Ми, Хрвати (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A neee....to dobija americki investicijski fond. :D

Znači, Hrvati dali Amerikancima fabrike, a Amerikanci njima nisu dali da kupe avione :hahaha:

- - - - - - - - - -

Ma nude ti se, zaskakuju te na svakom koraku, a tebi se jadnom to gadi.
Zato mrziš sve hrvatsko.

Ne mene, hvala dragom Bogu, ali oni nesrećnici čije sam priče slušao kažu da ne mogu sve da ih opsluže, jer samo nadiru.

Znači, Hrvati dali Amerikancima fabrike, a Amerikanci njima nisu dali da kupe avione :hahaha:

- - - - - - - - - -

Ne mene, hvala dragom Bogu, ali oni nesrećnici čije sam priče slušao kažu da ne mogu sve da ih opsluže, jer samo nadiru.

A onda sam te krivo razumio, srpski mi nije materinji. Ispričavam se.

Znači stanje ko 1914. kad je "vražja" divizija jurišala na Srbiju.
Još malo i opet će se taktički povući srpski junaci braći Grcima na Krf na višegodišnji oporavak.

Pa naravno da nam nece dati da trosimo lovu na stare kante vec ce nam ponuditi svoje nove avione. :D

Za koje onda love neće biti jer je u međuvremenu otišla na mirovine, a Hrvati u Irsku :hahaha:

- - - - - - - - - -

A onda sam te krivo razumio, srpski mi nije materinji. Ispričavam se.

Znači stanje ko 1914. kad je "vražja" divizija jurišala na Srbiju.
Još malo i opet će se taktički povući srpski junaci braći Grcima na Krf na višegodišnji oporavak.

Sudeći po najezdi Hrvatica, nisi daleko od istine. S tim što, ako nam one u onolikom broju okupiraju zemlju, nikome neće biti do povratka. Ostadosmo radije na Krfu.

Za koje onda love neće biti jer je u međuvremenu otišla na mirovine, a Hrvati u Irsku :hahaha:

- - - - - - - - - -

Sudeći po najezdi Hrvatica, nisi daleko od istine. S tim što, ako nam one u onolikom broju okupiraju zemlju, nikome neće biti do povratka. Ostadosmo radije na Krfu.

Lukavi smo mi Latini, ako jedna taktika ne upali ne budi glup, promijenije.
Tako tako, samo ti šalji izvješća neprija... ovaj kolegama na forumu kako napreduju naše junakinje.

Lukavi smo mi Latini, ako jedna taktika ne upali ne budi glup, promijenije.
Tako tako, samo ti šalji izvješća neprija... ovaj kolegama na forumu kako napreduju naše junakinje.

Da, i to na mala vrata. Počelo je sa Severinom koja ovde muževe menja kao na traci, a nastavilo se sa svima ostalima. Što se ostalog tiče, pogrešio si adresu, neću moći da te informišem jer ću u tom slučaju biti zauzet trčanjem koliko me noge nose da što pre pobegnem odavde...

Da, i to na mala vrata. Počelo je sa Severinom koja ovde muževe menja kao na traci, a nastavilo se sa svima ostalima. Što se ostalog tiče, pogrešio si adresu, neću moći da te informišem jer ću u tom slučaju biti zauzet trčanjem koliko me noge nose da što pre pobegnem odavde...

Bez brige poslao sam zapovjed da onog malog u kladionici sa bijelim pod nosom ostave na miru: "On je naš...informer..."

Sve bi to bilo u redu, nego one mnogo smrde, i ako ih već dođe toliko, ja u njihovoj blizini neću moći da dišem i svakako ću morati da pobegnem.

IZDRZI KRANGE!
Plaća ti već stiže u vidu 10kg bijelog koje ti donose naši saveznici Šip.. Albanci koji napreduju s juga.
Tako ti je to u ratu, nema tuš svaki dan, čiste gaće, grudnjak, samo juriš i i boj prsa o prsa.
U miru će biti vremena za lickanje.

Opet grijesis,Hrvati daju Amerima fabrike a dugove Rusima. :D

Komendijaš?:lol:

- - - - - - - - - -

IZDRZI KRANGE!
Plaća ti već stiže u vidu 10kg bijelog koje ti donose naši saveznici Šip.. Albanci koji napreduju s juga.
Tako ti je to u ratu, nema tuš svaki dan, čiste gaće, grudnjak, samo juriš i i boj prsa o prsa.
U miru će biti vremena za lickanje.
Aaaaaaaaaaa
Pa sad mi je jasno!
Jel ti falilo i tanpona?:D

- - - - - - - - - -

Nisi u blizini bilo kojih, sve Hrvatice su po tom pitanju jednake :D
Ne toliko izbirljive koliko su prohtevne!!
E pa razumem!
Kad ti fali nešto kod kuće,potražiš u komšiluku!:
Pa za čega inače komšiluk i služi?:lol:

Poslednja izmena:
Skandal na HRT: Branitelji ispred natpisa "Ubi Srbina"

dssaddsasadsad.jpg

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=03&dd=08&nav_category=167&nav_id=1515025

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back