MI ili JA?

Kazu da nije bitno kakva je neka ljubav vec kakvi smo mi sa tim nekim.. Koliko je to dobro / lose po nas? E sad ide ona cuvena teorema o 'sopstvenim' karakterima i o tome da trebamo da budemo samo svoji .. da niko ne moze biti u paru ako nije nacisto sam sa sobom.. Da se ne treba zbog nekog menjati.. :think:
Koliko verujete u to? Bolje ste u single varijanti ili pored nekog? Treba li vam podrska ili ste dovoljni sami sebi? I da li uopste umete i mozete bez partnera ( iz iskustva znam da mnogi iako ne priznaju uvek im treba neko)?

Ima tu istine... Moze da bude i dobro i lose... Slazem se sa tom teoremom, ali se ne slazem da se ne treba menjati (osim na bolje), jer u ta osoba moze da nas podstakne da iskorenimo neke lose navike ili osobine, na koje ni sami nismo ponosni, a opet, trebalo je da nas neko pogura da ih izbrisemo. Mislim da osoba treba da bude samostalna uvek, i ako je solo, i ako je u vezi, ali podrska je sjajna stvar, i mnogo znaci, cak i ako znamo da nesto mozemo i sami, lepo je znati da je tu neko da nas ohrabri i raduje se sa nama...:heart:

73_new.jpg

Kazu da nije bitno kakva je neka ljubav vec kakvi smo mi sa tim nekim.. Koliko je to dobro / lose po nas? E sad ide ona cuvena teorema o 'sopstvenim' karakterima i o tome da trebamo da budemo samo svoji .. da niko ne moze biti u paru ako nije nacisto sam sa sobom.. Da se ne treba zbog nekog menjati.. :think:
Koliko verujete u to? Bolje ste u single varijanti ili pored nekog? Treba li vam podrska ili ste dovoljni sami sebi? I da li uopste umete i mozete bez partnera ( iz iskustva znam da mnogi iako ne priznaju uvek im treba neko)?
boldovano je tacno, ne kao nesto u sto treba "vjerovati" vec nesto sto se proucavalo i pokazalo kao tacno
sasvim je moguce biti "mi" a pritom ne izgubiti "ja"
biti dovoljan sam sebi se ne izjednacava sa - e, sada cu do kraja zivota da zivim sam i hebem sam sebe
to je ogradjivanje, ne samostalnost

Kad je ljubav u pitanju i ako uistinu volimo ,onda nismo ni svesni svojih promena......sve to dolazi spontano......

Back