- Poruka
- 14.404
Ubijali su oni i jedni i drugi,sto da ti kazem...
Мораш признати да су усташе много маштовитије а њихове
методе 'приљежније' хрватском пучанству.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ubijali su oni i jedni i drugi,sto da ti kazem...
Kažu vam i Jevreji.Kažu vam i ono malo normalnih Hrvata.Kažu vam i vaše gazde iz Brisela koji vas otresu kao slinu kad god počnete da mlatite gluposti.Ko još treba da vam kaže?Dovoljno je što vam to kažemo mi.To vam je i previše da imate pameti kao što je nemate.I nemoj ni da pokušavaš da nas porediš sa vama.Hrvatsko društvo je dno dna.Od vas su jedino bolesniji oni majmuni iz Trokutistana.
Meni je zao ali nema takvih naznaka.![]()
Мораш признати да су усташе много маштовитије а њихове
методе 'приљежније' хрватском пучанству.
Ja bih @Libar bio zabrinut da sam na vašem mestu.Možda vama sad nije bitno šta Srbi kažu.Možda vam jednog dana bude bitno a tad Srbi ne budu za razgovor.Ništa nije večno.
Полазим са становишта да је код вас Христова мати 'Краљица Хрвата'.
Она као мајка чије су дете уморили невино стравичном смрћу, неће баш
благонаклоно гледати на олош која је смислила још стравичније начине
како да умори децу заједно са њиховим мајкама и осталом нејачи.
Moram priznati,Hrvati su brutalni prema svojim neprijateljima,zato se i cudim da ih potencijalni neprijatelji ne zaobilaze u sirokom luku.
Силан непријатељ, како ли сте изашли на крај са њим.
Moram priznati,Hrvati su brutalni prema svojim neprijateljima,zato se i cudim da ih potencijalni neprijatelji ne zaobilaze u sirokom luku.
- - - - - - - - - -
Cisto sumnjam,Hrvate je briga sto Srbi kazu otprilike isto onoliko koliko je Srbe briga sto kazu npr Makedonci.
- - - - - - - - - -
Hrvati su Bozji narod i ako Bog misli da zasluzuju nekakvu kaznu,on ce ih kazniti.![]()
Odakle je ta slika ?
Упишеш у гугл логор за децу, кликнеш на слике и гле чуда,
'српска митоманија' на гомиле.
Zlocest si,pokusavas me navuci na tanak led...
Postuj svog POLUBRATA HRVATA, DARTHA<<<<vidi kako ti se ulizuje, trazi paznju i da ga uvedes u SOA da ga placaju pobolje, jer katolik Dudler ga placa malko 1 KM na 10 postova, PLIZ.
- - - - - - - - - -
Cisto sumnjam,Hrvate je briga sto Srbi kazu otprilike isto onoliko koliko je Srbe briga sto kazu npr Makedonci.
- - - - - - - - - -
Hrvati su Bozji narod i ako Bog misli da zasluzuju nekakvu kaznu,on ce ih kazniti.![]()
Paprikar,vodi računa kako se ponašaš jer ja ti nisam onaj što si ga gađao pelenom,kapiraš?Kontaš?Kužiš?Nemoj posle da bude,šalio sam se,nisam hteo,i tako to. Slino.
Već ih kažnjava.Znaš ti to dobro.
Taj tvoj zemljak se dobro sprda sa tobom.
- - - - - - - - - -
Ne znam,kako ??
Zemljak je labilni debil.
Pitaš kako?Pa lepo.Jedu vas iznutra kao rak muslimani,šiptari,dok se vi iseljavate.A vlast vam je sto puta gora od ove koja hara u Srbiji ili Srpskoj.
Jedino je gore u Letoniji,Litvaniji.Eto kako.
Od 2011 Balkan je napustilo 300 000 Hrvata i preko 500 000 Srba,place u Hrvatskoj su jos uvijek duplo vece nego u Srbiji i RS-u. a muslimani vam prijete u BiH i na Sandzaku.![]()
Laže, naravno.Smanjio je broj Hrvata.A u BiH ima samo još 300 000 Hrvata.E super onda.Nisam znao.Znači,greška.Pogrešno sam načuo.
Razguli.
Od 2011 Balkan je napustilo 300 000 Hrvata i preko 500 000 Srba,place u Hrvatskoj su jos uvijek duplo vece nego u Srbiji i RS-u. a muslimani vam prijete u BiH i na Sandzaku.![]()

Jedna poslastica za susede - Tesla donira Četničkoj organizaciji i dobija sledeću zahvalnicu
Tesla četnik
Pogledajte prilog 518433
Džabe im je donirao.Trebali su da kupe oružje i likvidiraju zločince iz hrvatske seljačke straže.Koliko god.Jedna poslastica za susede - Tesla donira Četničkoj organizaciji i dobija sledeću zahvalnicu
Tesla četnik
Pogledajte prilog 518433
To je bilo 1938. godine kada su četnici bili kulturno umjetničko društvo sa glanc obrijanim članovima.

Neznalice dalmatinska, četnici su i tokom WW2 bili 80% obrijani, reč je o desetinama hiljada ljudi.
Drugi je par uštipaka što nam je pobednička ideologija isprala svima mozak i predstavila ih kao bradonje koji samo okreću jagnjiće, kolju seljane i ližu čizme Švabama.
Kako to kulturno društvo ratuje po Makedoniji decenijama, učestvuje u oslobađanjima, balkanskim ratovima?
![]()
Neznalice dalmatinska, četnici su i tokom WW2 bili 80% obrijani, reč je o desetinama hiljada ljudi.
Drugi je par uštipaka što nam je pobednička ideologija isprala svima mozak i predstavila ih kao bradonje koji samo okreću jagnjiće, kolju seljane i ližu čizme Švabama.
Kako to kulturno društvo ratuje po Makedoniji decenijama, učestvuje u oslobađanjima, balkanskim ratovima?
![]()
Srbi su jedinstveni u svijetu i po tome da im ee antifasisticki pokret iz 2. sv. rata nasao na porazenoj strani.![]()