Miki 13991
Veoma poznat
- Poruka
- 11.546
Еј, полако човече, диши дубоко, издброј до 10...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
trebas biti tezak degenerik ako tvrdis da je s'n'm propast.
ja čuo jednu i zvuči kao shit,još jedan dokaz da Metallica odavno ne postoji...daj bože da grešim...a za drugu pesmu nem pojma...
nordic@
cuo sam i smorio sam se jako...al sam iz pouzdanih izvora saznao da se nijedna od te 2 pesme (hvala Bogu) nece naci na novom albumu...inace,za naziv novog albuma jos ne znam,ali nazivi nekih pesama su "glass cow" i "german soup"
Нису они хеви. Нису ну трасх, ал' нећу да почињем причу о томе...
Јутрос на ВХ1, изузетно прецењене песме су се нашле у Топ 3.
Fans may be stunned by the decision to waive longtime producer Bob Rock for Rick Rubin. "But for our own sanity, our own creative survival, we needed to work with a different set of circumstances and dynamics," Ulrich says. "So we've been stripped of our defense mechanisms, and it's been very invigorating to be challenged again. Rick's taken everything we've known about making records and completely turned it upside down."
these new songs echo some of our stuff from the '80s - long, epic journeys through different musical landscapes, heavier, but a lot more melodic."
stedza@
nemam link jer sam slusao,odn gledao kad sam bio na informatici...ali potrazi na yo(guli)tube-u,naci ces sigurno