Metallica

• Začetnik teme Začetnik teme 135tt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Metallica - The Best Instrumental

• Orion

glasova: 6 33,3%
  • (Anesthesia) Pulling Teeth

glasova: 4 22,2%
  • The Call of Ktulu

glasova: 8 44,4%

• Ukupno glasova
    18
  • Anketa je zatvorena .
Jutros sam ovalila Garage album...bas mi je dobro doslo da se malo razdrmam....e, da ...mogu da pohvalim nekog lika kog sam vidjala na forumu, ima Jamesa na avataru :D (nisi ti harvester ;) , mada je i tvoj avatar fenomenalan)

Ej, bre ljudovi....sigurno ste vec pricali o ovome, ali ako vam nije tesko da ponovite svoje utiske o "ST. anger" albumu....kako vam se cini, bla bla...??? Po meni je to cist promasaj za ovakvu grupu...dobro je da su kod nas na koncertu pevali stare pesme, jer bi crkli od dosade...eto ukratko...

Metallica je najbolji metal bend ikada. Zamerali su im na svakoj promeni zvuka i imidza, ali oni su zapravo jedan od retkih bendova koji su evoluirali dok su drugi ostali na nivou majmuna. To je jedan od razloga sto je Metallica danas i popularna i aktuelna za razliku od nekih koji zive od stare slave (Iron Maiden kojima svaka pesma zvuci isto i tako su prokleto usvirani, ne ostavljaju mesta improvizaciji i spontanosti) ili Venom koji s.eru da je Metallica pokupila njihove fore. Pa, ako je tako, kako to da su oni za vecinu prosecnih slusalaca nepoznanica ili ih znaju kao lajavce, a Metallica je to sto jeste?

Back