не волим НАТО.Они су вас озрачили а ви их славите?И немој бити наиван око војнике.Они су само војници.Кога брига за 100-200војника.Коме је стало до 10 000војника који су у Ирак погинули?Не буди смешан.

Zalosno, ali je tacno.Za njihovu administrciju ti vojnici su samo broj... a i ti ljudi imaju porodice, majku, oca neko sigurno zali za njima... nije sve u novcu...

Брже ће мо до Тиране да стигнемо!

1873657_636x404.jpg

:think::roll:a N A T O;)

Ja znam da je to tvoj vlazan san ali, jeßi ga, nikad ti se nece obistinit... ;)

Nije vlazan san,ako si vec bez osnovnog obrazovanja,mozes na netu naci granice takozvane velike analbananije.........BTW....lakse ce uzeti celu CG nego bilo sta drugo,a da ne pricamo o Grckoj......:roll:.......a i generalno-vise ste nego smesni......rogovi-razbrojs.:mrgreen:

'aj' mrčo,ne zezaj.Za 20 godina nas će biti 5 miliona a vas 250 000,šta misliš koliko će biti šiptara i da li nam trebaju?;)

Ako bude frke nema problema,postace srbi :mrgreen:

Back