Ми, Хрвати (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E vidiš, zato ja kažem da ste monumentalno glupi. Recimo, ako uzmemo tvoj mozak kao primer, tebi ništa ne znači podatak da su svi drugi osim Srba napustili vojsku kad su Nemci krenuli kopneno,

Pa šta ima veze šta su drugi napustili vojsku, pa Srbi su najbolji i najjači vojnici, drugi su ionako za ništa...

a da su pre toga iz vazduha uništili Beograd i još neka mesta.

Ma sravnili Beograd sa zemljom, zato su ga i saveznici bombardirali par godina kasnije, jer nije ostao kamen na kamenu... :roll:

Već da su navodno tri pijana Nemca ušla u Beograd.

Evo kaže George da su bili trijezni, ispričavam se na pogrešnoj informaciji...

Oni bi, u tvojoj interpretaciji, ušli u Beograd i da nije bilo bombardovanja :hahaha:

Mnogo ste mi nešto bre osetljivi na to bombardovanje, odmah kapitulacija, šta je to bre s vama i bombardovanjem, da nije neka trauma iz detinjstva ili šta?

Pa šta ima veze šta su drugi napustili vojsku, pa Srbi su najbolji i najjači vojnici, drugi su ionako za ništa...

Pokušaću da ti nacrtam, možda su ti vizuelne sposobnosti razvijenije od tih zakržljalih kognitivnih. Dakle, uzmem ja i prebijem te, izlomim ti svaku kosku u telu, oko mene stoje moji drugari i navijaju, a ti nemaš nikoga i kukaš sam kao mačka na kiši. I tako ugaženom ja uzmem da ti se smejem što nisi u stanju da podigneš ruku i uzvratiš mi makar jedan udarac...

Odlično si pretpostavio...:hahaha:

Pričala meni baba, Nijemci su bili stacionirani u našoj staroj kući u selu, fini ljudi, svako jutro se brijali, dijelili sapun seljacima, kupovali jaja i meso, sve plaćali reichmarkama, vozili djecu u džipovima po selu, a onda se neki lokalni pijanac naroljao i pucao po njima iz šume s dva kilometra udaljenosti, jedva su čuli pucnjeve, i tako je počela 'oružana pobuna'... :mrgreen:

Znam. Ako računaš i što su nas Rusi oslobodili, a oni kad oslobađaju to ti ko bombardovanje...onda tri puta...

A tri puta Bog pomaže...:hahaha:

Četiri, ako računaš i bombardiranje NATO-a... :per:

Pokušaću da ti nacrtam, možda su ti vizuelne sposobnosti razvijenije od tih zakržljalih kognitivnih. Dakle, uzmem ja i prebijem te, izlomim ti svaku kosku u telu, oko mene stoje moji drugari i navijaju, a ti nemaš nikoga i kukaš sam kao mačka na kiši. I tako ugaženom ja uzmem da ti se smejem što nisi u stanju da podigneš ruku i uzvratiš mi makar jedan udarac...

Eh, lako ti to napraviš meni Hrvatu, zakržljaloj rasi, ali ti kao Srbin se tek najžešće boriš kad si sam i kad su ti sve kosti polomljene, onda se probudi tvoj srpski prkosni duh, poleti na krilima slavnih srpskijeh junaka, sjetiš se Kosova i Metohije, svete srpske grudve, i onda se digneš, sve razbiješ i pobijediš... :per:

:hahaha:

A zapravo odeš odnijeti tetki lek...

Pričala meni baba, Nijemci su bili stacionirani u našoj staroj kući u selu, fini ljudi, svako jutro se brijali, dijelili sapun seljacima, kupovali jaja i meso, sve plaćali reichmarkama, vozili djecu u džipovima po selu, a onda se neki lokalni pijanac naroljao i pucao po njima iz šume s dva kilometra udaljenosti, jedva su čuli pucnjeve, i tako je počela 'oružana pobuna'... :mrgreen:

Baba, a? Hm...:per:

Četiri, ako računaš i bombardiranje NATO-a... :per:

Dobro, to je ovaj poslednji rat, nije drugi svecki.

Ako računaš 20-ti vek, onda 5 puta ukupno...

Jbga, to je kad ti kuća na putu, a ti se kurčiš, pa umesto da napraviš drumsku kafanu i kupleraj, pa nek hebu, plate i prođu, ti pomisliš da možeš da naplaćuješ prolaz i još da ti popuše...ne ide.

Због оваквог њиховог омаловажавања српског оружја и великих победа над
великим противницима и Пуниша је покушавао уразумити тадашње пљуваче.
Кад је видео да не вреди полемисати са тим олошем извадио је плајваз
и све их 'нацртао'.

плава боја је боја мора нпр, жута боја се погрешно назива плавом

Ma ja plav, evo slika s osobne:

strumpf00.jpg

и све их 'нацртао'.

To mu je bio potez stoljeća, baš su se Srbi usrećili nakon toga...

- - - - - - - - - -

јел знаш да су штрумфови антисемитски цртани филм?

Da, a Snjeguljica je zapravo prostitutka...

и све их 'нацртао'.

Puniša i razum u jednoj rečenici??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back