Ми, Хрвати (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pročitao sam tvoje kompleksaške upise na srpskom forumu, to mi je sasvim dovoljno da spoznam koliki si idiot. Mada, to je bilo jasno i bez čitanja tvojih poruka, ne može debela pokatoličena stoka poput tebe da ima ikakav mozak, a kamoli normalan :kafa:

Eto vidis,zbog takvog ponasanja je Hrvatima dodjeljeno od strane Europe da vas malo civilizuje,sa takvim rijecnikom se ne moze u EU. ;)

Kranže, čestitke što je Srbin najbolji nogometaš svijeta.

Modrić, jel na "ić", je, Srbin je.

Bravo komšije!

Gde me bre zabole za to, nisam ni znao dok mi vi kompleksaši to niste ovde rekli na sva usta :hahaha:

- - - - - - - - - -

Zelite ali ne mozete dok vas Hrvati ne kultivisu i odblokiraju. :D

Zelite ali ne mozete dok vas Hrvati ne kultivisu i odblokiraju. :D

Naravno da ne želimo, ali se u tvojoj priči očitava još jedan ustaški kompleks. Mi ti kažemo da nas za nešto zabole, a ti nas nabeđuješ kako to nije tako i da mi ustvari potajno želimo to :hahaha: Monumentalni kompleksi, veći i od tvog bitisanja na srpskom forumu :whistling:

Naravno da ne želimo, a dokaz za tako nešto ti je i ovaj tekst koji si okačio, budući da je ovaj režim do sada pričao kako neće smanjivati penzije, da će ukinuti TV pretplatu, da će poništiti sve dogovore koje je prethodna vlast postigla sa teroristima i slično. Dakle, kada oni nešto kažu, uvek je suprotno, samo što si ti glup poput Vučićevih simpatizera kada veruješ u to :kafa:

- - - - - - - - - -

Ah da, pardon, ti pratiš vaterpolo i curling.

Ah da, ne pratim hrvatske sportiste kao što ih ti pratiš kada igraju sa Srbima :whistling: Kao što rekoh, monumentalni kompleksi, ali od zakržljale rase se drugo i ne očekuje :kafa:

Naravno da ne želimo, a dokaz za tako nešto ti je i ovaj tekst koji si okačio, budući da je ovaj režim do sada pričao kako neće smanjivati penzije, da će ukinuti TV pretplatu, da će poništiti sve dogovore koje je prethodna vlast postigla sa teroristima i slično. Dakle, kada oni nešto kažu, uvek je suprotno, samo što si ti glup poput Vučićevih simpatizera kada veruješ u to

Zelite,zelite....ali ne mozete,za razliku od tebe,silikonjara je netko i nesto u drzavi Srbiji.:D

Zelite,zelite....ali ne mozete,za razliku od tebe,silikonjara je netko i nesto u drzavi Srbiji.:D

Još jedan dokaz teze koju sam prethodno pomenuo. Ti si toliki kompleksaš da ti nije dovoljno i kad ti kažem da ne želim, jer iz svoje perspektive ne možeš da shvatiš kako me tvoje ne zanima, zato što bi ti iz kompleksa voleo da me zanima :hahaha: A da, ona jeste neko i nešto u Srbiji, to jest neko ko je već dokazano lagao za svašta nešto. Ali eto, uvek se nađu budale koje će takvima poverovati, koliko god puta da su prethodno lagali...

Još jedan dokaz teze koju sam prethodno pomenuo. Ti si toliki kompleksaš da ti nije dovoljno i kad ti kažem da ne želim, jer iz svoje perspektive ne možeš da shvatiš kako me tvoje ne zanima, zato što bi ti iz kompleksa voleo da me zanima A da, ona jeste neko i nešto u Srbiji, to jest neko ko je već dokazano lagao za svašta nešto. Ali eto, uvek se nađu budale koje će takvima poverovati, koliko god puta da su prethodno lagali...

Ali da li ti shvacas da si ti nebitan i da je politika Srbije ona koju predstavlja silikonjara ?? :D

Naravno da ne želimo, a dokaz za tako nešto ti je i ovaj tekst koji si okačio, budući da je ovaj režim do sada pričao kako neće smanjivati penzije, da će ukinuti TV pretplatu, da će poništiti sve dogovore koje je prethodna vlast postigla sa teroristima i slično. Dakle, kada oni nešto kažu, uvek je suprotno, samo što si ti glup poput Vučićevih simpatizera kada veruješ u to :kafa:

- - - - - - - - - -

Ah da, ne pratim hrvatske sportiste kao što ih ti pratiš kada igraju sa Srbima :whistling: Kao što rekoh, monumentalni kompleksi, ali od zakržljale rase se drugo i ne očekuje :kafa:

Kakva je rasa ona koju zakržaljala rasa redovito opali po repiću?

Objasni se. :lol:

Ja bih rekao zakržljala zakržljala.

- - - - - - - - - -

To ti je garant poslao poruku ovaj drugi kompleksaš što je kao trenutno van foruma, a zapravo sve prati :hahaha: Koji ste vi debili, nerealno, 'ladno se dogovarate međusobno na koji način da se prepucavate, kud ćeš većih kompleksa od toga :whistling:

Je, ja i Libar si upravo sms-amo.

Jebate pameti. :hahaha:

Turban na glavu, nargile u ćube i tiho budi. :ok:

Kakva je rasa ona kojoj zakržaljala rasa redovito da po repiću?

Objasni se. :lol:

Superiorna, pošto su zakržljali u svakom direktnom kontaktu sa nama zgaženi, kao na primer u Vukovaru :whistling: I to ne malo superiorna, pošto smo vaših sto posto vojnih kapaciteta zgazili sa jedan posto naših :kafa:

- - - - - - - - - -

Je, ja i Libar si upravo sms-amo.

Jebate pameti. :hahaha:

Pa ti si se prepoznao, pošto ja tvoj nik u prethodnoj poruci nisam ni pomenuo, ali sam zato dobio dokaz za prethodno napisano :hahaha: Uzgred "pametni", na forumu postoji nešto što se zove "privatna poruka" :whistling:

Superiorna, pošto su zakržljali u svakom direktnom kontaktu sa nama zgaženi, kao na primer u Vukovaru :whistling: I to ne malo superiorna, pošto smo vaših sto posto vojnih kapaciteta zgazili sa jedan posto naših :kafa:

Baš sam nedavno bio u Vukovaru, moram reći da je tvoja superiorna rasa tamo vrlo tiho i da je poslušna.
Sluša sve zakone moje zakržljale rase bespogovorno, takoreći konjušarski. :lol:

- - - - - - - - - -

Pa ti si se prepoznao, pošto ja tvoj nik u prethodnoj poruci nisam ni pomenuo, ali sam zato dobio dokaz za prethodno napisano :hahaha: Uzgred "pametni", na forumu postoji nešto što se zove "privatna poruka" :whistling:

U hvala ti, baš sam potrošio svojih 10 mjesečnih sms-ova.

Baš sam nedavno bio u Vukovaru, moram reći da je tvoja superiorna rasa tamo vrlo tiho i da je poslušna.
Sluša sve zakone moje zakržljale rase bespogovorno, takoreći konjušarski. :lol:

A ja moram reći da je tvoja zakržljala rasa odatle isterana lagano i nije se vratila nikada sama, već kao i uvek, posredstvom međunarodnih faktora :whistling:

- - - - - - - - - -

U hvala ti, baš sam potrošio svojih 10 mjesečnih sms-ova.

Nemaš ti para ni za toliko, bedniče :hahaha:

Luka, Srbine!

Luka-Modric-1022217.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back