Mi i Vi na Ti?!

al pazi šta je obojio u crveno...i ja sad kao treba da se napalim...:per:
missim...nisam ni pročito, pošto smatram da je moderna pevaljka muško i da njegovi tekstovi imaju za cilj napaljivanje seksualnih manijaka koji svraćaju ovde na ljis i samo čitaju, bez pisanja...
...al dobro...aj ak nekog ne mrzi, nek prepriča, jer ja naravno nisam pročitao ovoki tekst...

Pa zacrvenila je nemoralne stvari.Pevačica je hemafrodit ko kolegica Lady Ga Ga samo ona ipak nosi gaćice

al pazi šta je obojio u crveno...i ja sad kao treba da se napalim...:per:
missim...nisam ni pročito, pošto smatram da je moderna pevaljka muško i da njegovi tekstovi imaju za cilj napaljivanje seksualnih manijaka koji svraćaju ovde na ljis i samo čitaju, bez pisanja...
...al dobro...aj ak nekog ne mrzi, nek prepriča, jer ja naravno nisam pročitao ovoki tekst...
Stvarno? :eek:
Ja se jos nijednom nisam napalila, samo me zasmijava. Znaci li to da nesto sa mnom nije u redu?
Nije mi jasno sto te toliko mrzi da procitas tekst, a ne mrzi te da dnevno saljes brdo poruka...:dontunderstand:

Svi ovi pomenuti problemi sa erekcijom i frustracije mogli su se resiti jednim dobrim grupnjakom.Toliko ih je bilo,dusu dalo za to.Mogli su odmah u WC kafica,jeste da bi bilo malo tesno,ali bi prstalo na sve strane.:hahaha:

u kakvoj su vezi naslov teme, vrlo nerazumljiv, sa pricom od kulina bana pa na ovamo ?
uzgred, ima mnogo ni najmanje nevinih podataka za jednu tako nevinu dusicu na ovom forumu koja polako postaje legenda po .... znamo vec ceme.
ili je mozda vec postala :think:.
mislim da bi ovoj temi lepo stajao jedan katanac.

Poslednja izmena:
u kakvoj su vezi naslov teme, vrlo nerazumljiv, sa pricom od kulina bana pa na ovamo ?
uzgred, ima mnogo ni najmanje nevinih podataka za jednu tako nevinu dusicu na ovom forumu koja polako postaje legenda po .... znamo vec ceme.
ili je mozda vec postala :think:.
mislim da bi ovoj temi lepo stajao jedan katanac.

Mi smo svi ovde u opasnosti da naj.e;.beeemo, zbog tvoje gluposti, draga Ketili.. Ti nista ne kapiras, a sto ne kapiras, odmah bi pod katanac, da se ne bi otkrilo koliko si glupa. Znas kako, mozes da iskljucis svetlo u sobi da se nesto ne videlo, ali ne mozes da iskljucis Sunce da bi to sakrila sa lica zemlje. ;)
Tema je poucna, i vec sam rekla o cemu se radi, posto je vecina shvatila. Iz komentara se vidi, ali nisu u stanju da prebrode stid i njihov malogradjanski moral i kazu sta im na pamet padne o svojim bivsima. Da li ima nesto da se sakrije? Da li postoji strepnja, da sadanji, sazna za "jao pao" bivseg? Da li ce sadasnja da se slatko smeska, kada vidi bivsku, koja je tokom vodjenja ljubavi dahtala kao parni voz, vristala ili mozda ispustala gasove?

Back