GeorgeV
Buduća legenda
- Poruka
- 38.048
Samo da te obavjestim,nakon velikog uspjeha prvog serijala,producenti spremaju nastavak,"Hrvatski kraljevi 2".
Spremi se,nece ti biti lako !![]()
Ubaciće nove likove, tj kraljeve u seriju?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da te obavjestim,nakon velikog uspjeha prvog serijala,producenti spremaju nastavak,"Hrvatski kraljevi 2".
Spremi se,nece ti biti lako !![]()

Nesto su vam kiseli ti osmjesi....kompleksi,a ??![]()

Moj je od uva do uva čim čujem "hrvatski kraljevi", a onda pogledam mape iz onog vremena gde nigde Hrvatske nema
Šteta što tebi nije smešno, jer u suprotnom i sidu leči, onu što ti preneo mamin švaler kad si mu fafao 
Daj još, ovo je lekovito Šteta što tebi nije smešno, jer u suprotnom i sidu leči, onu što ti preneo mamin švaler kad si mu fafao![]()

Hvala najlepše, ako se ne vratim na forum za pola sata, umro sam od smeha
Snimali oni nekakve "Nemanjice",ali zamisli,snimili nekoliko epizoda da vide kako ce narod reagirati na to,kakav scenario bi trebali izmisliti,i na kraju ih Srbi popljuvali jer ti Nemanjici i Srbi toga vremena nisu bili prikazani dovoljno veliki i slavni kao sto to zasluzuju.![]()

Ali,stvarno mi je zao sto "Nemanjice",za razliku od "Hrvatskih kraljeva", nije otkupila nijedna tv-kuca van Srbije![]()
Sa druge strane, ni ta serija nije otkupljena, nego su Hrvati morali da plate kako bi bila prikazivana 
To je zato što Nemanjići nisu naučna fantastika, a za srpsku istoriju se slabo ko van Srbije zanima, osim Hrvata, muslimana i ostalog otpada oko nasSa druge strane, ni ta serija nije otkupljena, nego su Hrvati morali da plate kako bi bila prikazivana
Ali bas vam nesto ne ide u usporedbi sa Hrvatima....![]()

Upravo ovako zamišljam jednog Hrvatskog kneza (ili što bi Hrvati rekli "Kralja").
Sam njegov pogled odaje duboku "inteligenciju"
Kruna mu stoji k'o Loši Domazetu ćuba.
KME - KME.....
![]()

KME - KME.....
![]()
Mi kad smo imali istorijske filmove, Hrvati su tek dobili ideju da su pre NDH imali nekad neku tamo državu, pre 11og veka![]()
Cuj,boj na nekom Kosovu....pa koga to jos zanima.....cak i Vucic kaze da su to mitovi kojih se treba rijesiti a kamoli ekranizirati.....![]()
Dobro si rekao, dobili su ideju. Pošto sami da smisle tako nešto nisu mogli, previše su glupi, pa im je kao i uvek došla pomoć prijatelja. Jedni ih napravili, drugi im napisali istoriju, treći im dali državu, i na kraju kad su sve dobili na tacni, pobegoše iz sopstvene države![]()

Cuj,boj na nekom Kosovu....pa koga to jos zanima.....cak i Vucic kaze da su to mitovi kojih se treba rijesiti a kamoli ekranizirati.....![]()

Kaže Vučić i da je granica kod Karlovca, pa?![]()
Zanima nas, mi ne pravimo serije i filmove da bismo lečili komplekse poput vas
Pa u pravu je,to je legitimni cilj,e sad,druga je stvar to sto neke stvari krenu po zlu....![]()