црна брада
Elita
- Poruka
- 21.097
Hasan seckati,nema enigme.To je i meni enigma...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hasan seckati,nema enigme.To je i meni enigma...
Posao od 80 milijuna eura: Rimac i Pininfarina rade na novom električnom autu
https://www.index.hr/vijesti/clanak...a-rade-na-novom-elektricnom-autu/2026910.aspx

Koga briga za nekog tamo Rimca?Sve te ustaše i pokoji Hrvat nama ne vrede ništa.браво за римца
ево,још мало па ће бакоња или неко са крсте објавити нешто на тему летећих аутомобила и да нас бог види
гостовао је не тако давно код станковића.освежење након оних залудних![]()
https://www.index.hr/vijesti/clanak...a-rade-na-novom-elektricnom-autu/2026910.aspx
Пицо, ви баш имате озбиљан колективни поремећај!Tako je Pupovac...

Пицо, ви баш имате озбиљан колективни поремећај!
![]()

Picko može da nas izvesti samo o trasi puta između WC šolje i glavne kanalizacione cevi!!Виђу, трећа промоција у Спалату. Таман да нас Пицко извјести до каквих "знанствених "сазнања је дошла "повиест". Не бих искључио могућност да је "генерал Дрињанин" у ствари био часна сестра милосрдница.![]()

Prc
EGZODUS IZ HRVATSKE Nakon Rimca i još jedan uspješni poduzetnik odlazi iz Lijepe naše: 'Pet tvrtki gasim do kraja godine!'
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrv...ase-pet-tvrtki-gasim-do-kraja-godine/4045965/
Виђу, трећа промоција у Спалату. Таман да нас Пицко извјести до каквих "знанствених "сазнања је дошла "повиест". Не бих искључио могућност да је "генерал Дрињанин" у ствари био часна сестра милосрдница.

KESH zasto zelis biti ponajveći kreso na forumu.
Koga briga za tvoje netočne vijesti od prije 2 godina??

PREDSJEDNIK Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas, u povodu incidenta koji je u centru Zagreba doživio saborski zastupnik i čelnik SDSS-a Milorad Pupovac, da neće "dolijevati ulje na vatru loših odnosa Srba i Hrvata", a u telefonskom razgovoru s Pupovcem suglasio se da, unatoč svemu, u budućnosti treba raditi na "poboljšanju odnosa Srba i Hrvata".
>> Ovako je pripreman teren za ponižavajući napad na Pupovca
>> Idioti na Fejsu likuju zbog napada na Pupovca: "Trebali su ga govnima gađati"
Vučić je novinarima tijekom posjeta u Nišu, nakon priopćenja Srpskog narodnog vijeća o napadu na Pupovca, ocijenio da su emocije "uvijek uzavrele" kad je riječ o odnosima Srba i Hrvata, ali da je njegova poruka pomiriteljska jer od sukoba nitko neće imati koristi.
"Srbi i Hrvati moraju graditi zajedničku budućnost"
"Volio bih da Hrvatska razumije da mi imamo zajedničku budućnost i da se možemo razlikovati po pitanjima iz prošlosti te da mi o tome mogu zamjeriti što god hoće oko mojih izjava, no mogu i ja njima zamjeriti i što se tiče izjava i djela, ali to ne mijenja moju poruku da sam apsolutno uvjeren da Srbi i Hrvati, bez obzira na tragičnu osobnu i obiteljsku prošlost, moraju graditi zajedničku budućnost", citirali su beogradski mediji Vučićevu izjavu u Nišu.
Podsjetimo, Srpsko narodno vijeće priopćilo je da su saborski zastupnici Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac i Boris Milošević napadnuti danas popodne na zagrebačkom Dolcu, gdje su na njih bačeni ostaci hrane, što oni smatraju manifestacijom mržnje.
Pupovac ga je obavijestio
Vučić je najavio da će izravno od Pupovca saznati što se dogodilo, a portal lista Blic objavio je da su Vučić i Pupovac poslije incidenta razgovarali telefonski.
Pupovac ga je, kako se navodi, "obavijestio o teškom incidentu koji se dogodio u Zagrebu".
Vučić i Pupovac razgovarali su i o položaju srpskog naroda u Hrvatskoj, a "zaključili su kako je, bez obzira na sve razlike u viđenju prošlosti između Srbije i Hrvatske, neophodno raditi na poboljšanju odnosa u budućnosti", prenosi Blic.
DomoljUbce, kakve MOJE vijesti?
Imas link
Prc, domoljUbce
![]()
Malo je ljudi koji su hrabri poput Pupovca.
Biti Srbin u lijepoj nashoj je ionako opasno po zivot, i bez da to javno kazes, ili da si predsjednik jedne srpske stranke, i da se otvoreno zalazes za prava Srba u NDH.
Nadam se samo da ce ostati ziv na kraju, jer mu je zivot ozbiljno u opasnosti.
Imas stari link koi dokazuje tvoju glupost i tupost.
Rimac je u RH i siri posao.
To si mogao vidjeti iz postavljenog linka.
Jedini put kada mu je u Lijepoj nasoj bio ugrožen život je 1991. u Kninu poslije javne tribine.
Koliko je topova na kamionu napravio Rimac?
Ima neka montazna traka sa koje silaze automobili?
Prc, domoljUbce.
- - - - - - - - - -
DomoljUbce, svakom Srbinu u lijepoj nashoj je ugrozen zivot 24 sata na dan.
..
Pitaj Subasicevu zenu.
Rimac je smijurija skupa sa svojim električnim automobilima koje prodaje svugdje po svijetu.
Srbin to napravi u Kragujevcu za manje love, bolje, lijepse i brze.
Ali samo kada hoce..
nesto se mislim podmukle rvatine imaju uvjek nesto nama priprditi ko ovaj pico usr.ani, ali pico imas li ti sto reci u poredjenju kako se srbija i rvatska ponasaju prema rvatima odnosno srbima, kao manjinama...
evo kod nas raspadom jugoslavije:
rvati nisu izgubili stanarsko pravo, niti su proterani iz stana
nisu otpustani sa posla jer su rvati
kupili su drzavne stanove kao i drugi gradjani za tepsiju ribe u doba inflacije
rade u drzavnim preduzecima i muzu srbiju
a srbi u rvatskoj:
1991 su otpustan isa posla samo zato jer su srbi
sta ih je u sisku snaslo kada su ih spaljivali u zelezari da ne pominjemo jel...
u vukovaru je u prolece i rano leto 1991 ubijeno 200 - 300 srba, presretnuto na puto od posla do kuce ili oteto iz kuce, pre otvorenog sukoba sa jna
u zadru je bila posle nacisticke nemacke jedina kristalna noc u evropi...
danas su srbi u HRVATSKOJ DESETINE HILJADA NJIH BEZ STANARSKOG PRAVA
DESETINE HILJADA UNISTENIH KUCA
a o poslu u drzavnoj sluzbi da ne pricamo
I KAKO ONDA MOZES NESTO I DA PRIPRDIS LJIGAVO PROUSTASKO PASCE...
Rimac je smijurija skupa sa svojim električnim automobilima koje prodaje svugdje po svijetu.
Srbin to napravi u Kragujevcu za manje love, bolje, lijepse i brze.
Ali samo kada hoce..

Koliko ih dnevno izleti sa montazne trake u lijepoj nashoj, domoljUbce?
Prc, domoljUbce
![]()