Metalci, fenseri, reperi, rockeri, hipsteri, neutralci, emo kids?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neee...
Taman što sam počeo da čitam kako kenjuckaju...
bogami,ne kenjuckaju,već žestoko jedu gоvna,svetski
...i čitam ja tako ove koprofaške® komentare,
a onda se pojavi par vas i pokvari mi ugođaj šoka.

:arrow: Naravno,dobro veće.

Sta ovaj opet sere i gubi se ovde?? Jeste druze i ti i ova wild ch,azanoth,mima i ostala mudroserska druzina ste najpametniji ovde i svi drugi seru jedini vi kad nesto kazete to je najpametnije!!
Vidim imas iskustva u oba.
Kazi jesi uspeo da se smuvas?

Ma i u krevet se odvukao. Tako je skinuo mrak.

Imam iskustva sa vasim majkama,tako sam i skinuo mrak!!

Тако мала а чита Ану Карењину :D Одувек сам знао да си доста зрела за своје године ;)

А Малог Принца нисам сигуран кад сам имао за лектиру, мислим да је било у 7. разреду али та књига никако није за клинце :eek: Ту негде пред крај средње је треба читати ;)

Hvala,hvala. :mrgreen:

A shta znam,moje drugarice ako chitaju chitaju ''Kako postati i ostati glup'',''Trachara'',''Cinge-cange u akciji'' i sl. a meni to i nije neshto previshe zanimljivo. Shta znam,poslednji put sam chitala Antona Ignolicha ''Gimnazijalka''... nije losha knjizica.. sad sam uzela Oin Kolfer ''Lista zelja''. 14-togodishnja devojchica koja bezi od svog ochiha, postaje beskucnik, pljachka penzionera, a onda umire. Bozanske i demonske sile se bore za njenu dushu, koristeci sve moguce smicalice da je odvuku na svoju stranu. Hmmm... :)

Sta ovaj opet sere i gubi se ovde?? Jeste druze i ti i ova wild ch,azanoth,mima i ostala mudroserska druzina ste najpametniji ovde i svi drugi seru jedini vi kad nesto kazete to je najpametnije!!

Imam iskustva sa vasim majkama,tako sam i skinuo mrak!!

Ko je rekao da su oni najpametniji? Niko ne moze popiti svu pamet sveta...
Ali neki komentari ovde su stvarno glupi i smeshni.

A da, ovo sa majkama... vrlo nezreo odgovor overe... i propala fora...

A sta ja to guram pod tepih?? Uvek trazim resenje nikad ne ostavljam problem ne resen,kako god da ispadne resenje moram izvuci korist i uvek uspevam samo treba strpljenja nikad nista ne moze odjednom!

Veoma lako poludish i kad god naletim na tebe ti si besan tak' da... to je problem... a i sam si rekao da kad pobesnish ne znash da se kontrolishesh... da li si nashao reshenje za to?

Laku noc. (:

Veoma lako poludish i kad god naletim na tebe ti si besan tak' da... to je problem... a i sam si rekao da kad pobesnish ne znash da se kontrolishesh... da li si nashao reshenje za to?

Laku noc. (:

Ja sam savrseno miran,sve dobro razmislim sta radim,smislim scenarije i vidim moju korist pa delujem,ne diram nikog dok taj mene ne uvredi (direktno ili indirektno)... Ma sta i ja serem kome ima da se pravdam!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back