psmaniac
Veoma poznat
- Poruka
- 14.588
Neće, neće više Hrvati odlaziti u Beograd u parlament, ta lekcija je naučena...
Ако Пуниша реши да неког 'нацрта' може и у загребачком Збору, осветлење је одлично за цртање.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако Пуниша реши да неког 'нацрта' може и у загребачком Збору, осветлење је одлично за цртање.
Немојте никако долазити у Српске земље, нема више броза и удбе да вас насељава као соњу бисерко и да вам гарантује посао.
На крају крајева нисмо више заједно у истој држави, то је добра прилика да се саберу утисци и сумира историја, да се извуку поуке...
Eh, lako ti to napraviš meni Hrvatu, zakržljaloj rasi, ali ti kao Srbin se tek najžešće boriš kad si sam i kad su ti sve kosti polomljene, onda se probudi tvoj srpski prkosni duh, poleti na krilima slavnih srpskijeh junaka, sjetiš se Kosova i Metohije, svete srpske grudve, i onda se digneš, sve razbiješ i pobijediš...
A zapravo odeš odnijeti tetki lek...
![]()

Da, samo što vi nikada nećete biti 'onaj jači'...

Akcije su bile ograničene onim što smo vam dozvolili, odnosno prostorima gde nas nije bilo da vas zaustavimo da ušetate. Ali, čak i u tome su Hrvati imali podršku svih relevantnih faktora u svetu, i opet nisu mogli ništa da urade pune tri godine![]()
Puno ste nam toga dozvolili, npr. akcija Maslenica 500 vaših poginulih na 127 nasih.
A ta slovi za jednu od najtežih bitaka gdje su snage bile izjednačene ili blago na vašoj strani.
Puno ste nam toga dozvolili, npr. akcija Maslenica 500 vaših poginulih na 127 nasih.
A ta slovi za jednu od najtežih bitaka gdje su snage bile izjednačene ili blago na vašoj strani.

Što se vas tiče, svrstali smo se u red onih koji su bez otpora šetali svim hrvatskim vukojebinama![]()

Vidiš, u tome se razlikujemo, za vaše mozgove to su monumentalne bitke, a nama to dođe kao dobar dan![]()

Što si šet'o šet'o si...
- - - - - - - - - -
Aj šmrkavac, ti si pušku vidio samo na filmu...

I prethodno ga u bombardovanju srušili skoro do temelja. Dok je Zagreb ostao netaknut, verovatno zato što su hrabri Hrvati antifašisti odbili Nemce još kod Maribora![]()
Јал то тамо где је командовао агим чеку? тамо сте чак и везаним кравама и овцама пуцали у главу, а о цивилима да се не прича..
Jel tebi poznato što su Nijemci prvo bombardirali?
Vidiš, u tome se razlikujemo, za vaše mozgove to su monumentalne bitke, a nama to dođe kao dobar dan![]()
Tvoju antifašističku kuću?
Dobar dan da dobijete po tikvi? Slažem se.
- - - - - - - - - -
Skoro si pogodio

Skoro si pogodio

Jes vala, ko i Srbi na Kajmakčalanu 1916-te, al koga briga, to je taktika...
Strategiju ste prepisali od nas, pa opet niste bili u stanju da je sprovedete do kraja...
Jbte, još vam pomagala najveća sila u istoriji sveta...bru-ka!
Pa stvarno, tvoj najneposredniji doživljaj rata je što si čuo kako je nešto puklo desetinama kilometara dalje![]()

Da smo i prepisali, a nismo, vama je trebalo mjesecima da se prosetate do Beograda sa sve 400 000 saveznika, njihovom podrškom u artiljeriji i opskrbi, dok smo mi to završili za 4 dana uz pomoć saveznika u vidu rečenice "ok, samo brzo" i par satelitskih slika vaših položaja.

Da smo i prepisali, a nismo, vama je trebalo mjesecima da se prosetate do Beograda sa sve 400 000 saveznika, njihovom podrškom u artiljeriji i opskrbi, dok smo mi to završili za 4 dana uz pomoć saveznika u vidu rečenice "ok, samo brzo" i par satelitskih slika vaših položaja.

Možda jednog dana shvatiš kako si glup, kad ti neki šiptar rafalom otfikari glavu na srpsko - kosovskoj granici, e onda ćeš možda shvatiti da su ta tvoja rasistička preseravanja o 'zakržljalim rasama' najobičnije infantilne budalaštine, i da nisi nikakav 'supermen', nego glupavi seljačić koji je naletio na metak...
A ratovati protiv chiefa nećeš, jer nisi u toj ligi, preslab si za ratovanje protiv Hrvata...![]()

Molim te, tvoje zakržljale opservacije svakako nećemo uzimati za ozbiljno![]()

Pazi samo ti na glavu kad budeš negdje na puškomet od kakve 'zakržljale rase', ***** opservacije...![]()

Bio sam na puškomet, samo kad zakržljala rasa nema pušku, tada uglavnom kuka "nisam čiko ja"![]()

Samo čuvaj glavu, te 'zakržljale rase' znaju dobro gađati, pogotovo ako imaju iz čega...![]()

Verujem, ali ako nemaju iz čega, onda su samo zakržljali, kako to već Bog i majka priroda zapovedaju![]()

Ma pusti ti to, uvijek se nešto nađe, kad ima volje ima i načina...