- Poruka
- 36.410
I to je znak da su oni napredniJedan prost razlog. U Srbiji ljudi još uvek piju kafu na džezvu dok u Bugarskoj već 20-30 godina takvu kafu piju samo stariji od 70.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to je znak da su oni napredniJedan prost razlog. U Srbiji ljudi još uvek piju kafu na džezvu dok u Bugarskoj već 20-30 godina takvu kafu piju samo stariji od 70.
Zbog autosovinista tvog kalibra, mi posteni autosovinisti izlazimo na los glasJedan prost razlog. U Srbiji ljudi još uvek piju kafu na džezvu dok u Bugarskoj već 20-30 godina takvu kafu piju samo stariji od 70.
Gde to da pročitam? Otkud ja znam kako je bilo pre dolaska Turaka, verovatno drugačije. Turci su doneli orijentalno i primitivno. Danas u čitavoj Evropi hranu može gost da dobije samo na Balkanu gde su Turci vladali.Kakve veze imaju Rusi sa našim običajima ugošćavanja gostiju? I odakle ti ideja da smo čekali Turke da nam pokažu kako se dočekuju gosti?Jesi li čitao nešto o načinu života na selima i dvoru pre dolaska Turaka na ove prostore?
Omladina je daleko naprednija, bolje obučena, veći broj ljudi govori engleski. Vidim kod ženine rodbine da masovno putuju, mladi odlaze na razmene studenata po Evropi dok moja rodbina u Srbiji na letnjem raspustu dolazi iz Beograda da bere maline u nadnici.I to je znak da su oni napredni![]()
Moja je umrla a nije svarila sok od kivija, kaže nos' ovo, misliće žene da sam im čaj napravila. Sok je crven ili žut!Pitala bi Nana kakvi su ovo sendviči![]()
Šta fali kafi iz džezve?Jedan prost razlog. U Srbiji ljudi još uvek piju kafu na džezvu dok u Bugarskoj već 20-30 godina takvu kafu piju samo stariji od 70.
To je uobicajeno za generacije rodjene 70ih u Srbiji. Oni su se otklanjali od ruralnog u sebi espresom. Onda su dosli milenijalsi i prigrlili tursku kafu.Šta fali kafi iz džezve?
Evo taman napravila a aparat za espresso prdine koristim ali imam zbog "modernih" gostiju.
Šta sam sad ja?To je uobicajeno za generacije rodjene 70ih u Srbiji. Oni su se otklanjali od ruralnog u sebi espresom. Onda su dosli milenijalsi i prigrlili tursku kafu.
Zavisi kad si rodjenaŠta sam sad ja?![]()
91Zavisi kad si rodjena

Milenijalka

Naučnici iz Masačusetsa su došli do zaključka da što jednostavnija jela sprema to se žena bolje ****, samo kažem.
Ja ne znam kuhatiNaučnici iz Masačusetsa su došli do zaključka da što jednostavnija jela sprema to se žena bolje ****, samo kažem.
DvgPrvo kod Brigitte

Ja volim iz dzevzeTo je uobicajeno za generacije rodjene 70ih u Srbiji. Oni su se otklanjali od ruralnog u sebi espresom. Onda su dosli milenijalsi i prigrlili tursku kafu.
Koju kafu kupujes u Bajernu? Ima li Frankove?
Kaži to evropskoj gospodi koja služi kanapee na koktel okupljanjima![]()
pa kanapeići pa mali zalogajčići sve nabodeno na čačkalice, a kod nas, naš narod ne zna tako na malo nego onako pošteno ako ne nabode na ražanj kao da te i nije s ničim ponudio...Da to nešto vredi izmislio bi je Nemac ili Englez. Ovakvo kad je takvu kafu izmislio Turčin znači da je smeće. Uz to još moram da pazim na želudac od taloga da me ne ufati gorušica.Šta fali kafi iz džezve?
Evo taman napravila a aparat za espresso prdine koristim ali imam zbog "modernih" gostiju.
Ljudi sa problemima sa zelucem ne bi trebalo da piju kafu, espreso ti je tu jos gora varijanta, moj tiDa to nešto vredi izmislio bi je Nemac ili Englez. Ovakvo kad je takvu kafu izmislio Turčin znači da je smeće. Uz to još moram da pazim na želudac od taloga da me ne ufati gorušica.
Iz domaće kafe pijem mulj po navici pa mi smeta. Uz to još prlja posuđe i teže se skida, a sa aparata samo šljisnem vodu. Dolazili moj tast i tašta u Srbiju i moja majka im skuvala tursku kafu i tast kaže da je poslednji put to pio dok je još Todor Živkov bio živ.Ljudi sa problemima sa zelucem ne bi trebalo da piju kafu, espreso ti je tu jos gora varijanta, moj ti
Da, nedostatak Sofije mi je sto nisam mogla nigde da popijem tursku kafu (tj, iz dzezve, kako Bugari kazu).Iz domaće kafe pijem mulj po navici pa mi smeta. Uz to još prlja posuđe i teže se skida, a sa aparata samo šljisnem vodu. Dolazili moj tast i tašta u Srbiju i moja majka im skuvala tursku kafu i tast kaže da je poslednji put to pio dok je još Todor Živkov bio živ.