Mi smo savrseni, zar nije to sumnjivo?

Poruka
4.292
Znate onu pricu Hrvati uvozili neke tunjevine, neko mleko, ovo ono ovakvo onakvo otrovno, puno nekih stetnih hemikalija itd itd (ne samo ova zadnja afera nego i ranijih godina). I sad iako isti ti identicni proizvodi se nalaze i na nasim rafovima, za razliku od Hrvatske vlasti, ovi nasi nikad nisu nista povukli sa rafova. Ponavljam, iako su proizvodi identicni kao sa hrvatskim jer i oni imaju lopurde uvoznike koji kupuju tamo negde na istoku zatrovanu hranu koja treba da se baci a ovde je valjaju kao da je savrsena po velikim cenama. I sad se pitam kako to da li su nasi uvoznici tako jaki da su kupili nasu vladu pa oni zataskavaju otrovanu hranu da ne bi izgubili profit uvoznici a i po cenu da se Srbi truju i umiru od otrovne hrane? Ovi nasi uvek pricaju kako je sve savrseno i fino i zdravo a ista takva hrana identicna u milimetar se naveliko povlaci iz prodaje u Hrvatskoj jer je dokazano otrovna. Zar se vi ne bojite da kupujete hranu po nasim mega i ultramarketima? Iskreno ja sam odavno prestao da kupujem hranu u tim megamarketima , samo kupujem za licnu higijenu jer na zalost sapun i sampon i pasta za zube ne proizvode nasi seljaci na zlatibou, vlasini i tako tim zabitim krajevima gde se ne ispalti da se koristi koncentrat u uzgoju mesa i mleka i mlecnih preradjevina a narocito voca .

Баш јуче написах нешто на задату тему.
Интересантна појава да кад год у јавност доспе информација о прехрамбеној роби,опасној по људско здравље,која се нашла на тржишту у региону,обавезно следи низ изјава како се таква роба не налази на тржишту у Србији и како све надлежне инспекције врше своју дужност.Ако су инспекцијске службе тако ревносне у обављању свог посла како то да је тржиште преплављено месним прерађевима сумњивог квалитета ? Како то да су конзерве туњвине са повећањим садржајем хистамина повучене са тржишта околних земаља а само су у Србији исправне ?

Back