wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Mislim da su hipsteri htebali biti hipici...
Osim ako postoji neki hip pravac muzicki?
Osim ako postoji neki hip pravac muzicki?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa kad je budala![]()
Inace, on je konzervativan i tradicionalan covek, ne voli internet i mobilne telefone, koka kolu, cips i pomfrit, uzasnut je danasnjom muzikom, voli svoju zemlju Srbiju i nije mu jasna omladina koja odlazi u inostranstvo u potrazi za boljim zivotom...
Msm, volim i ja Srbiju, tu sam rodjena i to, ali ima nekih njegovih stavova sa kojima se ne slazem...
Ajde ne lupaj.
@Blackmore-Slazem se.Ali uvek se opet moze postaviti pitanje "Kako ima nas i jos dosta mladih koji ne sluaju to?"
Mislim,ljudi moraju misliti i svojom glavom,a ne upijati djubre koje im se prezentuje![]()
Moji roditelji nikad ni najmanje pazhnje nisu posvecivali mom muzichkom ukusu, pa opet ne podnosim splavove. Ali nisam opterecen podelama na vrste muzike. Shto mi prija uhu - prija. A ako bi bilo po tvom, ja bih onda najverovatnije sad trebalo da budem veliki fan klasike, i da slusham gotovo iskljuchivo nju, obzirom da je, dok sam ja bio klinac, najvishe upravo nje bilo na RTS-u, koji je tad josh bio Bog i batina medju televizijama.
Nema to veze s' vezom.
Kvalitetnu muziku svako tumači na svoj način.
Enough o tome.
To si ti kriv kada dozvoljavaš da se drugi mešaju u tvoj muzički okus i da komentarišu isti.pa i nije bas tako.. u moju muziku se svako mesa(neko misli da je dobra a neko da je losa)![]()
pa pazi..uvek ce neko da se nadje da kritikuje i komentarise..
zavisi da li ce on da dozvoli da ti komentari kritike uticu na njegovu muzicki ukus![]()
brate..i meni *****ju mnogo tako isto..ali samo slusaj u prazno dok ti pricaju..ko ih je8e..ako oni nisu kreativni i ne umeju da stvore jednu pesmu onda su samo licemerni i ljubomorni
ne obaziri se mnogo na to![]()
komentari mogu da utichu na muziku koju slushash?![]()
nazalost mogu negativno da uticutkacio:
'aj mi objasni matere ti