- Poruka
- 9.952
Znači laž je da Hrvati nisu svesni koliki su zločinci?
Ja bih prije rekao da Srbi nisu svjesni koliki su Hrvati zlocinci,inace bi pod svaku cijenu izbjegavali sukobe sa njima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači laž je da Hrvati nisu svesni koliki su zločinci?
Ja bih prije rekao da Srbi nisu svjesni koliki su Hrvati zlocinci,inace bi pod svaku cijenu izbjegavali sukobe sa njima.
Ne znaju oni koliko su nam dužni i koliko ćemo im jednom sve to naplatiti.
To je prosto zakon jači i od želja Srba i Hrvata... Omlatiće ih Srbi jednom za sva vremena, da im više nikad ni jedan zločin neće pasti na pamet. Bolje je njima da ne izazivaju.
Do tada smejemo se glupostima budale - a onda će jednom biti : e sad je dosta smejanja .
Ne znaju oni koliko su nam dužni i koliko ćemo im jednom sve to naplatiti.
To je prosto zakon jači i od želja Srba i Hrvata... Omlatiće ih Srbi jednom za sva vremena, da im više nikad ni jedan zločin neće pasti na pamet. Bolje je njima da ne izazivaju.
Do tada smejemo se glupostima budale - a onda će jednom biti : e sad je dosta smejanja .
A šta je rekao Tuđman :„Rata u Hrvatskoj ne bi bilo, da ga Hrvatska nije željelaZadnji rat je bio iniciran od Srba da naplate taj neki dug od prije, samo je ispalo da se postigao kontraefekt.
Nemojte više. Mir svima.
Zadnji rat je bio iniciran od Srba da naplate taj neki dug od prije, samo je ispalo da se postigao kontraefekt.
Nemojte više. Mir svima.
A šta je rekao Tuđman :„Rata u Hrvatskoj ne bi bilo, da ga Hrvatska nije željela
Franjo Tuđman, 24.3.1992” Mnogo lažete i dosadni ste s time.
U presudi Međunarodnog krivičnog suda za bivšu Jugoslaviju protiv Ivana Čermaka i Mladena Markača, Tuđman se pominje kao jedan od saizvršilaca u „udruženom zločinačkom poduhvatu čiji je cilj bio prisilno i trajno uklanjanje srpskog stanovništva iz regije Krajina“.[SUP][21][/SUP]
U presudi Međunarodnog krivičnog suda za bivšu Jugoslaviju protiv Jadranka Prlića i ostalih, Tuđman se pominje kao „čelnik udruženog zločinačkog poduhvata čiji je cilj bio osnivanje entiteta sa hrvatskom većinom u BiH, koji bi se naknadno pripojio Hrvatskoj“. [SUP][22][/SUP]
Ne Srbi nego Milošević.On je verovao Tuđmanu.Istina,ali meni nije jasno kako su Srbi sebi dozvolili da se uvuku u tu klopku koju im je Tudjman namjestio ?!
Ne Srbi nego Milošević.On je verovao Tuđmanu.
zar su zaista mislili da mogu ostvariti svoje ciljeve ??

baaaaaaaaaa lojavi baaaaaaaaaaa

Evo,da se lakse Srbima uvucem u dupe
![]()

Poz za Natasu od shokaca, pusa
Pozdrav Srbima katolicima... nek je vesela naša srpska Šokadija .
Pozdrav Srbima katolicima... nek je vesela naša srpska Šokadija .
Hvala Natasa, drago mi je da si veceras sa nama,
ali nesto moram da ti kazem,
tvoja devojka je veceras sa mnom

Propala ti fora ili provokacija.
Smisli nešto bolje
On je Srbin islamske vjeroispovjesti.
Nema veze sa rvatima![]()
![]()
Propala ti fora ili provokacija.
Smisli nešto bolje
Odgovaram ovom Motorcyclist-i, koji se, mukica, trudi nešto kao provocirati.
Neke gluposti baca, mora da je malo više popio ...dohvatio se neke džabane.