Metallica

• Začetnik teme Začetnik teme 135tt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Metallica - The Best Instrumental

• Orion

glasova: 6 33,3%
  • (Anesthesia) Pulling Teeth

glasova: 4 22,2%
  • The Call of Ktulu

glasova: 8 44,4%

• Ukupno glasova
    18
  • Anketa je zatvorena .
Metallica je pre par dana u Aziji izvela još jednu stvar od onih na kojima trenutno rade za novi album. U odnosu na "Death is not the end", ova pesma je mnogo veselija (ima neki za Metallicu čudan punkoidni feeling), nema jednu dugačku već dve kraće solaže, refren lako ulazi u uši.

Evo linka:

machine man:
justice celaaa o je .aj preporuci mi josh neki koncert.drug mi rece da ima koncert na wembliju iz 93 sa black turneje,odnosno wherever i may roam turneje to moram da pogledam .inace da nisi mozda gledao koncert u rusiji sa iste turnrje ,ja jesam gledao ali samo u sklopu onog dokumentarca i samo harvester of sorrow .ako me bog pogleda ovih dana uvodim adsl ,koji je jedini nacin da nesto nabavim jer u podgorici nema nista da se kupi

To je koncert Monsters of Rock na Ruskom aerodromu...
Svirala je Metallica, Pantera i AC/DC... Prepuno ljudi... Neredi... Ludilo ima i mislim 30 mrtvih...
Preko milion ljudi....
To ima da se nabavi preko neta... EMULE program ili Kaaza (ne znam da li ona jos uvek postoji) ali probaj preko ta dva... Gledaj obavezno San Diego!!! Kada James i Lars jam-uju na bubnjevima... Ima dosta dobrih fora... Odlican koncert... i Cunning stunts isto...

san diego i imam .koncert je fantastican momci u strasnoj formi ali mi se ne svidja sto master na njemu nije cijela steta...inace gledao sam sve njihove zvanicno izdate koncerte i dokumentarce ....u svakom slucaju hvala...zna li ko link za audio snimak te nove pjesme

Samo DIVX... (to "samo" zato što postoji DVD, jelte.. :D)

EDIT: Što se bre lepo tema ne preimenuje u "Metallica" a ne da nosi naziv ove katastrofe od albuma?
Ako se to hitno ne učini, ja ću da otvorim temu "Ride The Lightning"! :P :P

56k.gif

+ Youtube smara. Bar kada bi moglo da se downloaduje pa posle da se gleda. Ovako nema svrhe...

Trebaju mi koncerti Metallice!!!
Ja imam samo koncert sa simfonijskim orkestrom (mada slika nije nesto, sve koje sam dobila su takvi), koncert u Ft. Worth, USA 1997, St.Anger probu i Some kind of monster...
Ako neko ima a zeli da menja za film, ili mozda proda neka se javi...

Primijetio sam da nema nijedna tema vezana za onu svjetski poznatu grupu.
Sta mislite o njoj?Svidja li vam se njihova muzika :?: Napisite texove,ili prokomentarisite text,postavite slike,ili bila sta da je vezano za njih i njihovu muziku....
'Ajde da vidimo kako ce to ici i ima li ovdje ljudi koji vole Metallicu...

Muzika je tu i tamo,ali textovi su ochajni!Nisu loshi,s' obzirom da samo njih i Iron Maiden slusham od metala.Ali nisu ni do kolena Led-Zeppelin-ima koji su 60-ih pravili ono shto oni sad ne mogu.Ludi Page...

Metalika moj drugar :) Dobri su. Za razliku od Maidena koji su apstraktni, cini mi se da se vise bave nekim realnim stvarima, drushtvenim problemima... Moje omiljene pesme su: "Unforgiven", "Nothing else matters", "Turn the page", "St anger"...

omiljena pjesma Fade To Black. Definitivno...
tu su negdje i unforgiven, NEM, enter sandman....ima dosta dobrih...
imam dvd sa koncerta sa SO san franciska...fenomenalno... :D

Fade To Black

Life it seems, will fade away
Drifting further every day
Getting lost within myself
Nothing matters no one else
I have lost the will to live
Simply nothing more to give
There is nothing more for me
Need the end to set me free

Things are not what they used to be
Missing one inside of me