Metallica

• Začetnik teme Začetnik teme 135tt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Metallica - The Best Instrumental

• Orion

glasova: 6 33,3%
  • (Anesthesia) Pulling Teeth

glasova: 4 22,2%
  • The Call of Ktulu

glasova: 8 44,4%

• Ukupno glasova
    18
  • Anketa je zatvorena .
Dont_Break_The_Oath:
Izgleda da je u celoj ovoj Metallicinoj izdaji metala najpametniji bio Jason Newsted.
Covek je ostao dosledan svojim korenima i dalje je obozavao Gene Simmonsa i njegov stil sviranja bassa.Zato je i otisao iz banda i lepo covek uziva u Voivod.

Mada mislim licno da je band napravio onu prekretnicu posle turneje albuma "Metallica",tj. popularno zvani black album.
Ipak turneja koja je trajala godinu i 11 meseci sa ne bas mnogo odmora naravno da je posteno doprinela tom zasicenju zvuka,a i neprekidno gledanje u clana pored ume zestoko da iziritira i da stvori svadje u bandu.
Iskreno,razumem zasto je Metallica to uradila (mada ih nikada nisam voleo), ali mozda su ipak trebali da sacekaju i celu deceniju pa da se snime album u metal zanru.
"Load", "Reload", "Garage INC." a pogotovo ona propast sa simfonijskim orkestrom nikome zapravo nije trebala.

Pa malo sam se kasno ukljucio u ovaj razgovor ali ne bih se slozhio sa tim da je S n M propast, meni je to omiljeni "album" ako se tako mozhe nazvati ali naravno sve je do nekog ukusa itt
Svaka pesma u ovom izdanju bude emocije u meni,pesme su veoma energichne a sinfonijski orkestar je za to zasluzhan.... ali opet to je moje misljenje
Metallica je bend uz koji sam odrastao i stvarno ih cenim svaka njihova pesma do St.Anger-a je dobra, neke manje neke vishe ali sve dobre

eto tolko od mene 8)

Uf, brate...Metallica bre razbija koliko je dobra!!!!!!!!Od njih mi se bukvalno svidjaju sve stvari...dobro, malo me je St.Anger razocarao...ali i tu ima dobrih pesmica....S&M je zakon bre...fantasticno!!!!

U svakom slucaju se ne bih se slozio da je S&M propast,
jer mi se mnogo svidja kombinacija metal <-> klasika, tj simfonijski orkestar.
Iskreno, ne svidjaju mi se albumi izmedju Black-a i S&M kao celina, tj Load, Reload i Garage inc. samo mogu da odslusam poneku pesmu, jer mislim da je Metallica izgubila na jacini, i da je pocela njena komercijalizacija.
Iako se vecini ljudi svidjaju ovi albumi, ne mogu reci da sam jedan od njih, ali.....ukusi su razliciti.
Toliko od mene...

Demiourgos:
U svakom slucaju se ne bih se slozio da je S&M propast,
jer mi se mnogo svidja kombinacija metal <-> klasika, tj simfonijski orkestar.
Iskreno, ne svidjaju mi se albumi izmedju Black-a i S&M kao celina, tj Load, Reload i Garage inc. samo mogu da odslusam poneku pesmu, jer mislim da je Metallica izgubila na jacini, i da je pocela njena komercijalizacija.
Iako se vecini ljudi svidjaju ovi albumi, ne mogu reci da sam jedan od njih, ali.....ukusi su razliciti.
Toliko od mene...

Naravno!!!Najbolja kombinacija orkestra i metal benda!!!Savrsenstvo, nema sta!!!!!:D
Ja licno mislim da je pocela da se komercijalizuje tek od St. Angera....Garage mi je inace omiljeni album!!!!!Ali, priznajem da je izgubila na jacini...to i ja mislim ;)

katy:
Naravno!!!Najbolja kombinacija orkestra i metal benda!!!Savrsenstvo, nema sta!!!!!:D
Ja licno mislim da je pocela da se komercijalizuje tek od St. Angera....Garage mi je inace omiljeni album!!!!!Ali, priznajem da je izgubila na jacini...to i ja mislim ;)
Ja misllim da je St.Anger njihov kompletni promasaj, i vrhunac komercijale,
koja je pocela posle Black-a.
Prvih 5 albuma su stvarno legendarni, neponovljivi thrash metal, i uvek ih sa uzivanjem slusam.
Ali, kao sto sam rekao, ukusi su razliciti, a i misljenja.
Kao sto kaze poslovica: Sto ljudi, sto cudi (sto zena, dvesta sisa) :lol:

Back