Mi smo vecni

Nexus 6:
znas kako...ja sam da se porodici daje redovna penzija/plata haskog optuzenika...i svaka moguca birokratska pomoc...

njihova patriotska duznost je da se dobrovoljno predaju...a drzave da ih uhapsi ako oni to odbiju...

ne treba ih "podmicivati"...

Pa vi kad dodjete na vlast im ukidajte pomoc, pa vratite otpustene na TV Apolo, onda maknite Tijanica, etc...
E, kad dodjete do mene vise necete biti na vlasti :twisted:

eremita:
E, sad ce neki Cedoid DA MI PRICA O DZIPOVIMA - A O VOZNOM PARKU KOJI IMA TADIC BOLJE
DA NE PRICAM O TIM KOLONAMA DZIPOVA I KAKO MU SE ZENA VOZIKA POSEBNIM A DECA POSEBNIM
KOLIMA. POKRITE SE USIMA DS-OVCI.
Pa sasvim je normalno da ce predsednik drzave da se vozi u dobrim kolima, sto ti je to nenormalno :?:
Evo ovi tvoji vratise kucu milosevicu koju je platio 2000dm na 80 ari placa, ali to je po tebi verovatno normalno. IZGLEDA DA JE NA OVOM FORUMU OSNOVNA DELATNOST KRITIKOVANJE I TRAZENJE TUDJIH GRESAKA, kako kod nas Srba koji u stvari nismo srbi nego "izdajnici", tako kod Hrvata, Muslimana....
SVAKO PRVO TREBA DA POCISTI SVOJE DVORISTE!!!!!

Gwydion:
Kakve ja veze imam sa DS-om? Jesi ti opet pusio smesne cigare kad
tako lupetas? A sto se tice voznog parka drzava i treba da da svom predsedniku
obezbedjenje i dobra kola. I njemu i njegovoj porodici. Bolje drzava nnego da
duca daje dzipove kako je to bilo sa nekim politickim opcijama :P

Gwydiote SAM SI NAPISAO U POSTU I KRITIKOVAO
KARADZICA I NJEGOVU DECU ZBOG VOZNOG PARKA I NJEGOVO OBEZBEDJENJE ZBOG
SLUPANIH MERCEDESA - PA PROCENI SAM DA LI SI OPET
UDUVAN I DA LI HALUCINIRAS. A STO NISI
KRITIKOVAO CEDU ZBOG MERCEDESA :?: i evo u nastavku kakav si post napisao:

Gwydiot:
Izvini, ali d ali ovo sto sa maj rekao nije tacno? U Bosni neka neko tamosnji
govori, to je njihova stvar. Ovde mi moramo da uvidimo ko smo i ko nismo i
da idemo dalje. Karadzic je kao heroj, a koliko su mercedesa na palama slupali
oni iz njegovog obezbedjenja? Koliko kuca "preuzeli" jer su im trebale?
Deca su mu po beogradu vozil adzipove i isla po kockarnicama dok su tudja deca
ginula? ILi je to profesionalni patriotizam za svoj dzep? Muslimani nisu bili nista
bolji, ali to je njihova sramota. a srpska sramota je srpska sramota.

Ja sam vec jednom pozvao da mi iko, ko mu tu izjavu prebacuje, kaze zbog bi se Srbi mogli ponositi od '45 do danas?
Daj da to stavimo na tas skupa sa onim zbog cega bi trebalo da se stide pa da onda pricamo? Ne, mi ne treba da se stidimo u buducnosti, ali prvo treba da uradimo neke stvari na koje bi mogli da se ponosimo. A sumnjam da ti ili eremita imate icim da se licno ponosite. Sto se tice te tzitze ja bih imao sto sta da je poducim, ali ni malo nemam iluzija da bi vi to mogli, dragi moji jurodivi.

Ajduk:
urospo:
..jos kad bi neko sa ovog foruma posao primerom te devojke...... :lol: :wink:

A ne, kako ne znash da je crkva zla buuuuuuuu :P
Gwydione, aj da nauchimo tu devojku kako treba da se stidi shto je Srpkinja, jojj :lol:

Cedu, Tadica i ostale drzavne funkcionere vozi drzavni vozni park. Na Palama su se bahatili i prevrtali mercedese iz obesti. Ako nisi znao Pale nemaju bulevare i tamo mozes ici i peske ako hoces. U BGD ne mozes i to je razlika.

eremita:
Gwydion:
Kakve ja veze imam sa DS-om? Jesi ti opet pusio smesne cigare kad
tako lupetas? A sto se tice voznog parka drzava i treba da da svom predsedniku
obezbedjenje i dobra kola. I njemu i njegovoj porodici. Bolje drzava nnego da
duca daje dzipove kako je to bilo sa nekim politickim opcijama :P

Gwydiote SAM SI NAPISAO U POSTU I KRITIKOVAO
KARADZICA I NJEGOVU DECU ZBOG VOZNOG PARKA I NJEGOVO OBEZBEDJENJE ZBOG
SLUPANIH MERCEDESA - PA PROCENI SAM DA LI SI OPET
UDUVAN I DA LI HALUCINIRAS. A STO NISI
KRITIKOVAO CEDU ZBOG MERCEDESA :?: i evo u nastavku kakav si post napisao:

Gwydiot:
Izvini, ali d ali ovo sto sa maj rekao nije tacno? U Bosni neka neko tamosnji
govori, to je njihova stvar. Ovde mi moramo da uvidimo ko smo i ko nismo i
da idemo dalje. Karadzic je kao heroj, a koliko su mercedesa na palama slupali
oni iz njegovog obezbedjenja? Koliko kuca "preuzeli" jer su im trebale?
Deca su mu po beogradu vozil adzipove i isla po kockarnicama dok su tudja deca
ginula? ILi je to profesionalni patriotizam za svoj dzep? Muslimani nisu bili nista
bolji, ali to je njihova sramota. a srpska sramota je srpska sramota.

Gwydion:
E Srbi, Srbi. Jos kad bi neko od vas takvu neku devojku , kao pravi Srbin, pozvao na pice umesto da je vrbuje za jurodive? Nikad od vas muskarci i Srbi :P

urospo:

Gvido, ne sumnjaj nikad.
I pozvao je na pice, na picu mi je to rekla, i zavrbovao je za "jurodive"...
Dakle 2:0
.... Sad smo super, dao sam joj Vladiku Nikolaja da cita, veceras idemo u setnju...
bice i 3:0...

Mada ,samo pazi da ne bude autogol. Cim je tu crkva i setnje da ne bude samo bratsko i cedno iscitacanje biblije. Izvini, ali ostacu skeptican ;)

commodore:
Gwydion:
E Srbi, Srbi. Jos kad bi neko od vas takvu neku devojku , kao pravi Srbin, pozvao na pice umesto da je vrbuje za jurodive? Nikad od vas muskarci i Srbi :P

urospo:

Gvido, ne sumnjaj nikad.
.... Sad smo super, dao sam joj Vladiku Nikolaja da cita, veceras idemo u setnju...

Gwydion:
Mada ,samo pazi da ne bude autogol. Cim je tu crkva i setnje da ne bude samo bratsko i cedno iscitacanje biblije. Izvini, ali ostacu skeptican ;)

commodore:
Gwydion:

urospo:

Gvido, ne sumnjaj nikad.
sram te bilo commodore, koristis crkvu da smuvas ribu....
mislim stvarno... :wink:

Iluvatar:
Gwydion:

commodore:
Gwydion:

urospo:

Gvido, ne sumnjaj nikad.
sram te bilo commodore, koristis crkvu da smuvas ribu....
mislim stvarno... :wink:

Eto neke koristi od Crkve i potpuno u skladu sa temom.
Znaci, mi, klerofasisti, smo vecni :roll: :twisted: :lol:

Jedan od onih Sorosevih medija, list Vreme, koji bi trebalo da se zove VRIJEME (ranije je stampan u Hrvatskoj) prednjaci i takmici se sa B92 u pljuvanju svega sto je srpsko.
Poznat je tu izvesni Dragan Todorovoci sa svojim PSEUDOduhovitistima. Naravno, sve je to pseudo, prava duhovitost je kada se nasalimo sa Srebrenicom :twisted:

Evo pogledajte tekst:
http://www.vreme.com/cms/view.php?id=409516

A poslao sam im i komentar, cenim da nece imati mu... ovaj petlju da objave.
Komentar: Organizovanje stranke kao preduzeca nije izum Velje Ilica, to je izum Zorana Djindjica.
Iz celog teksta izbija zloba, kao i iz ostalih tekstova Dragana Todorovica - zloba uperena protiv svega sto je nacionalno i demokratsko.
Ali gospodo malo ste se za****, kako rece Aksentije u Maratoncima. Kostunica je i dalje premijer, Ceda je najuren iz DS, predsednik Tadic sve veci patriota, a EU ne samo da uspesno saradjuje sa takvom Srbijom, nego je i hvali.
A Velju mozete da uhvatite povise Jajca.
Mi, klerofasisti, smo neunistivi.

I za kraj, evo lepotana, vidjenog njihovim ocima:
409516_18-12.jpg

s'oprostenjem.. ljakse :) kad ne zna odgovor na pitanje, sutira voditelja.. seljo veljo :mrgreen:

Back