- Poruka
- 9.952
Ne,nego da je Mesić ustaša.
Kako partizanski kurir i komunista moze biti ustasa ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne,nego da je Mesić ustaša.

Kako partizanski kurir i komunista moze biti ustasa ?![]()
Isto sranje. I jedni i drugi su ubijali Srbe i pravili logore.Kako partizanski kurir i komunista moze biti ustasa ?![]()
Izvedi sam zaključak, pobijeno u Blajburgu...resto se razbežalo po evropi i latinskoj Americi, '91 se skupio Kurta i Murta i domoljupci i nikom nije gadno ustaštvo...u međuvremenu su svi iz kao komunističkog miljea (jer 95% u vlasti su bivši komunisti) koketirali sa ujama sa svih kontinenata a mesić izavi kako je izvršio svoj zadatak i kako Jugoslavija više ne postoji, a zatim i ona njegova izjava o tome kako je Hrvatska dva puta pobedila 41 i '45 godine..Ti sam izvedi zaključak koliko je on kurir, jbg sa dva svedoka si mogao čudo da napraviš od biografije...

Pokazalo se kroz istoriju da to jeste sinonim. Uz nekoliko onih koji to nisu bili, ali to je toliko malo da je nebitno.
Kako partizanski kurir i komunista moze biti ustasa ?![]()
Kako? Jer ste hrvatska govna ljudskog roda, niske seljačke slugenjare. Po stoti put ovaj video zapis dok ga ne naučiš napamet.
Sa takvim rijecnikom nikad vas necemo primiti u EU i NATO.
Vlasi graničari su vam 5 věkova branili guzu od Turaka.![]()
Opet grešiš, gnjide se ne mogu mrzeti one se preziru
Zašto uvek mešate mržnju sa prezirom?
Sad si lepo objasniju pljačkašku suštinu hrvatstva - oteti Srbima njihovo i onda govoriti kako to nije njihovo i kako im vi nećete dozvoliti da se vrate
Kao što se vi samoproglašavate, neovlašteno i ničim zasluženo, za naslednike raznih imperija tako i mi imamo pravo da na svojoj zemlji vizantijske crkve smatramo za svoje . A mi tačno znamo koje smo mi gradili koje Vizantija
Što je tvoje pravo na neku crkvu koju je izgradio Vatikan veće od prava Srba na crkve koje je izgradila Vizantija?
Ah da pa vi ste dvolični ološi, koji vređaju, pa kada dobiju po njušci kukaju, vi ste dvolični ološi koji ni jedan pedalj teritorije koja vam se zove država niste samo zaradili (i ovo poslednje deo vam Srbi poklonili, deo vam amerikanac etnički očistio)
Tamo je ološu mestu, tj vama. Bitange fašističke. Gmizavci.
Naravno da nam je ovamo mjesto,70 godina smo proveli zajedno sa onima sa kojima ne bi trebali biti ni na istom kontinentu a kamoli u istoj drzavi.

Naravno da nam je ovamo mjesto,70 godina smo proveli zajedno sa onima sa kojima ne bi trebali biti ni na istom kontinentu a kamoli u istoj drzavi.
Lojavi, vi kao nacija tek postojite od 1992, jos samo da odlucite jeste li baznijanci ili trokutistanci baaa
baaaa lojavi baaaa![]()
Mada, neJma velike razlike. Jel on muslimanski ili katolički ustaša?Mada, neJma velike razlike. Pogledajte prilog 519339
Zar tom rvackom domoljUbu nije zima da tako lezi u snijegu?
Ovde su na gomili, snašli su se. Staljingrad 1942. Pogledajte prilog 519340
Pa kazu da je tako toplije
Jeste. Uostalom, šta traže par hiljada kilometara od Blajburga? Mada nisu se dozvali pameti. Opet su na strani zla, fašista. Pogledajte prilog 519341
Jeste. Uostalom, šta traže par hiljada kilometara od Blajburga? Mada nisu se dozvali pameti. Opet su na strani zla, fašista. Pogledajte prilog 519341
Jel on muslimanski ili katolički ustaša?Mada, neJma velike razlike.

Ali to nas sve vraća na pitanje otkud vlasima ikakvo pravo na išta u Hrvatskoj ?
Vlasi u Hrvatskoj NEMAJU MORALNO PRAVO uopće se javljat oko ičega. I mi ih cijelu povijest tretiramo upravo tako. Pa nam onda oni kažu da smo fašisti...
Zamisli skandala da vlahe koji su s turcima stoljećima palili naše crkve i klali naše ljude pustimo da nam truse demagogiju o zaštiti bizantskog kulturnog nasljeđa ?
Pa to je za ispovraćat se od gadosti...
.