Ми, Хрвати (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hrvati u Srbiji su protjerivani iako nisu napravili balvan revoluciju i vikali kako je to Hrvatska!! Ne primječuješ razliku?

dokazi ti to.

imenom i prezimenom i lokaicjom.

dokazi jednog samo da je proteran da nije uspeo da proda svoju imovinu , da mu je recimo oduzeto stanarsko pravo ...

samo jednog imenom prezimenom i lokaciju!!!

dok je stanarsko pravo srbima u rvatskoj oduzeto na desetine hiljada,,,, isto tolik ootpusteno sap osla...

spaljeno kuca nezanm im se broj...

a ti dokazi sma oejdnog u srbiji da mu je oduzeto stanarsko pravo

Poslednja izmena od moderatora:
Znaš ti dobro da je to istina, samo se "praviš " grbav!

kazem jednog nabroj

jednog jedinog hrvata u srbiji da je ostao bez stanarskog prava! i da mu je stan oduzet...

takvog nema!

a da ima ti bi reko

nema!

dok u rvatskoj bez stanarskog prava ostase desetine hiljada srba!

oduzeta imovina, otkazi sa posla, pobijeno u prolece 1991 200 - 300 u vukovaru daleko pre otvorenog sukoba sa jna...

pa sta su trebali ostali da cekaju sudbinu onih u sisku septembra 1991 da budu splajeni njih preko 600 ???

NI JEDAN RVAT U SBRIJI NIJE OSTAO BEZ STANARSKOG PRAVA !

evo ih zive u tim stanovima ko gnjide, uzivaju nase srpske penzije, rade u drustvenim firmama , a nedeljom idu na mise, i zele zlo srbiji samo to ne govore javno sto je razumljivo...

medjutim tu su, na drzavnim jaslama u drzavnim stanovima koje za vreme inflacije otkupise za tepsiju ribe...

i nikom to pravo nije oduzeto!

ni jedan ejdini rvat nije ostao bez kuce u srbiji, a oni sto su otisli otisli su svojevoljno i za odlicne uslove jer su promenuli sa srbima koji su odavno izbegli odande kuce i imanje a dobili tri puta vise jer je srbima gorelo....

nabroj jednog jedinog rvata u srbiji da je ostao bez stanarskog prava , dotle ne prdi

kod vas je desetine hiljada stanova oduzeto srbima...

Poslednja izmena od moderatora:
baaaaaa lojavi baaaaaaa :zblesav:

svinjska-mast.png

- - - - - - - - - -

Skoro kao i Lazara, Milosa, Jovana....

Koliko, domoljUbce? :ceka:

I Srbi u Hrvatskoj su '91-'95-te Hrvatima oduzeli stanarsko pravo na gotovo trecini teritorije Republike Hrvatske. :lol:

A Kroate Srbima na 2/3...nije neka fora, kada je go život u pitanju ne misli se na imovinu...tako su neki Srbi tek preko Mađarske stizali na bezbedno...meni nikako nije jasno kako se u Evropi koja teži demokratiji, ljudskim pravima i svim pozitivnim slobodama dopuštaju takva hrvatska sranja, propagiranja ustaštva, ova poslednja je sa ustaškim koljačem nešto što je ekatantan primer toga.

A Kroate Srbima na 2/3...nije neka fora, kada je go život u pitanju ne misli se na imovinu...tako su neki Srbi tek preko Mađarske stizali na bezbedno...meni nikako nije jasno kako se u Evropi koja teži demokratiji, ljudskim pravima i svim pozitivnim slobodama dopuštaju takva hrvatska sranja, propagiranja ustaštva, ova poslednja je sa ustaškim koljačem nešto što je ekatantan primer toga.

Zar ti zaista mislis da je nekoga u Europi briga sto rade ustase i njihovi koljaci ??

PJEVAČ Matko Jelavić ima teoriju kako je hrvatska glazbena scena uništena zajedno s hrvatskom zabavnom glazbom. Jelavić je na Facebooku napisao poduži status o njegovom viđenju trenutne situacije na estradom nebu Hrvatske u kojemu je ustvrdio da su cajke preuzele primat u klubovima diljem Hrvatske zahvaljujući činjenici da su "Hrvati svojom naivnošću uništili zabavnu glazbu".
"Hrvati imaju neriješeni kompleks u odnosu prema glazbi. Bolje reći hrvatska elita, to jest inteligencija. Za razliku od Srba, koji su prema njihovoj glazbi vrlo tolerantni.
- Hrvati polaze od načela – što mi se ne sviđa, to bih zabranio!
- Hrvati na glazbu gledaju kao na produženu ruku politike. A to ne smije biti!
- Hrvati se ni sami sa sobom ne mogu dogovoriti što im je dobro, a što loše.
- Hrvati se vrlo često srame svoje nacionalne glazbe. Neki „novinari“ čak pišu da je nemamo, pa time tvrde da nismo uopće narod.
- Hrvati često lažu o svom glazbenom ukusu, pazeći da budu u „trendu“.

Stoga nam mediji kroje glazbeni ukus. A to otvara golem prostor manipulacijama. Hrvati su svojom naivnošću uništili vlastitu, temeljnu vrstu – zabavnu glazbu. Ohrabreni nekadašnjim obećanjima iz Srbije da će i oni uništiti svoje narodnjake. Pa su Hrvati malo požurili i sad je cijela država u velikom problemu.

Danas je hrvatska glazbena scena praktički propala. Nemamo hitova, ni velikih pjesama. Prividno je nacija ostala bez velikih talenata. Za razliku od nekad, posebno sa Splitskog festivala koji je danas uništen. Ugostiteljima je danas svejedno tko im i što pjeva. Ionako im je sve to bez veze. Organizatori nastupa u klubovima više nemaju pouzdanih hrvatskih izvođača. Pa se vraćaju srpskima. Ali, srpski su skupi!
Pa su zato rjeđi i njihovi nastupi. Trenutačno!

Da bi se obnovila glazba, očito treba promijeniti mentalni sklop u Hrvata. Naročito kod političara. Glazba je nježna biljka, nju treba zalijevati i hraniti. Poticati! Financirati! Njegovati u umjetničkoj slobodi, podržavati mlade i stare umjetnike, otvoriti medije svima. Zaboraviti na pojam cenzure! Kad nešto narod izabere, „elita“ bi trebala to priznati, što do sada nije bio slučaj. Kad za neku pjesmu nanjuše da bi mogla postati velika, „elita“ napada iz svih oružja. To je bio slučaj s mojim pjesmama Majko stara, Rodija se sin i posebno - Ti, samo ti. A to je po meni atak na vlastiti narod. I na zdrav razum.
Sve hrvatske zablude sada plaćamo time što nam "cajke“ odgajaju mlade. Što će s njima biti slijedećih 10, 20 ili više godina? Tko će graditi našu Hrvatsku? Je li vrijeme da o ovome konačno krene javna rasprava?", napisao je Jelavić na Fejsu.

Pre
Ministar privrede Srbije Željko Sertić, potomak ustaškog zločinca
Željko Sertić, najbliži srodnik srboždera iz Jasenovca, spreman je da Srbiju i njene resurse stavi na raspolaganje hrvatskim kompanijama. Jeftina je radna snaga, a ne moraju ni logore da grade!
http://www.*********************/casopis/?id=06&br=319&cl=08
Sada
Novi predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež
Kursista i narkoman na čelu Komore
Po nacionalnosti je Hrvat, čije državljanstvo i poseduje
http://www.koreni.rs/kursista-i-narkoman-na-celu-komore/

Kako bi ih slatko proterao

Poslednja izmena:
PJEVAČ Matko Jelavić ima teoriju kako je hrvatska glazbena scena uništena zajedno s hrvatskom zabavnom glazbom. Jelavić je na Facebooku napisao poduži status o njegovom viđenju trenutne situacije na estradom nebu Hrvatske u kojemu je ustvrdio da su cajke preuzele primat u klubovima diljem Hrvatske zahvaljujući činjenici da su "Hrvati svojom naivnošću uništili zabavnu glazbu".
"Hrvati imaju neriješeni kompleks u odnosu prema glazbi. Bolje reći hrvatska elita, to jest inteligencija. Za razliku od Srba, koji su prema njihovoj glazbi vrlo tolerantni.
- Hrvati polaze od načela – što mi se ne sviđa, to bih zabranio!
- Hrvati na glazbu gledaju kao na produženu ruku politike. A to ne smije biti!
- Hrvati se ni sami sa sobom ne mogu dogovoriti što im je dobro, a što loše.
- Hrvati se vrlo često srame svoje nacionalne glazbe. Neki „novinari“ čak pišu da je nemamo, pa time tvrde da nismo uopće narod.
- Hrvati često lažu o svom glazbenom ukusu, pazeći da budu u „trendu“.

Stoga nam mediji kroje glazbeni ukus. A to otvara golem prostor manipulacijama. Hrvati su svojom naivnošću uništili vlastitu, temeljnu vrstu – zabavnu glazbu. Ohrabreni nekadašnjim obećanjima iz Srbije da će i oni uništiti svoje narodnjake. Pa su Hrvati malo požurili i sad je cijela država u velikom problemu.

Danas je hrvatska glazbena scena praktički propala. Nemamo hitova, ni velikih pjesama. Prividno je nacija ostala bez velikih talenata. Za razliku od nekad, posebno sa Splitskog festivala koji je danas uništen. Ugostiteljima je danas svejedno tko im i što pjeva. Ionako im je sve to bez veze. Organizatori nastupa u klubovima više nemaju pouzdanih hrvatskih izvođača. Pa se vraćaju srpskima. Ali, srpski su skupi!
Pa su zato rjeđi i njihovi nastupi. Trenutačno!

Da bi se obnovila glazba, očito treba promijeniti mentalni sklop u Hrvata. Naročito kod političara. Glazba je nježna biljka, nju treba zalijevati i hraniti. Poticati! Financirati! Njegovati u umjetničkoj slobodi, podržavati mlade i stare umjetnike, otvoriti medije svima. Zaboraviti na pojam cenzure! Kad nešto narod izabere, „elita“ bi trebala to priznati, što do sada nije bio slučaj. Kad za neku pjesmu nanjuše da bi mogla postati velika, „elita“ napada iz svih oružja. To je bio slučaj s mojim pjesmama Majko stara, Rodija se sin i posebno - Ti, samo ti. A to je po meni atak na vlastiti narod. I na zdrav razum.
Sve hrvatske zablude sada plaćamo time što nam "cajke“ odgajaju mlade. Što će s njima biti slijedećih 10, 20 ili više godina? Tko će graditi našu Hrvatsku? Je li vrijeme da o ovome konačno krene javna rasprava?", napisao je Jelavić na Fejsu.

За разлику од назива то је једина музика која није забавна. Чуј 'забавна музика' па још уз то Хрватска.
За њихову болест нема лека, морају изумрети.

Srpski antifasisti ce moliti nacisticku EU-NATO da bombardira ustase ??

Ne.Mi smo Srbi.Nismo Hrvati.
Biće dovoljno da vam izvuku te magareće uši pa da njačete.Hrvatska je sve samo ne nekakva miljenica Brisela i Berlina.Koliko god bili dobri konjušari i plivači po zadnjem crevu niste im se umilili.Znaju ko ste šta ste i kakvi ste.Mentalitet vam je takav da čim vas malo povuku za uši vi njačete.Srbija je i Briselu i Berlinu a Boga mi i SAD bitnija od Hrvatske.

• Podržavam
Reactions: SUL
Biće dovoljno da vam izvuku te magareće uši pa da njačete.Hrvatska je sve samo ne nekakva miljenica Brisela i Berlina.Koliko god bili dobri konjušari i plivači po zadnjem crevu niste im se umilili.Znaju ko ste šta ste i kakvi ste.Mentalitet vam je takav da čim vas malo povuku za uši vi njačete.Srbija je i Briselu i Berlinu a Boga mi i SAD bitnija od Hrvatske.

images

• Podržavam
Reactions: SUL
За разлику од назива то је једина музика која није забавна. Чуј 'забавна музика' па још уз то Хрватска.
За њихову болест нема лека, морају изумрети.
Društvo u kojem se žene od 35-45 godina tetoviraju i koje sve redom imaju istu frizuru kao predsednica im.Društvo sa feminiziranim ženama.Takvo društvo je osuđeno na propast.

Zamislite se,gdje biste tek bili da "Briselu i Berlinu a Boga mi i SAD niste bitniji od Hrvatske",mozda bi bili cak i ispod Moldavije ?! :lol:

- - - - - - - - - -

Društvo u kojem se žene od 35-45 godina tetoviraju i koje sve redom imaju istu frizuru kao predsednica im.Društvo sa feminiziranim ženama.Takvo društvo je osuđeno na propast.

A kakve bi nam zene trebale biti ako ne feminizirane,mozda dubokog glasa kao vecina Srpkinja ?? :D

Zamislite se,gdje biste tek bili da "Briselu i Berlinu a Boga mi i SAD niste bitniji od Hrvatske",mozda bi bili cak i ispod Moldavije ?! :lol:

- - - - - - - - - -

A kakve bi nam zene trebale biti ako ne feminizirane,mozda dubokog glasa kao vecina Srpkinja ?? :D

Znaš ti mnogo dobro šta sam ja rekao i kakve su vam žene.Napola muškarci.Pusti sprdnju.Niste preko sveta.

- - - - - - - - - -

Kad si ti bio zadnji put u Srbiji ?? :D

Sprdnja vam je jedina uteha.Ko i muslimanima..Vidi se da ste brača.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back