Metallica

• Začetnik teme Začetnik teme 135tt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Metallica - The Best Instrumental

• Orion

glasova: 6 33,3%
  • (Anesthesia) Pulling Teeth

glasova: 4 22,2%
  • The Call of Ktulu

glasova: 8 44,4%

• Ukupno glasova
    18
  • Anketa je zatvorena .
Da to... Inace gledano, kvalitet same pesme kod metallice nikad nije iztostajao...
NIkada... Jednostavno umeju da prave... To sa produkcijom na angeru nema nikakve veze s tim...

cuo sam novu pesmu i prilicno sam razocaran...ima par finih gitarskih momenata ali previse lici na St.Anger...a ni vokal nije bas za pohvalu...
nadam se da je ovo jedna od onih losijih pesama na sledecem albumu...

Da u pravu si... To sam bas rekao i ja, mislim to je i moj utisak, ali uzmimo da je bas los snimak iz publike, da James nije zagrejan za pevanje i da je jedna od prosecnih pesama... Ali lici na anger... Taj album ce verovatno biti snimljen sa materijalom koji je preostao sa angera... I bice ubacene solaze sto ce biti lepse i zanimljivije za slusanje...

Where do I take this pain of mine
I run but it stays right by my side
So tear me open, pour me out
The things inside that scream and shout
And the pain still hates me, so hold me until it sleeps

Just like a curse, just like a stray
You feed it once and now it stays
How it stays

2-So tear me open, but beware
The things inside without a care
And the dirt still stains me
So wash me until I'm clean

1-It grips you solely, it stains you solely
It hates you solely, it holds you solely
Until it sleeps...

So tell me why you've choosen me
Don't want your grip, don't want your greed
Don't want it
Tear me open, make you gone, no more can you hurt anyone
And the fear still shakes me, so hold me until it sleeps
(repeat 1)

I don't want it...NO

(rpt 2)
Tear me open, make you gone
No longer will you hurt anyone
And the hate still shakes me, so hold me up
until it sleeps
Until it sleeps...

ova mi je omiljena, slusam je o ceo dan...:)

Od druga sam, jos ko zna kad, dobio CD - album St. Anger. Na njemu su pesme totalno izmesane u odnosu na originalno izdanje. Neke su sa "pravog" albuma, ali su im imena ispreturana itd.
Uglavnom, na tom CD-u se nalazi i jedna pesma koja nosi ime "Unnamed feeling" ali to jednostavno nije "Unnamed feeling". Te pesme cak i nema na originalnom izdanju, ali je zato mnogo dobra :).
Da li ima neka dobra dusa, a uz to i dobar poznavalac Metalike, koja bi skinula ovu pesmu koju sam okacio na Rapidshare i resila dugogodisnju misteriju :)

http://rapidshare.de/files/29280873/Metallica-Unnamed_Feeling.wma.html

Pozdrav i hvala unapred!!!

metallica je za potrebe st.angera snimila mnogo masu pjesama(valjda oko 40 )i samo neke su usle u uzi krug i nasle se na st.anger-u.tako da je u pitanju sigurno neka pjesma koja nije usla u uzi izbor.inace neke od nasnimljenih pjesama koje se nisu nasle na st.angeru ce se naci na novom albumu ali sigurno malo preradjene

Ma ljudovi jel ste gledali Seattle 1989???

Kada su mislim jedini put odsvirali Justice celu... To morate da vidite...
Na kraju psme je uradjeno da se statua cela srusi po bini i delovi padaju oko njih... Najmocniji efekat koji sam ikada video.. Bash je do jaja..

justice celaaa o je .aj preporuci mi josh neki koncert.drug mi rece da ima koncert na wembliju iz 93 sa black turneje,odnosno wherever i may roam turneje to moram da pogledam .inace da nisi mozda gledao koncert u rusiji sa iste turnrje ,ja jesam gledao ali samo u sklopu onog dokumentarca i samo harvester of sorrow .ako me bog pogleda ovih dana uvodim adsl ,koji je jedini nacin da nesto nabavim jer u podgorici nema nista da se kupi

Back