Ми, Хрвати (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako partizanski kurir i komunista moze biti ustasa ? :think:

Izvedi sam zaključak, pobijeno u Blajburgu...resto se razbežalo po evropi i latinskoj Americi, '91 se skupio Kurta i Murta i domoljupci i nikom nije gadno ustaštvo...u međuvremenu su svi iz kao komunističkog miljea (jer 95% u vlasti su bivši komunisti) koketirali sa ujama sa svih kontinenata a mesić izavi kako je izvršio svoj zadatak i kako Jugoslavija više ne postoji, a zatim i ona njegova izjava o tome kako je Hrvatska dva puta pobedila 41 i '45 godine..Ti sam izvedi zaključak koliko je on kurir, jbg sa dva svedoka si mogao čudo da napraviš od biografije...

Poslednja izmena:
Izvedi sam zaključak, pobijeno u Blajburgu...resto se razbežalo po evropi i latinskoj Americi, '91 se skupio Kurta i Murta i domoljupci i nikom nije gadno ustaštvo...u međuvremenu su svi iz kao komunističkog miljea (jer 95% u vlasti su bivši komunisti) koketirali sa ujama sa svih kontinenata a mesić izavi kako je izvršio svoj zadatak i kako Jugoslavija više ne postoji, a zatim i ona njegova izjava o tome kako je Hrvatska dva puta pobedila 41 i '45 godine..Ti sam izvedi zaključak koliko je on kurir, jbg sa dva svedoka si mogao čudo da napraviš od biografije...

Da ali i prije Mesica,Tudjmana....ste vi i ostale hrvatske politicare nazivali ustasama,Tita,Vrhovca,Markovica,Bakarica,"maspokovce"....ispada da je ustastvo sinonim za hrvatstvo ?! :think:

Vlasi graničari su vam 5 věkova branili guzu od Turaka. :kafa:

A kako da se čudimo što su nas obični Srbi dolazili klat skupa s Turcima, kada pogledam šta su radili ljudi koji su proglašeni svetima (ako sam dobro razumio) u SPC i koji se smatraju najvažnijim u povijesti Srbije poput Stevana Lazarevića...

Bitka na Nikopolju 1396...
https://www.google.hr/url?sa=t&sour...FjAUegQIAxAB&usg=AOvVaw3OElZSRMsQHVHP2kZHl8QQ

1. Pogledajte sastav kršćanske strane u sukobu

2. Pogledajte sastav otomanske strane u sukobu

Dakle, JEDINO SRBIJA kao turski vazal 1396. je išla na strani Turaka ratovat protiv koalicije kršćanskih zemalja kada je trebalo spašavat Bugare...

.

Opet grešiš, gnjide se ne mogu mrzeti one se preziru

Zašto uvek mešate mržnju sa prezirom?

Sad si lepo objasniju pljačkašku suštinu hrvatstva - oteti Srbima njihovo i onda govoriti kako to nije njihovo i kako im vi nećete dozvoliti da se vrate

Kao što se vi samoproglašavate, neovlašteno i ničim zasluženo, za naslednike raznih imperija tako i mi imamo pravo da na svojoj zemlji vizantijske crkve smatramo za svoje . A mi tačno znamo koje smo mi gradili koje Vizantija

Što je tvoje pravo na neku crkvu koju je izgradio Vatikan veće od prava Srba na crkve koje je izgradila Vizantija?

Ah da pa vi ste dvolični ološi, koji vređaju, pa kada dobiju po njušci kukaju, vi ste dvolični ološi koji ni jedan pedalj teritorije koja vam se zove država niste samo zaradili (i ovo poslednje deo vam Srbi poklonili, deo vam amerikanac etnički očistio)

Sta ste to gradili???

Gdje ste to gradili??

Naravno da nam je ovamo mjesto,70 godina smo proveli zajedno sa onima sa kojima ne bi trebali biti ni na istom kontinentu a kamoli u istoj drzavi.

mrtav-ustasa.jpg

- - - - - - - - - -

Mnogo, mnogo više od 70 leta.

Jeste. Uostalom, šta traže par hiljada kilometara od Blajburga? Mada nisu se dozvali pameti. Opet su na strani zla, fašista. Pogledajte prilog 519341

A vidi što kažu i misle ruski navijači danas o tom razdoblju WW2.

https://www.google.hr/url?sa=t&sour...FjAAegQIBxAB&usg=AOvVaw3lzLUX34ptBAFjFWFt_8PI

Dakle ruski patrioti danas misle isto što i ruski patrioti i vjernici u WW2. kada su zvali u pomoć ustaše da ih oslobode ralja bezbožnog komunizma. Ruska ROA saveznica ustaša i nacista izgubila je rat od *********, a staljin je pobio, pa zapravo se ne zna koliko je pobio, ali računa se da je pobio oko 50 - 60 MILJONA rusa da zaguši svaku iskru vjere i zdravog ruskog nacionalizma. Komunizam ovdje bio je kamilica spram sovjetskog. Nikad ovdje komunizam nije zaživio zahvaljujući Hrvatima koji su ga odbacili i gledali da se izbave iz nesretne kombinacije...

.

Ali to nas sve vraća na pitanje otkud vlasima ikakvo pravo na išta u Hrvatskoj ?

Vlasi u Hrvatskoj NEMAJU MORALNO PRAVO uopće se javljat oko ičega. I mi ih cijelu povijest tretiramo upravo tako. Pa nam onda oni kažu da smo fašisti...

Zamisli skandala da vlahe koji su s turcima stoljećima palili naše crkve i klali naše ljude pustimo da nam truse demagogiju o zaštiti bizantskog kulturnog nasljeđa ?

Pa to je za ispovraćat se od gadosti...

.

Tu se postavlja pitanje odkuda pravo Hrvatima da menjaju imena teritorija ... pa tako Slavoniju, Dalmaciju, Baranju, Istru proglašavaju za Hrvatsku i od kuda im pravo da rimsko, vizantijsko, srpsko, mađarsko, austrijsko i mletačko nasleđe proglašavaju za svoje.

Sa kojim pravom menjaju istoriju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back