KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 41.941
Dobar je kad nestane drva i loz ulja, domoljUbce

Nego, koliko tih automobila izleti dnevno sa montaznih traka u rvackoj, domoljUbce?

Prc, domoljUbce

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Vi se niste ni sa kim ''tukli'' i ne možete jer nikad niste ni bili ratnici nego pozadinci.Da,o tome ti pricam,i zato je bolje kloniti se takvih,daleko im lepa kuca,ako se npr.Talijanima ili Srbima sa nekima bije,uvijek mogu naci nekog lakseg protivnika kojeg cak mozda mogu i pobjediti.

Dobar je kad nestane drva i loz ulja, domoljUbce

Nego, koliko tih automobila izleti dnevno sa montaznih traka u rvackoj, domoljUbce?
Prc, domoljUbce
Nije moguće uspoređivati najnoviju tehnologiju 21. stoljeća sa tehnologijom JNA iz 20. stoljeća.
Na postavljenom linku se mozes educirati i ne trebas biti veci kreso nego sto jesi.

Naravno da nije, domoljUbce.
Ta JNA tehnologija iz 20 stoljeca funkcionira i dan danas, dok rvacka iz 21-og izgori na prvoj krivini.
Prc, domoljUbce.
Porsche Invests in Rimac Automobili
Porsche AG has purchased a ten percent stake in the Croatian EV company that built the 1224-horsepower Concept_One electric supercar.
https://www.roadandtrack.com/new-cars/car-technology/a21631664/porsche-invests-in-rimac-automobili/
Stvarno si komad g....
Nađi u Trebinju nekoga da ti ovo prevede.

Da li je iko ikada provozao i jedan Rimčev automobil? Mislim vozili iko njegov neki automobil?

Da li je iko ikada provozao i jedan Rimčev automobil? Mislim vozili iko njegov neki automobil?
Nema veze, mi smo EU ... mi smo NATO ... mi imamo more ... mi imamo nogometno srebro ... mi imamo Rimca ... oluju ... branitelje ...

Ali nemamo "top na FAP-u" !
baaaaa lojavi baaaaa

baaaaa lojavi baaaaa

baaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Na današnji dan su četnici, ustašama pred očima, počinili jedan od većih pokolja
NA DANAŠNJI dan 1942. godine, prije 76 godina, združene snage talijanske vojske i četnika popa Momčila Đujića izvršile su pokolj nad hrvatskim pučanstvom Gata u zaleđu Omiša, gdje je 1. listopada 1942. godine ubijeno 96 osoba, od kojih osmero djece, a selo je spaljeno.
Jedan od najvećih pokolja dogodio se usred NDH, i to ustašama pred očima.
Naime, u obližnjem Omišu bilo je središte Velike župe Cetina. Četnici su došli upravo iz tog smjera, a snage NDH nisu ništa učinile kako bi se pokolj spriječio.
Jedan od rijetkih koji su preživjeli taj krvavi četnički pohod bio je tada 9-godišnji Andrija Pivčević.
Četnici su ga izboli na devet mjesta, ali je čudom preživio. Upravo je on bio jedan od glavnih svjedoka na suđenju Draži Mihailoviću 1946. godine u Beogradu.
"Pet uri san se pravija da san mrtav. Leža san pokriven leševima. I odjedanput se leš do mene diga, kad vidin Miju Bašića koji je isto glumija da je mrtav. Nekih pesto metara san moga odat, a onda san, kad mi se iscidila krv, lega. Tu me naša Mijo Očašić koji mi je da tri kacijole mlika da se okripin i odveja me materi s kojon san doša do naše kuće di mi je mrtav leža otac i još njih pet, šest", pričao je Andrija 2012. godine za Slobodnu Dalmaciju.
"Na suđenju u Domu garde na Topčideru, protiv Draže smo svidočili ja i Marija Borovac kojoj su zaklali muža i sina. Tri smo dana bili u Beogradu, iako je samo suđenje trajalo, čini mi se, tri miseca, a Draža se branija da je za sve kriv Momčilo Đujić i da on ništa nije zna", pričao je Pivčević tada.
U međuvremenu je sud u Beogradu poništio ovu presudu iz srpnja 1946. kojom se Mihailovića osuđuje na smrt. Draža Mihailović tako je sredinom 2015. godine proglašen nevinim, odnosno rehabilitiran je, što je samo nastavak srpske revizionističke politike kojom se četničke zločince pokušava prikazati kao borce protiv fašista i nacista, a ne kao njihove saveznike, što su realno bili.
https://www.index.hr/vijesti/clanak...-pocinili-jedan-od-vecih-pokolja/2027545.aspx
Што се сурађивали са Ђујићем ако је био такав кољач? Ваш поглавник је имао већи утицај ( преко сарадње) на Ђујића од Драже. Дража практично никакав утицај западно од Неретве није имао.
Што се сурађивали са Ђујићем ако је био такав кољач? Ваш поглавник је имао већи утицај ( преко сарадње) на Ђујића од Драже. Дража практично никакав утицај западно од Неретве није имао.
Ma lupetaju, da je Đujić kojim slučajem sarađivao sa ustašama, ne bi ga današnji ustaški naslednici i dalje pamtili po zlu, a mi po dobru. Nego zakržljala rasa uvek traži pandan svojoj krvožednosti i ne može da prihvati jednostavnu činjenicu da su Hrvati monstrumi kakve planeta nije zapamtila...
Ma lupetaju, da je Đujić kojim slučajem sarađivao sa ustašama, ne bi ga današnji ustaški naslednici i dalje pamtili po zlu, a mi po dobru. Nego zakržljala rasa uvek traži pandan svojoj krvožednosti i ne može da prihvati jednostavnu činjenicu da su Hrvati monstrumi kakve planeta nije zapamtila...
Kolega Piciginx zna li se koliko je Rimac prodao automobila?