GeorgeV
Buduća legenda
- Poruka
- 38.225
Nikako, da ga vi ne kačite po forumima ne bi ni znali kako izgleda...
Hm...da...
To kačenje političkih lidera po kućama je dosta glupava stvar.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikako, da ga vi ne kačite po forumima ne bi ni znali kako izgleda...
Hm...da...
Znaš tko je popularan? Papa Ivan Pavao II, njegovih slika ima dosta po kućama, Hrvati su ga voljeli...
Ostalo im jos od Tita... Mada sada su im idoli iskljucivo povezani po nacionalnoj osnovi [emoji23]Hm...da...
Kako sa Francetićem stojite?
Dobro, to mi je nekako logično.
Poljak je bio najpolularniji papa u skorije vreme.
Ali to nije isto kao da u kući kačiš nekog političkog lidera, pa makar bio i papolik, kao Tito.
Tito ima svoj kult koji će izumrijeti tek kad izumru njegovi pioniri, nema tu spasa...
Tito ima svoj kult koji će izumrijeti tek kad izumru njegovi pioniri, nema tu spasa...
Jes, to je tačno. Pogotovo ta posleratna generacija rođenih 45-55.
Ima i u vas takvijeh?
Isto tako možeš reći za Srbe i Hrvate.Ali tima koji rade takve stvari ti ne smeš ni da primirišeš.Ko kaže da se Srbi i Šiptari ne slažu..
Za početek polomit im ruke i po 4-5 god u Lepoglavu..
https://www.24sata.hr/news/masovno-uhicenje-kod-rijeke-u-kombi-natrpali-cak-61-migranta-589643
Tito ce imati svoj kult dokle god bude postojala ova NDH. On je njen tvorac.
Pavelic je stvorio prvu, Tito drugu. Dva najveca rvacka sina.

A ja baš nešto načuo da je Tito najpopularniji u Srbiji i BiH...![]()

Eh, niste vratili imovinu, tako da tvoja priča ništa ne vredi.'HRVATSKA ZASTAVA VIJORILA SE U KNINU I PRIJE VUČIĆEVA GOVORA I VIJORIT ĆE SE UBUDUĆE!' Predsjednica pozvala na ignoriranje srpskog predsjednika
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrv...-na-ignoriranje-srpskog-predsjednika/7811973/
OK, takve treba ignorirati, ali ipak se treba i pripremati na drugu opciju... To srpsko "Svoje damo, tuđe hoćemo" nama ne paše. Mi ipak "tuđe nećemo, svoje ne damo"!![]()

'HRVATSKA ZASTAVA VIJORILA SE U KNINU I PRIJE VUČIĆEVA GOVORA I VIJORIT ĆE SE UBUDUĆE!' Predsjednica pozvala na ignoriranje srpskog predsjednika
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrv...-na-ignoriranje-srpskog-predsjednika/7811973/
OK, takve treba ignorirati, ali ipak se treba i pripremati na drugu opciju... To srpsko "Svoje damo, tuđe hoćemo" nama ne paše. Mi ipak "tuđe nećemo, svoje ne damo"!![]()
ahaha lopine ko vas ne zna,pa vratite onda Dalmaciju i Istru Italijanima,kada ste tako pošteni
Da li je istina da se do 1945 u Zadru nije znalo za hrvatski stolnjak

Nedamo nikome ništa, škrti smo...![]()

Rvacka je vec davno dala sve, osim zastave i imena, nema vise nista svoje.
Obala, ono malo firmi, obala, banke, autoceste, aerodromi, alles weg.
Prc
![]()
ahaha lopine ko vas ne zna,pa vratite onda Dalmaciju i Istru Italijanima,kada ste tako pošteni
Da li je istina da se do 1945 u Zadru nije znalo za hrvatski stolnjak

Dobro, to mi je nekako logično.
Poljak je bio najpolularniji papa u skorije vreme.
Ali to nije isto kao da u kući kačiš nekog političkog lidera, pa makar bio i papolik, kao Tito.
Jedino što su napravili za sve ovo vreme su ceste ali nisu to pravili zbog sebe samih nego da im švapske gazde ne lomataju dobra kola i da isti što pre dođu do mora
Isti slučaj kada su bili pod vlašću austrougara,jedino su imali železnicu,da im kajzer što udobnije dođe do austrougarskog mora