Ми, Хрвати (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel' to onaj što vas slavno vodio do pobjede a usput izginula trećina stanovništva?

To je pravi vojskovođa, nema šta... :klap:

da, ali to je i onaj koji je tebi i tvojim dedekima krvolocima, koji su klali njegov narod u pozadini kukavno izbegavajuci prve linije, doneo da prvi put u zivotu se upisete na kartu sveta!

do tad ste bili nik, obicna gova.nca i tudja gubernija...

tog vojskovodju da uramis rvatska lijo!

da, ali to je i onaj koji je tebi i tvojim dedekima krvolocima, koji su klali njegov narod u pozadini kukavno izbegavajuci prve linije, doneo da prvi put u zivotu se upisete na kartu sveta!

do tad ste bili nik, obicna gova.nca i tudja gubernija...

tog vojskovodju da uramis rvatska lijo!

Da se upišemo na kartu svijeta? Kao šta, Jugoslavija?

Uuuu super, da nije bilo njega ne bi ni znali da smo Jugoslaveni... :klap:

Zapravo ne idiote, jer je vrhovni komandant u ratu bio njegov otac, kralj Petar. Aleksandar je tek nakon rata preuzeo njegovu poziciju. A stanovništvo gine onda kada se boriš protiv okupatora, o čemu ti ništa ne bi znao svakako. Zato što si idiot, da, ali i zato što nikad slična iskustva nisi imao, jer ste svakom okupatoru bili na usluzi. Tačnije njihovim konjima...

kako on da se bori protiv okupatora?

to nema u njihovoj konjusarskoh povijesti!!!

oni su se i tad borili na strani tiranina, i po recima austrougarskog generala bili poput hijena, koje kukavicki izbegavaju prve linije povlaceci se lukavo u pozadinu , da kolju nejac i cine najodvratnije stvari...

Da se upišemo na kartu svijeta? Kao šta, Jugoslavija?

Uuuu super, da nije bilo njega ne bi ni znali da smo Jugoslaveni... :klap:

Naravno, da nije bilo njega ne biste uopšte ni postojali, pošto bi teritorija koju danas nazivate vašom bila rasparčana između drugih država po njihovom nahođenju, a vi biste još jednom napravili prelaz u mozgovima i postali Mađari, Italijani, Srbi, kako već kome dopadnu delovi te teritorije.

- - - - - - - - - -

kako on da se bori protiv okupatora?

to nema u njihovoj konjusarskoh povijesti!!!

oni su se i tad borili na strani tiranina, i po recima austrougarskog generala bili poput hijena, koje kukavicki izbegavaju prve linije povlaceci se lukavo u pozadinu , da kolju nejac i cine najodvratnije stvari...

Nikad ni za šta drugo i nisu bili, obični lešinari. I država i narod su im sklepani na isti način, kao Frankenšajnovo čudovište...

Bili smo pod tuđincima stoljećima, pa nismo nestali... :kafa:

Zapravo, niste ni postojali, pa niste ni mogli da nestanete. Hrvatska nacija produkt je poslednjih stotinak godina, pre toga su to bili fragmenti. A kao što znamo, fragmenti su krhki i ne odolevaju potresima, pa biste tako vi kao tek sklepana nacija u haosu nakon rata jednostavno bili ponovo razmontirani, to jest razdeljeni između onih kojima se može, budući da se vama ne može...

Ne, nije, što možeš da proveriš prostim prelistavanjem podataka koje imaš da nađeš svuda. Aleksandar je rat završio kao regent, a kralj je postao tek 1921. godine nakon smrti svog oca, koji je do tada bio vrhovni komandant vojske. A kao što rekoh, tako to ide kada se boriš. Samo, nemoj ovde da prodaješ priču kako se vi niste borili zbog toga što ste bili šatro pametni. Ne, vi se niste borili jer niste ni postojali, pa stoga ni bili u mogućnosti za tako nešto.

Mi smo se, dragi moj, borili protiv vas...

A 1918. smo okupirani, a ne oslobođeni...

Ne, niste, vi ste bili samo deo vojske sa jedne od mnogih teritorija države koja je krenula na nas. Bez sopstvene volje, pa stoga i bez sopstvene politike. Tako da niste mogli da budete ni okupirani ni oslobođeni 1918. godine, jer niste ni postojali. Vi ste tada uspostavljeni, to jest osnovani.

Zapravo, niste ni postojali, pa niste ni mogli da nestanete. Hrvatska nacija produkt je poslednjih stotinak godina, pre toga su to bili fragmenti. A kao što znamo, fragmenti su krhki i ne odolevaju potresima, pa biste tako vi kao tek sklepana nacija u haosu nakon rata jednostavno bili ponovo razmontirani, to jest razdeljeni između onih kojima se može, budući da se vama ne može...

Da, tako je razmišljao i tvoj kralj, uuuu al' se za'ebo... :hahaha:

(1) Niste imali oružje, topolivnice, inženjerske firme, zlatnu podlogu, NB, diplomatiju, ....niste imali ništa !

(2) Kakva okupacija kada ništa niste imali osim njiva, kuća i golog naroda kvazi građanštine ?

(3) Da bi imao slobodu moraš imati pod (1) kako bi dao milion žrtava za slobodu i suverenitet !!

Nikada ti to nećeš shvatiti !!!

Odustani

Pa nije, jer da je tako razmišljao, ne bi vas ni napravio. Niko nije lud da gaji sopstvene ubice :kafa:

Ne, on je isto mislio kao i ti, da mi ne postojimo, da će nas razmontirati i razdijeliti kako bude htio, i da će nas pretvoriti u što god on bude htio, e kako se za'ebo, ubio ga taj za'eb, doslovno ga ubio...

- - - - - - - - - -

(1) Niste imali oružje, topolivnice, inženjerske firme, zlatnu podlogu, NB, diplomatiju, ....niste imali ništa !

(2) Kakva okupacija kada ništa niste imali osim njiva, kuća i golog naroda kvazi građanštine ?

(3) Da bi imao slobodu moraš imati pod (1) kako bi dao milion žrtava za slobodu i suverenitet !!

Nikada ti to nećeš shvatiti !!!

Odustani

Imali smo Hrvate, to je dosta... :kafa:

Ne, on je isto mislio kao i ti, da mi ne postojimo, da će nas razmontirati i razdijeliti kako bude htio, i da će nas pretvoriti u što god on bude htio, e kako se za'ebo, ubio ga taj za'eb, doslovno ga ubio...

Ne, to je samo vaša halucinacija kojom pokušavate da nađete opravdanje za bezrazložnu mržnju prema Srbima :kafa: Jer, da je Aleksandar mislio kao i ja, jednostavno bi vas pobio ili proterao, pošto kao nedefinisani entitet ne biste ništa mogli da uradite tim povodom. Ostavljati vas u životu znači saditi seme mržnje, jer se ono kod vas prenosi generacijama.

Nismo se mi pitali, kamoli vi tamo nebitni gubitnici !!!

Pokušavaš da daš sebi nebitnom da si bitan !!!

- - -
Vi Hrvati ste samo smetala koja se koriste u geostrategijama velikih protiv Srbije.

Za ostalo ste nesposobni

Niste se vi pitali? Ono, gurnuli vam u ruke teritorij veći od cijele Srbije, sa više stanovnika od cijele Srbije, a vi sramežljivo primili, ono, fala nije trebalo? :hahaha:

- - - - - - - - - -

Ne, to je samo vaša halucinacija kojom pokušavate da nađete opravdanje za bezrazložnu mržnju prema Srbima :kafa: Jer, da je Aleksandar mislio kao i ja, jednostavno bi vas pobio ili proterao, pošto kao nedefinisani entitet ne biste ništa mogli da uradite tim povodom. Ostavljati vas u životu znači saditi seme mržnje, jer se ono kod vas prenosi generacijama.

Ma šta bi ti pobio balavac jedan... :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back