Ми, Хрвати (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koja je poanta tvojih postova? Vjerojatno ne znaš ni ti sam...

Moram maksimalno uprostiti da bi ti iole nešto shvatio. Dakle, pitao si me "Po čemu si ti to zaključio? Po čemu se to vidi iz te slike?" Pošto sam već odgovor dao, tvom kolegi satniku, postavio sam fotku Kordića sa NN sveštenikom.To ti je indirektan odgovor na prvo pitanje, ali si ti glup da shvatiš. Postavljajući treću fotku, imenujem obe osobe,i ironično ti pokazujem ste ljigavi, podmukli, ustaški ološ. Bili i ostali.

- - - - - - - - - -

Naravoučenije - trebao bi pažljivije pratiti sled nečijih komentara, jer ništa ne pišem bzvz, a još manje bez jake podloge =D

Joj nemoj molim te. Sve znamo o tom vašem "dokumentiranju" :per:

6xKk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTUdRN01EQV8vZTY2Yzg1Mjc5ZjcyMzM4NjNlMjc0YTA1ODU5O.jpg

Moram maksimalno uprostiti da bi ti iole nešto shvatio. Dakle, pitao si me "Po čemu si ti to zaključio? Po čemu se to vidi iz te slike?" Pošto sam već odgovor dao, tvom kolegi satniku, postavio sam fotku Kordića sa NN sveštenikom.To ti je indirektan odgovor na prvo pitanje, ali si ti glup da shvatiš. Postavljajući treću fotku, imenujem obe osobe,i ironično ti pokazujem ste ljigavi, podmukli, ustaški ološ. Bili i ostali.

- - - - - - - - - -

Naravoučenije - trebao bi pažljivije pratiti sled nečijih komentara, jer ništa ne pišem bzvz, a još manje bez jake podloge =D

O majko moja... Znači ne znaš tko je svećenik sa slike od pred par godina, i još ga zoveš ustašom, ali znaš da je na nekoj slici od navodno prije 77 godina nekakav ustaša? Eto meni te hlače uopće ne izgledaju kao ustaške, remeni oko hlača su im različiti, nemaju ni čizme iste, a i onaj na slici iza njih mi isto ne izgleda kao ustaša...

O majko moja... Znači ne znaš tko je svećenik sa slike od pred par godina, i još ga zoveš ustašom, ali znaš da je na nekoj slici od navodno prije 77 godina nekakav ustaša? Eto meni te hlače uopće ne izgledaju kao ustaške, remeni oko hlača su im različiti, nemaju ni čizme iste, a i onaj na slici iza njih mi isto ne izgleda kao ustaša...

Ne idiote, nazvao je ustašom, i to imenom i prezimenom, ovog koji stoji do NN sveštenika :hahaha:

Bleiburg_ucesnici_13052017.jpg
bleiburg-2-7fb78b6bc35acc6a87f2012c5c9a7e38_view_article_new.jpg
Ovo su ustaše iz sadašnje NDH. Za mene NN. Fotke iz Blajburga. :eek:

Vidim,neki Srbi se i dalje cude kad vide da ustase nose ustaske uniforme. ;)

Ma jok, samo dokazujemo da ih je puna Hrvatska i da je reč o divljačkom psihopatskom društvu, što bi ti kao stanovnik Islama Latinskog morao da znaš.

- - - - - - - - - -

Što su podigli ruke? Možda svatove pozdravljaju. :hahaha:

- - - - - - - - - -

Moža im smeta Sunce?:rotf:

Ostala im navika otkad im tako žene pokazivale koliki je tuki Srbima :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back