VranV
Ističe se
- Poruka
- 2.302
Pa dotiče nas se s obzirom da vas više od pola i dalje ima pretenzije na većinu teritorija susjeda.
Mi smo pacifisti, samo bi do Pacifika.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dotiče nas se s obzirom da vas više od pola i dalje ima pretenzije na većinu teritorija susjeda.
Za 10 meseci smo mi postali kolonija - zbog blokadera ? To tvrdiš?imaju kako nemaju
to dokazuju svojim stavovima u Strazburu i Briselu
Ono jesmo kolonija, ali čija tačno?Mi smo kolonija.
Ostalo je još ponešto da se proda. Evo i na RTSu nešto o tome
Hoćemo li to dozvoliti? Već smo sve dozvolili i ne zanima nas. Neutralci kažu šta to mene briga.
Primedbu imam na ovo "strane ruke". Za mene je "strana ruka" i neki naš lopov koji je mitom došao do kompanije. U suštini, čim resursi kao što je voda, hrana, svi postanu većinom privatni, sve jedno je je li to neki stranac ili Srbin, nema razlike.
NIje to bas toliko da smo kolonija , barem ne još dok se ne rasproda što si napisala .Mi smo kolonija.
Ostalo je još ponešto da se proda.
Питам те искрено, ово стварно мислиш или се зезаш?Pa dotiče nas se s obzirom da vas više od pola i dalje ima pretenzije na većinu teritorija susjeda.
To u Latinskoj Americi ima naziv kompradori , to je politička elita na vlasti i oko vlasti koja ostvaruje znatne dobiti od polulegalno-nelegalnih ustupaka strancima, njihovom kapitalu . Ne postoji naš izraz najbliže su sintagme; komesarska uprava ili saradnici okupatora (kolaboracionisti, kvinslinzi ) mada se to već odnosi na rat pa nije baš adekvatna zamena.Ja se i dalje pitam otkuda našim političarima koji dobijaju platu od ove siromašne zemlje, gde nastavnici imaju manje od pekara i gde medicinske sestre odlaze u inostranstvo, kako imaju za te patike od 1000 eura, stanove za decu po inostranstvu, mora da su kupili ili mitom došli do nekih resurs ove zemlje mimo pravila? Neka je i sa nekim pravilom, ali da vidimo. Kako to da svi u SNS kartelu imaju,a da drugi nemaju?
Ako vama ne smeta vlasnička struktura hotela na Jadranu i zadovoljavate se crkavicom iz fondova za nerazvijene u EU zašto bih se ja bunio, uživajte.Super, pa onda ću napisati kako se "suverena" zemlja bori protiv vanjskog utjecaja dok istovremeno uzima europske fondove i uči iz PowerPoint priručnika kako voditi politiku.
Nećemo.Nemoj da spamujemo. Malo je Karađorđe uradio za Srbiju u odnosu na Miloša...
Za 10 meseci smo mi postali kolonija - zbog blokadera ? To tvrdiš?
Nada umire poslednjaМожда си у праву, видећемо.
Надам се, врло сам опрезан у том надању, али постајем мало и нестрпљив јер нам време истиче. Биолошки, геостратешки, духовни, морални часовник овог народа откуцава.
Што се тиче твоје реченице "Ova deca su isti štof kao i njihovi roditelji." врло је могуће али се надам да су размислили о свему јер су имали 3 разлога за то:
1. Више него очигледне примере уништавања државе, народа, економије, привреде пред очима. Све је врло огољено и лако схватљиво. Није схватио само онај ко не може или неће (из њему знаних разлога - интереса)
2. Ипак су то будући академски грађани а за то ипак се мора имати мало (мало више) мозга. Ако неко, из долазећих генерација, има мозга онда би требало да су то они.
3. Није друштво стигло да их исквари, још увек.
Kažu zli jezici da imaš fiksaciju na ljude koji učestvuju u protestima protiv korumpiranog režima.Cim tvoji blokaderi idu u Strazbur da traze sankcije protiv sopstvene drzave jasno je da su za kolonijalni status Srbije i da su izdajnici
Blokaderi iz Srbije odu u Strazbur da se zale parlamentarcima EU na policiju i vlast u Srbiji zbog toga sto brane javni red i mir i ne daju blokade, a sledeci dan policija i vlast u Strazburu polomi od batina demonstrante zene , decu, starije zato sto su blokade protivzakonite u Francuskoj.
Ne moras bas da lupas gluposti.Nebojsa Katic je poznat kao lik koji nema veze sa mozgom.
Mi jesmo potpuna kolonija, potpuna kolonija SNS mafijasa.
Jedino njih, i samo njih.
Sa druge strane, zapadni kapital je JEDINA stvar zbog koje nas ti SNS kolonizatori ne ubijaju po ulicama i kucama.
Strani zapadni kapital je NUZNA stvar za napredak i slobodu srpskog drustva.
Znaci kada ti zapadnjak drzi EPS, to je bolje za Srbiju nego da ga drze SNS mafijasi.
Itd.
ja sam za demokratiju javni red i mirKažu zli jezici da imaš fiksaciju na ljude koji učestvuju u protestima protiv korumpiranog režima.
Je li to tačno?
Za 10 meseci smo mi postali kolonija - zbog blokadera ? To tvrdiš?
Ne moras bas da lupas gluposti.
Nije SNS vecan; gomna dodju i odu.
Samo kompletan moron moze da predlozi prodaju elektrodistribucije bilo kome, a kamoli strancima.
Btw. EP je u rukama drzave i na zapadu, ako te neko pita.
Ja mislim da je internet čarobaniji od svih poznatih čarobnjaka.Nema jednog bez drugog.
U kontekstu teme, upotrebljen samo kao ilustracija da internet nije čarobno sredstvo već alat svog vremena
Ja sam neko vreme mislio da si ti Nebojsa Katic licno, da.Zadnjih nekoliko godina upravo o tome na ovom forumu drvim, Bogu i ljudima sam dosadio.
Sve treba da se rasproda i da ne bude drzavno.Ali i taj zapadnjak biva deo korupcije kad mitom i korupcijom dodje do tog poseda.
To što je sad upravljanje državom loše ne znači da zato treba sve da rasprodamo. Kada rasprodamo sve onda se više ni za šta ne pitamo. Čime onda kao država upravljamo? Ja sam za to a bitni resursi, vode, zemljište, energenti moarju biti većinski u rukama onih za koje glsamo, a ne privatnika koji nas ne pita ništa.
Uostalo, zašto su Francuzi zvršili kompletnu nacionalizaciju svog enrgetkog sektora? To što je vlast loša, treba je smeniti, a ne da zbog loše vlasti za večnost prodamo resurse zemlje
Šta znam?Ja mislim da je internet čarobaniji od svih poznatih čarobnjaka.
I uz internet apsolutno važi: Ko hoće nađe način, ko neće nađe razlog.
Uz ove naše medije, da nam nije interneta, bili bi afričko pleme u Evropi. I klicali bi našem plemenskom vođi Vučiću, Miloševiću... i maštali o pradavnim srpskim zemljama...
Oni su nas doveli do kolonije. Milošević je jednoj siromašnoj zemlji nametnuo ratove ,(sa svima , sa celim svetom) za "nacionalni interes" i proglasio "pobedu"...
Došlo je vreme da se otreznimo od tog kolektivnog pijanstva, а to trežnjenje radi generacija koja nije učestvovala u tom "nacionalnom interesu".
Mi smo kolonija.
Svi strateski resursi u svakoj ozbiljnoj drzavi su u vlasnistvu drzave; a EP je upravo to.Kada je nesto drzavno, to nije 'tvoje'.
To je jako bitno da se razume u ekonomiji.
Te igre reci i narativi nisu ekonomija, cak je i naprotiv.
Osim ako nisi neki diktator ili direktor u EPS-u, drzavni EPS je za tebe zlo.
I jos jednom, Nebojsa Katic je potpuni idiot.
Inace, secam se ranije, jednom me je isterao sa svog bloga, kada sam krenuo da ga tamo pumpam koliko su mu glupi tekstovi.![]()
To jeste pizdarija , neoprostiva pizdarija nadam se ružnijeg dela blookadera . Pišeš i moljakaš Makrona koji pendreči ljude triput gore od Vučića a sa istim tim Vučićem pravi dilove oko otkupa javnih preduzeća Srbije . U svakom slučaju to je jedna tamna mrlja blokaderstva nadam se prevaziđena.imaju kako nemaju
to dokazuju svojim stavovima u Strazburu i Briselu
Ozbiljne drzave nisu ozbiljne zbog drzavnog vlasnistva, vec zbog kapitalizma, slobodne trgovine i kolicine slobode privatnog kapitala.Svi strateski resursi u svakoj ozbiljnoj drzavi su u vlasnistvu drzave; a EP je upravo to.
Nebojsa Katic me ne zanima i nije poenta price.