Metallica

• Začetnik teme Začetnik teme 135tt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Metallica - The Best Instrumental

• Orion

glasova: 6 33,3%
  • (Anesthesia) Pulling Teeth

glasova: 4 22,2%
  • The Call of Ktulu

glasova: 8 44,4%

• Ukupno glasova
    18
  • Anketa je zatvorena .
Video sam na nekom sajtu ali je torrent program i ne znam da se sluzim sa njim a nisam ni siguran da moja flat tarifa moze i da uradi takav download,posto se radi o snimku u dvd formatu,da postoji snimak koncerta Metallice iz Beograda iz publike,na terenu,jedno 20 metara od bine,video sam i slike,perfektne su,sad ni taj sajt ne mogu da nadjem.
Imam onaj sugavi snimak sa solitera u Ljutice Bogdana kome fali uvod i tri pesme(bells,sanatorium,battery)one je isecen na pola,drugi deo je na drugom cd-u,znate vi svi vec taj cuveni snimak.
Ko ima ovaj snimak ili link neka se javi.

Svaki koncert u istoriji metallic-e moze da se nabavi... Zato sto metallica izda svaki snimak, ti ga narucis i dodje ti. Oni to imaju u arhivi.
Samo sto se ti koncerti ne prodaju u radnjama, znaci postoje pirati... Idi malo preko emule-a ili Kaaze...

behemoth:
Svaki koncert u istoriji metallic-e moze da se nabavi... Zato sto metallica izda svaki snimak, ti ga narucis i dodje ti. Oni to imaju u arhivi.
Samo sto se ti koncerti ne prodaju u radnjama, znaci postoje pirati... Idi malo preko emule-a ili Kaaze...
Kako da se sa eMula i Kaaza-e skine stvar kada traze lovu?

Evo linka za download Metallicine NOVE PESME koju su prvi put izveli u subotu na Rock am ringu. U pitanju je jedna od petnaestak pesama na kojoj rade za novi album. Kraći opis: preko 8 minuta trajanja, double bass(!), duža solaža "Ride the lightning" tipa, izvanredan tekst, vocal lines povremeno iritirajuće...
Evo linka: http://www.sendspace.com/file/74qnz3, naravno, klikneš na download metallica new song, ja sam malopre downloudovao.

Nikad nece zvucati kao pre... Odmah da se zna! Da se ne nadate previse...
Oni ce uvek drugacije zvucati... 6.6.2006 su odrzali koncert ne znam gde tacno i odsvirali su novu pesmu koju je James nazvao " the new song" posto jos nema naslov... Drug je cuo i rekao da lici na st. anger ( ali ima solaza i da je dosta melodicna)... Sad mozda to bude jedna od losijih pesama na albumu... Ko zna?

Behemoth, pogledaj moj post na tu temu sa linkom za download (četiri posta unazad)... Što se tiče peme, rekao bih - otprilike - da ima 70% "St.Anger" stila, a 30% - uslovno rečeno - "Ride the lightning" stila (onaj deo oko solaže , kao i ona tema sa početka koja se pri kraju ponavlja sa manjom varijacijom). U svakom slučaju, videćemo kakav će biti album tek kada izađe.

Evo i teksta nove pesme:

DEATH IS NOT THE END (radni naziv koji su dali fanovi)

Man in black walks around
Blacks the light, blacks the sound
You who blame the devil you're never coming back
Send your sin to the ground

Open up the gate
Spirits I await
Watch the fallen stand
Look to it's hand

Open up the gate
Spirits I await
A warning to my friends
Death is not the end