- Poruka
- 203.705
Vas iebe samo to što Srbija postoji mnogo, mnogo vekova pre tog manijaka Vuka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hrvat rom.Jesi li pogledao sliku?Srbi iz Crne Gore u Beranama pretukli Igora Tomkića samo zato jer je Hrvat !
https://www.faktor.ba/vijest/napad-...-pretucen-igor-tomkic-zato-sto-je-hrvat/23612

https://www.telegraf.rs/vesti/15096...je-udna-tuljica-a-seks-usljedbena-tjelospojka
Nego, kako se na najnovijem rvackom kaže ef 16 ispod čekića?
Molim prijedloge
![]()
******?
Nato samolet?
- - - - - - - - - -
Onda nam daj primjer njihova jezika.
Oni što se može naći na internetu je neka mješavina makedonsko-bugarsko-ruska.
Nijedan Srbin danas ne govori tako, točnije od kad je VSK prepisao hrvatske rjecnike , kako je sam napisao.

Za 10-ak godina ce nam Srbi objasnjavati da su te nove rijeci jos od Vuka dio tzv. "srpskog jezika".![]()

Neku džibru dalmatinsku?Jesi spremio brlju za sutra?

Neku džibru dalmatinsku?![]()
Ne mrzim unapred ništa hrvatsko ali kad vidim i čujem Hrvate kako i šta pričaju o Srbiji i Srbima, pomislim da su glupi i onda ne bi bilo pametno da kupujem i koristim bilo šta što potiče iz Hrvatske.Ne voli on ništa Hrvatsko, po tom pitanju i tebe šije. Ali kako se sutra sprema neka fešta mora se cimnit koja brlja...
Ne mrzim unapred ništa hrvatsko ali kad vidim i čujem Hrvate kako i šta pričaju o Srbiji i Srbima, pomislim da su glupi i onda ne bi bilo pametno da kupujem i koristim bilo šta što potiče iz Hrvatske.
Pročitaj šta kaže čika Frojd a ne reklamne agencije sa Zapada.Pogresno mislis,Hrvati su daleko pametniji od Srba.![]()

Pogresno mislis,Hrvati su daleko pametniji od Srba.![]()

Vincanska Srbica stara je 7,7 Hiljada godinica,
- - - - - - - - - -
Koji: prvih Srpskih Hrvata 90 Posto ili onih pravih Croata od 10 %,![]()
Nato samolet?

Pogresno mislis,Hrvati su daleko pametniji od Srba.![]()
LojzePogresno mislis,Hrvati su daleko pametniji od Srba.![]()

****** baš zvuči hebrejski. Kao kibuc, na primer.
Pošto izraelski avioni dobijaju imena (Barak, Sufa, Kfir) ovo bi bilo baš dobro ime za te vaše...
- - - - - - - - - -
Samo oni što rade u Njemačkoj.
Pošto izraelski avioni dobijaju imena (Barak, Sufa, Kfir) ovo bi bilo baš dobro ime za te vaše...![]()

Sukladno situaciji, pošto su dobili pimpeka![]()
Volio bi ga ti dobiti, posto sam kažeš da ne voliš žene.

Volio bi ga ti dobiti, posto sam kažeš da ne voliš žene.

Vi ga izgleda primate polako,ali sigurno?
Јеврејска заједница у Хрватској не жели да у Јасеновцу буде у заједничкој комеморативној колони, чије одржавање ове године заговара премијер Андреј Пленковић.
„Ми не можемо бити у истој колони. Не можемо бити са њима због Блајбурга и усташког поздрава“, поручио Краус у изјави за хрватски портал „Индекс“.
https://rs.sputniknews.com/regioni/201903191119191012-jevreji-hrvatska-jasenovac-plenkovic/

Zamisli kako bi izgledao izvještaj srpskog pilota u nekom sukobu:
"... odjednom se mi stvorio ****** iza leđa i oborio me na zemlju..."
ili
"...primijetivši ****** na radaru dao sam se u lov za njime... "
Živi piš hahaha