Ми, Хрвати (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kažu vam i Jevreji.Kažu vam i ono malo normalnih Hrvata.Kažu vam i vaše gazde iz Brisela koji vas otresu kao slinu kad god počnete da mlatite gluposti.Ko još treba da vam kaže?Dovoljno je što vam to kažemo mi.To vam je i previše da imate pameti kao što je nemate.I nemoj ni da pokušavaš da nas porediš sa vama.Hrvatsko društvo je dno dna.Od vas su jedino bolesniji oni majmuni iz Trokutistana.

Pravda za POLUHRVATA, najbolje Vas Libar poznaje,,,,po materi....on je veliki borac na HB.org za domoljubno spandjavanje sas Hrv. Malko ga ne razbiraju katolicki juzni Srbi, ali ....

pokusaj je za desetku. Jest ima i 3 klona sivi vuk,,,,kacamak,,,chatnik...trudi se,,,placa ga Dudler katolik, po svatkom upisu 10feninga, 10 upisa 1KM, malko li je na ovu skupocu i oskudaciju.

Kačamak
Naslov: Re: Izbor hrvatskog člana predsjedništva BiH 2018PostPostano: sub stu 10, 2018 9:00 pm

Upozorenja: 1
Pa hajde bar da otvoreno pričamo o tome.Čemu brisanje?Ili ja kao polu Hrvat nemam pravo da ukažem na ono što vidim i smatram da ide na štetu mog naroda.Ja se stvarno izvinjavam.Zbog šake muslimana kojoj je svejedno dali su za klanje na meniju Srbi ili Hrvati a uz nostalgiju za ustaštvom i strahom od Srba cela jebena država ćuti dok narod u BiH nestaje.Jeli to samo ja vidim?Ili sam lud?Ili šta?

Meni je zao ali nema takvih naznaka. ;)

Полазим са становишта да је код вас Христова мати 'Краљица Хрвата'.
Она као мајка чије су дете уморили невино стравичном смрћу, неће баш
благонаклоно гледати на олош која је смислила још стравичније начине
како да умори децу заједно са њиховим мајкама и осталом нејачи.

Мораш признати да су усташе много маштовитије а њихове
методе 'приљежније' хрватском пучанству.

Moram priznati,Hrvati su brutalni prema svojim neprijateljima,zato se i cudim da ih potencijalni neprijatelji ne zaobilaze u sirokom luku.

- - - - - - - - - -

Ja bih @Libar bio zabrinut da sam na vašem mestu.Možda vama sad nije bitno šta Srbi kažu.Možda vam jednog dana bude bitno a tad Srbi ne budu za razgovor.Ništa nije večno.

Cisto sumnjam,Hrvate je briga sto Srbi kazu otprilike isto onoliko koliko je Srbe briga sto kazu npr Makedonci.

- - - - - - - - - -

Полазим са становишта да је код вас Христова мати 'Краљица Хрвата'.
Она као мајка чије су дете уморили невино стравичном смрћу, неће баш
благонаклоно гледати на олош која је смислила још стравичније начине
како да умори децу заједно са њиховим мајкама и осталом нејачи.

Hrvati su Bozji narod i ako Bog misli da zasluzuju nekakvu kaznu,on ce ih kazniti. ;)

Moram priznati,Hrvati su brutalni prema svojim neprijateljima,zato se i cudim da ih potencijalni neprijatelji ne zaobilaze u sirokom luku.

genocid.jpg

Силан непријатељ, како ли сте изашли на крај са њим.

- - - - - - - - - -

Cisto sumnjam,Hrvate je briga sto Srbi kazu otprilike isto onoliko koliko je Srbe briga sto kazu npr Makedonci.

- - - - - - - - - -

Hrvati su Bozji narod i ako Bog misli da zasluzuju nekakvu kaznu,on ce ih kazniti. ;)

Postuj svog POLUBRATA HRVATA, DARTHA<<<<vidi kako ti se ulizuje, trazi paznju i da ga uvedes u SOA da ga placaju pobolje, jer katolik Dudler ga placa malko 1 KM na 10 postova, PLIZ.

Postuj svog POLUBRATA HRVATA, DARTHA<<<<vidi kako ti se ulizuje, trazi paznju i da ga uvedes u SOA da ga placaju pobolje, jer katolik Dudler ga placa malko 1 KM na 10 postova, PLIZ.

Paprikar,vodi računa kako se ponašaš jer ja ti nisam onaj što si ga gađao pelenom,kapiraš?Kontaš?Kužiš?Nemoj posle da bude,šalio sam se,nisam hteo,i tako to. Slino.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Već ih kažnjava.Znaš ti to dobro.

Zemljak je labilni debil.
Pitaš kako?Pa lepo.Jedu vas iznutra kao rak muslimani,šiptari,dok se vi iseljavate.A vlast vam je sto puta gora od ove koja hara u Srbiji ili Srpskoj.
Jedino je gore u Letoniji,Litvaniji.Eto kako.

Od 2011 Balkan je napustilo 300 000 Hrvata i preko 500 000 Srba,place u Hrvatskoj su jos uvijek duplo vece nego u Srbiji i RS-u. a muslimani vam prijete u BiH i na Sandzaku. ;)

Od 2011 Balkan je napustilo 300 000 Hrvata i preko 500 000 Srba,place u Hrvatskoj su jos uvijek duplo vece nego u Srbiji i RS-u. a muslimani vam prijete u BiH i na Sandzaku. ;)

Што је општа каатастрофа и само злоруд попут тебе би истицао податке о одласку као било шта добро. Свакако је штета већа Хрватској, ако је то питање, будући да су по одласку Срба гомиле територија остале празне или недовољно насељене, ово је само корак више у амбис.

Наравно да јесу веће јер имају далеко мању територију, број становништва, изазове стигме западњачке пропаганде, спонзоре односно нове колонизаторе (данке), штету у милијардама од бомбардовања, убиство премијера, спорне приватизација великих компанија итд... Паметном доста.

Муслимани могу да клепећу празним пушкама, посебно у Рашкој. Схватили су да су убедљиво највећи лузери услед распада екс Ју и сада желе ово или оно накнадном памећу.

Much Ado About Nothing

To je bilo 1938. godine kada su četnici bili kulturno umjetničko društvo sa glanc obrijanim članovima.

Neznalice dalmatinska, četnici su i tokom WW2 bili 80% obrijani, reč je o desetinama hiljada ljudi.
Drugi je par uštipaka što nam je pobednička ideologija isprala svima mozak i predstavila ih kao bradonje koji samo okreću jagnjiće, kolju seljane i ližu čizme Švabama.

Kako to kulturno društvo ratuje po Makedoniji decenijama, učestvuje u oslobađanjima, balkanskim ratovima? :think:

:klap:

Neznalice dalmatinska, četnici su i tokom WW2 bili 80% obrijani, reč je o desetinama hiljada ljudi.
Drugi je par uštipaka što nam je pobednička ideologija isprala svima mozak i predstavila ih kao bradonje koji samo okreću jagnjiće, kolju seljane i ližu čizme Švabama.

Kako to kulturno društvo ratuje po Makedoniji decenijama, učestvuje u oslobađanjima, balkanskim ratovima? :think:

Srbi su jedinstveni u svijetu i po tome da im je antifasisticki pokret iz 2. sv. rata bio na porazenoj strani. :D

Da nije možda puno tih tvojih 80% bez brade???

Vojislav Rajčić Požarevac nije neki izmišljeni lik nego stvarna osoba.

- - - - - - - - - -

Srbi su jedinstveni u svijetu i po tome da im ee antifasisticki pokret iz 2. sv. rata nasao na porazenoj strani. :D

Gorska služba spasavanja savezničkih pilota je bila udarna pozadinska snaga...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back