Metalci, fenseri, reperi, rockeri, hipsteri, neutralci, emo kids?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa kad je budala :lol:

Nemoj tako, ipak mi je profesor:D

Inace, on je konzervativan i tradicionalan covek, ne voli internet i mobilne telefone, koka kolu, cips i pomfrit, uzasnut je danasnjom muzikom, voli svoju zemlju Srbiju i nije mu jasna omladina koja odlazi u inostranstvo u potrazi za boljim zivotom...

Msm, volim i ja Srbiju, tu sam rodjena i to, ali ima nekih njegovih stavova sa kojima se ne slazem...

Inace, on je konzervativan i tradicionalan covek, ne voli internet i mobilne telefone, koka kolu, cips i pomfrit, uzasnut je danasnjom muzikom, voli svoju zemlju Srbiju i nije mu jasna omladina koja odlazi u inostranstvo u potrazi za boljim zivotom...

Msm, volim i ja Srbiju, tu sam rodjena i to, ali ima nekih njegovih stavova sa kojima se ne slazem...

Covece...Danasnja muzika...hmmm...ne mogu da nadjem prave reci...Mislim na Grand i ta s***a...:)

Danashnja muzika se moze nazvati loshom , mada ne postoji ni jedan drugi dobar kriterijum za merenje kvaliteta muzike
Glupo je samo shto televizija pink pushta stalno istu muziku , a za decu dok su josh mala TV je svetinja, tako ta deca slushaju pink i kad odrastu , i gube osecaj za individualnost , i slushaju grupe samo u paketima , ako slushash cecu , slushash i ostalo , samim tim su i podele postale jasnije ,
To vishe nije ono
,- " E shto sam danas cuo dobru pesmu na radiju" , (Pa odpeva ) , Tururururam pam...,
-"a znam to je ........."
-"A jel si cuo bampam ram tam...."
-"Ta mi se toliko i ne svidja"
I tako svi slushaju samo ono shto im prija , i oblace se onako kako im prija , zato shto nemaju potrebe da se oblace kao ostalo drushtvo.
A sad je
-"Jao shto sam gledala Pink,Vh1,Mtv juche bola jedna mnogo dobra pesma od ...... "
-"Jao nisam je cula"
-"Pa ti nemash pojma koliko je dobra"(Kaze to zato shto su joj to rekle druge drugarice)
-"Jao evo odma cu da pocnem da slusham "(Kaze to zato shto je za nju sve shto njena drugarica slusha ,dobro)
...............................................
I eto tako to sad ide u krug , i prave se generacije koje slushaju iskljucivo istu muziku.
TV i Internet su ucinili decu podloznom samo odredjenim vrstama muzike.
Pogotovo TV ,
Jer
Ima i Deep Purple na Internetu , ali dete ce pre znati da pritiska daljinac nego da skida i gleda muziku sa interneta , zar ne.?

Poslednja izmena:
Ajde ne lupaj.

@Blackmore-Slazem se.Ali uvek se opet moze postaviti pitanje "Kako ima nas i jos dosta mladih koji ne sluaju to?"

Mislim,ljudi moraju misliti i svojom glavom,a ne upijati djubre koje im se prezentuje:confused:

Pa ja mislim da je to zato shto su nas roditelji ucili dobroj muzici , kako ce dete onog koga bash briga shta ce njegovo dete da slusha da nauchi da slusha sve , a ne samo ono sa tv-a
Svi ti roditelji kazu ono cuveno"Neka slusha ono shto voli"
A onda dete pochne da slusha ono hto je na TV-u , pa ti roditelji onda misle da sva deca vole Pink, i da je to neshto lepo , a nemaju vremena ni da provale da je to sve bez umetnosti jer su preokupirani svijim obavezama:)
Hocu da kazem da je dovoljno da roditelj pushta kvalitetnu muziku da bi je i dete zavolelo, roditelji su detetu najveci uzor , pa u njihovom odsustvu dete se okrece TV-u

Poslednja izmena:
Moji roditelji nikad ni najmanje pazhnje nisu posvecivali mom muzichkom ukusu, pa opet ne podnosim splavove. Ali nisam opterecen podelama na vrste muzike. Shto mi prija uhu - prija. A ako bi bilo po tvom, ja bih onda najverovatnije sad trebalo da budem veliki fan klasike, i da slusham gotovo iskljuchivo nju, obzirom da je, dok sam ja bio klinac, najvishe upravo nje bilo na RTS-u, koji je tad josh bio Bog i batina medju televizijama.
Nema to veze s' vezom.

Moji roditelji nikad ni najmanje pazhnje nisu posvecivali mom muzichkom ukusu, pa opet ne podnosim splavove. Ali nisam opterecen podelama na vrste muzike. Shto mi prija uhu - prija. A ako bi bilo po tvom, ja bih onda najverovatnije sad trebalo da budem veliki fan klasike, i da slusham gotovo iskljuchivo nju, obzirom da je, dok sam ja bio klinac, najvishe upravo nje bilo na RTS-u, koji je tad josh bio Bog i batina medju televizijama.
Nema to veze s' vezom.

Pa i ja sam sa 5 godina slushao lunu , 3fx , .........
pa sam provalio da je glupo
Isprobao sam rep , narodjake ........ i pronashao se
Mozda si upravu , mozda gresim , ali zasto se onda sve vise dece okrece istom stilu:???:
Mozda samo treba deci objasniti da nisi cool alko si kao svi drugi,i da kad bi svi bili razliciti niko nikog ne bi ismevao zbog njegovog stila

Nema tu isprobavanja. Ja sam kao klinac slushao Dzeja i Kebu. Bez ichijeg pritiska, jednostavno sam kao dete znao mozhda 10 pevacha, a ovo su bila dvojica od tih deset. E onda sam chuo malo Cholu, malo Dugme, malo Chorbu, malo Balashevica, pa malo Bitlse, Stounse, Nirvanu, R.E.M., Queen, Skorpionse, i ode to skroz u drugom smeru.

Stvar je u kombinaciji straha od razlikovanja i uvidjanja jednostavnosti ove muzike. Neki ljudi ne trazhe nishta vishe u muzici od proste pevljive melodije i nekog texta koji je tu, chisto, da postoje neke rechi koje bi se pevushile uz muziku.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back