harvester
Aktivan član
- Poruka
- 1.266
katy,bez uvrede ali ta pesma je samo bedan pokusaj da se nastavi tradicija odlicnih balada...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
harvester:katy,bez uvrede ali ta pesma je samo bedan pokusaj da se nastavi tradicija odlicnih balada...

Dont_Break_The_Oath:Izgleda da je u celoj ovoj Metallicinoj izdaji metala najpametniji bio Jason Newsted.
Covek je ostao dosledan svojim korenima i dalje je obozavao Gene Simmonsa i njegov stil sviranja bassa.Zato je i otisao iz banda i lepo covek uziva u Voivod.
Mada mislim licno da je band napravio onu prekretnicu posle turneje albuma "Metallica",tj. popularno zvani black album.
Ipak turneja koja je trajala godinu i 11 meseci sa ne bas mnogo odmora naravno da je posteno doprinela tom zasicenju zvuka,a i neprekidno gledanje u clana pored ume zestoko da iziritira i da stvori svadje u bandu.
Iskreno,razumem zasto je Metallica to uradila (mada ih nikada nisam voleo), ali mozda su ipak trebali da sacekaju i celu deceniju pa da se snime album u metal zanru.
"Load", "Reload", "Garage INC." a pogotovo ona propast sa simfonijskim orkestrom nikome zapravo nije trebala.
Demiourgos:U svakom slucaju se ne bih se slozio da je S&M propast,
jer mi se mnogo svidja kombinacija metal <-> klasika, tj simfonijski orkestar.
Iskreno, ne svidjaju mi se albumi izmedju Black-a i S&M kao celina, tj Load, Reload i Garage inc. samo mogu da odslusam poneku pesmu, jer mislim da je Metallica izgubila na jacini, i da je pocela njena komercijalizacija.
Iako se vecini ljudi svidjaju ovi albumi, ne mogu reci da sam jedan od njih, ali.....ukusi su razliciti.
Toliko od mene...
Ja misllim da je St.Anger njihov kompletni promasaj, i vrhunac komercijale,katy:Naravno!!!Najbolja kombinacija orkestra i metal benda!!!Savrsenstvo, nema sta!!!!!
Ja licno mislim da je pocela da se komercijalizuje tek od St. Angera....Garage mi je inace omiljeni album!!!!!Ali, priznajem da je izgubila na jacini...to i ja mislim![]()