Mi, ljudi koji iritiramo druge ljude

Obožavam to da radim. A ne znam koliko uspevam da ih iznerviram.. Toliko se uživim da mi bude lepo, uživam u sreći i zaboravim na pajsere 😊
Pa nije, al' ono kao, život je kratak, pusti me da se radujem. Baš krijem sreću da ne uznemirim nekog ko je "nesrećan". Da ga ispoštujem. Mladost ---> ludost. Sad, baš me briga. Jer kratko se živi... A i nije da je neko to uvažio, pa kao...

Pa nije, al' ono kao, život je kratak, pusti me da se radujem. Baš krijem sreću da ne uznemirim nekog ko je "nesrećan". Da ga ispoštujem. Mladost ---> ludost. Sad, baš me briga. Jer kratko se živi... A i nije da je neko to uvažio, pa kao...

Ako mene neko iritira, ja ga eliminišem ili svedem na podnošljivo

Isto očekujem i prema meni da se ponašaju ako ih iritiram...

Osobo, oslobodi se mog prisustva, ako te iritiram. 😊

Ako mene neko iritira, ja ga eliminišem ili svedem na podnošljivo

Isto očekujem i prema meni da se ponašaju ako ih iritiram...

Osobo, oslobodi se mog prisustva, ako te iritiram. 😊
Idem juče pored reke s jednom "besnom, zabrinutom i nesrećnom" osobom i prolazimo pored pečurkice, a tu sede bakica i vrv unuk koji je evidentno homosekšual i slušaju neku klasiku, operu, nešto, piju sok i šute. Meni je bila preslatka ta scena i izazvala je nežnost i radost. :))) Šta zapravo može biti problem koji nas čini besnim ili zabrinutim ili nesrećnim? Život prolazi pored nas...

Drugim riječima ne poštuješ ljude.

Omasila si za 180 stepeni.

Postoje ljudi koji misle da su zasluzili svu paznju ovog sveta samom svojom pojavom i zahtevaju poseban tretman, i kada se nadju sa tobom koji se prema svima ophodis na jednak nacin, to je za njih vrlo ponizavajuce iskustvo i zaista gledaju na to kao nepostovajnje ... lika ili dela..

"Pa šta se sekiraš, ja kad sednem u kafanu ja iritiram ljude, ništa ne radim, sedimo, pričamo i ja ga iritiram, takav sam tip, znaš... Ja kad bi obraćao pažnju na to, ma idi, ne zanima me. Sedimo nas šestorica, ja dvojicu iritiram i šta sad..."

Dakle, nebitno čije je ovo mudro izlaganje, nalazim da je što bi anglosaksonci rekli vrlo significant.

Svemu se svetu ugoditi ne može.

Šta mislite šta je to u vama što iritira druge ljude? :zper:
"Ti sve moraš da isteraš na čistinu" - moja majka meni.

Drugim riječima ne poštuješ ljude.

Mislim da nisi najbolje razumela šta je hteo da kaže.

Obzirom da se isto ili slično ponašam (opisala sam malo detaljnije) prosto osećam šta je to što iritira okolinu.

1. Rekao je da u toku toku razgovora razlaže priču na prostije činioce da bi suština bila jasnija :malav: Šta tu ima loše?
(ja to radim samo ponekada kada ne shvatam poentu priče)

2.To što ne primećiju ljude, nije namerno, jednostavno takav mu je sklop.
(ni ja svog tatu ne bih zapazila na ulici u prolazu, ili da uđem u prostoriju gde je više ljudi)
Moji najbliži i oni koje volim i stalo mi je do njih, znaju za to i ne ljute se. Nije namerno

3 ' U suštini niko mi ništa ne može' nije inat, to je, barem kod mene i otprilike sam opisala u gornjem postu, da ne brine za tuđa mišljenja, radi ono šta hoće jer može (sme) bez obzira na posledice.

Tako sam shvatila post, prepoznala sebe, i to ne znači da ne poštuje ljude. Jednostavno, gleda svoja posla, ili, živi i pušta druge da žive.

Grešim li? :malav:

Mislim da nisi najbolje razumela šta je hteo da kaže.

Obzirom da se isto ili slično ponašam (opisala sam malo detaljnije) prosto osećam šta je to što iritira okolinu.

1. Rekao je da u toku toku razgovora razlaže priču na prostije činioce da bi suština bila jasnija :malav: Šta tu ima loše?
(ja to radim samo ponekada kada ne shvatam poentu priče)

2.To što ne primećiju ljude, nije namerno, jednostavno takav mu je sklop.
(ni ja svog tatu ne bih zapazila na ulici u prolazu, ili da uđem u prostoriju gde je više ljudi)
Moji najbliži i oni koje volim i stalo mi je do njih, znaju za to i ne ljute se. Nije namerno

3 ' U suštini niko mi ništa ne može' nije inat, to je, barem kod mene i otprilike sam opisala u gornjem postu, da ne brine za tuđa mišljenja, radi ono šta hoće jer može (sme) bez obzira na posledice.

Tako sam shvatila post, prepoznala sebe, i to ne znači da ne poštuje ljude. Jednostavno, gleda svoja posla, ili, živi i pušta druge da žive.

Grešim li? :malav:
Ma zezam ga malo, a zašto da ne...

"Pa šta se sekiraš, ja kad sednem u kafanu ja iritiram ljude, ništa ne radim, sedimo, pričamo i ja ga iritiram, takav sam tip, znaš... Ja kad bi obraćao pažnju na to, ma idi, ne zanima me. Sedimo nas šestorica, ja dvojicu iritiram i šta sad..."

Dakle, nebitno čije je ovo mudro izlaganje, nalazim da je što bi anglosaksonci rekli vrlo significant.

Stav :cool:

U tvom slucaju , glupost koja je ocigledna je ono sto dovodi uz enorman ego do raznih losih i nekorektnih ponasanja i onda takva ponasanja i posledice dovode do nepodnosenja takvog smrada...
Znaci niti je slucaj da nista ne radis niti je slucaj da pricas i ponasas se ljudski sa uvazavanjem ili bar tolerisanjem drugih...

Istovremeno taj ego vrlo brzo pobrise sve te nekorektne postupke u memoriji i onda ostane pitanje, nisam nista uradla uradio a oni me ne podnose....Savrsen alibi za sopstveno ponasanje, autisticno egocentricno i idilicno...

Ne iritira sve ali otprilike tih 2 od 6 za stolom - što mogu vrlo smireno i argumentovano da te spustim kad pokušaš bit superioran bez ikakve potrebe,
- što izgledam umišljeno samo zato jer sam otprilike jako nezainteresovana za osobe koje nisu u mom društvu,
-što ne mogu da foliram da volim nekoga ko me jede samom njegovom pojavom i zbog toga imam sarkastične izjave i otrovne strijelice upućene ka istoj/m i dobijam epitet - prepotentna.
-što mi je družba - družba a služba-služba i uprkos druženju sa kolegama nemam običaj da pričam o poslu...

Ih, šta još sve ne.

Ne iritira sve ali otprilike tih 2 od 6 za stolom - što mogu vrlo smireno i argumentovano da te spustim kad pokušaš bit superioran bez ikakve potrebe,
- što izgledam umišljeno samo zato jer sam otprilike jako nezainteresovana za osobe koje nisu u mom društvu,
-što ne mogu da foliram da volim nekoga ko me jede samom njegovom pojavom i zbog toga imam sarkastične izjave i otrovne strijelice upućene ka istoj/m i dobijam epitet - prepotentna.
-što mi je družba - družba a služba-služba i uprkos druženju sa kolegama nemam običaj da pričam o poslu...

Ih, šta još sve ne.
Uuuu...ovo k'o da me neko poznaje bolje, od sebe same! 😁
P. S. Ja sam do te mere degutantna u nekim situacijama..., da čak prezir i ne prikrivam!Sarkazam tada prosto " kipti" iz mene!

Poslednja izmena:
- blogovi kje pisem za TRECE OKO

- sabloni za milje kje saljem BURDI

- Isus me kune jer pisem i za Crkveni list i saljem skaredne fotke svojih golih ledja

- recepti keje nece da mi objave u Kuhinjica i keceljica

- poljoapoteke gde necu da kupim nista protiv krompirovih zlatica

pufff ... ne mogu vise i sebe nerviram ponedeljkom kad je -5 napolju :D

Back