simple_things
Zainteresovan član
- Poruka
- 382
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nitroglicerin:Kakve su sanse da se predje iz mexica preko granice za SAD? Jel imao neko takvog iskustva neki kazu da caki pucaju na pojedine grupe ?
zivim u meksiku ako nekoga interesuje meksiko neka pise
Mi smo sestre iz Srbije!Obozavamo Mexico i spanski jezik i jedna od nas pise i maturski rad o Meksiku!zivim u meksiku ako nekoga interesuje meksiko neka pise
Ako bilo sta bosti na ovom svetu sto zelim vese od svega a to je da odem u meksiko,cak sam i jedne godine uplatila da idem sama Mexico city i canacun,dobila vizu a ovi iz jilya otkazali putovanje NERVNI SLOM SAM DOBIla,Postoji li ikakva sansa da se dobiju tamo radni papiri ja govorim spanski i ingleski?
Intere$suje me i da li mi sa J-1 vizom,trebaju i vize zemalja u koje zelim da putujem.Za nas iz Srbije potrebne su nam za neke zemlje?!Malo sam zbunjena!lHvala!!
Putujem u USA-u u julu na godinu dana i posto dobijam multi vizu,imam u planu da posetim Mexico turisticki tj.volela bih da napravim neku turu po juznoj Americi,pa mi je svaka pomoc dobrodosla.Interesuje me kako je najbolje da se putuje,koje su cene smestaja i sl.Ako imas neki savet sta obavezno videti u Mexicu,jedva cekam da cujem!!Unapred hvala!!Pozz!!
koliko kosta viza?
nacices lako posao u turistickim mestima ako govoris spanski i engleski a za radnu vizu nije problem kad nadjes posao cekas mesec dana i dace ti fm-3 to ti je radna viza na 1 god