+UNHOLY GATES OF MIDIAN+
Ističe se
- Poruka
- 2.244
Fency_Killer:mnogo ne logicnosti u jednoj recenici...
evo mogu da ti pojasnim sta sam htela reci,ali ne ovde,nije tema o cob...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fency_Killer:mnogo ne logicnosti u jednoj recenici...
Phantom Lord:Muzicki pravac nije sekta, pa da se izdaje! Inace ljudi prave muziku iskljucivo zbog sebe i imaju pravo da eksperimentisu. A to sto su i ti eksperimenti sa razlicitim muzickim pravcima bili uspesni je samo dokaz njihovog kvaliteta.
9 Teen 90 Nine:Hahahahahha, "ne izdaju svoj pravac". Ovo je fenomenalno.
behemoth:Jednostavno ne prilici coveku da se sa 50 godina, sa polu opalom kosom mlati po sceni u uskim jeans pantolonama i koznom jaknom i praveci se da uziva a pritom mu se vrti u glavi od visokog pritiska, pa cak i po cenu "ne izdavanja svog PRAVCA"...

I ja se iskreno nadam da je dosao kraj tvom smaranju!!!!!!!+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:saufff...mislim da sam sad konacno rekla S V E sto sam imala o metallici+bodomima,posto je ovde ocigledno doslo do malog nesporazuma...
pozz![]()
Phantom Lord:I ja se iskreno nadam da je dosao kraj tvom smaranju!!!!!!!
behemoth:Definitivno solaza sa nothing else matters... DEFINITIVNO!!!
Tako kratka a tako sadrzajna i tako neverovatno uklopljena uz pesmu!!!
Jedna od najlepsih... Kao da govori kroz nju,
Krece u razbijackom stilu i zavrsava se polako i osecajno...
Kako mislis regularno,ako je onaj soliterski,taj imam....Feelgooood:Imam, napiši mail pa ćemo se dogovoriti... nije snimak iz publike već regularno objavljeno izdanje koncerta koje može i da se kupi u radnjama.