metroseksualac ili tehnoseksualac, koji je vas tip

(Volim dobre Koke. Ja sam se kao mali uvek jadačio s ćaletom, kad imamo kakvu koku za trpezom)

Ja da (ti) sve to uradim? :) Slušaj 'vamo, Strujka.

Sunčaju se 2 Crnogorca na nudističkoj plaži, kad onaj drugi kaže meni:
- Čuj, pa ti si stvarno obdaren. Što ga ne bi pokrio listom i naplaćivao gledanje 1 EUR?
- Učinim ti ja tako, pokrijem ga velikim smokvinim listom i ustanem. Napravi se ogroman red žena, sve znatiželjne da vide to čudo od palamara. Ubacuju traženu sumu u košaricu, kad jedna (dobra k'o ti) u redu reče:
- Vidim, stvarno ti je veliki. Šta misliš da skoknemo u hotel, gore do moje sobe na jedno sat-dva?
- E, šećeru, da je moj hteo raditi, ne bi prosio! :lol:

Nešto između, dodajem tome i malo odmerenosti, dobrog vaspitanja, pronicljivosti, obazrivosti, suptilnog osećaja za situacije oko sebe, radne sposobnosti, emotivnosti, sposobnosti spoznaje, saosećanja i razumevanja, neotrcanog šarma, potrebnog strpljenja, nenavalentnosti, iskrenosti, kontrolisane impulsivnosti, ali ne i usporene reakcije, vrednosti i pokretnosti, spremnosti na ludorije, druženja, ali i ozbiljne razgovore... Nežnog, ali i karakternog... Ponosnog, ali i poniznog... Nekog ko će da me hvali, ali i kritikuje... Kome mogu da verujem, ali i sa kim mogu da se svađam...
Dodajem na listu, na prvo mesto - INTELIGENTNOG muškarca... Jao, Bože, šta ja ovo tražim, šta li pišem... Ma ja ovo pišem zbog sebe, da potvrdim sebi koliko sam nerealna... :)

Back