Metalci, fenseri, reperi, rockeri, hipsteri, neutralci, emo kids?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa dobro to je stvar ukusa i neuksa!!ali stvarno ne kapiram ono kao riba,lepa devojka tako se unakazi,lepota se ni ne vidi,znaci lepo lice ona ga upropasti onim crnim senkama po celoj faci,i nekoj kosi ,,,ono mislim,,,,svako ima svoj ukus,ali zasto se toliko glupirati!

Predrasude, predrasude, predrasude. . .
Jel je stvarno moguce da si toliko. . .da kazem glupa. . .?
Covece tako se sminkaju i nafrakaju neke darkerke, one zestoke metalke. . koje su same, mrze sve itt. . mislim ne mora uopste ali uopste d aznaci ali gledamo na celinu. . ja se oblacim drugacije nekad u rock sitlu nekad . .jednastovno samo da bude drugacijea, kosu samo operem i osusim i gotovo. . ne stavljam nikakva sranja ili stagod, a samo namazem kreon na kapke i toliko. . cekaj jel je po tebi onaj ko ne slusa narodnjake ona je neka metalka ha?

Covece tako se sminkaju i nafrakaju neke darkerke, one zestoke metalke. . koje su same, mrze sve itt. . mislim ne mora uopste ali uopste d aznaci ali gledamo na celinu. . ja se oblacim drugacije nekad u rock sitlu nekad . .jednastovno samo da bude drugacijea, kosu samo operem i osusim i gotovo. . ne stavljam nikakva sranja ili stagod, a samo namazem kreon na kapke i toliko. . cekaj jel je po tebi onaj ko ne slusa narodnjake ona je neka metalka ha?

Darkerke!:heart::) Tako je reci joj!;)

ne,samo kazem da ne treba toliko da se glupiraju i da se unistavaju ono kao da prave metalnu facu od sebe,da se crtaju crnim 10 cm oko ociju i stave kosu na sred lica!

ne,samo kazem da ne treba toliko da se glupiraju i da se unistavaju ono kao da prave metalnu facu od sebe,da se crtaju crnim 10 cm oko ociju i stave kosu na sred lica!

Chekaj, a zashto se onda fenserke prze po solarijumima 00-24, blajhaju kosu, peglaju je, utezu se u one hula-farke? To kao nije unishtavanje sebe i glupiranje?!

Uostalom ovakav komentar moze da se izvede za svaku od grupa koje su navedene u naslovu jedna od njihovih glavnih razlika je spoljashnji izgled kojim se trude da prikazu pripadnost odredjenoj grupi, svoju originalnost itd...

btw ja znam veliki broj metalki/rockerki koje uopshte ne rade ono shto si ti rekla (verujem da tjesh i ti ovo isto retji za fenserke), chak naprotiv, izgledaju sasvim "normalno", (ovaj termin se ne sme olako koristiti), zenstvene su, shminkaju se ali nishta preko neke mere...

Ono shto pokopava tebe, i vetjinu danashnje omladine su strahovite predrasude!

Alo ljudi TOLERANCIJA!

Pa jeste malo glupo ali sta se ti mesas, nekom smeta sto ti slusas turbo folkere i mozda nekom smeta kako se oblacis ali cuti. . tako da cuti i ti sta te briga sta drugi nose. .

u neutralne..

Metalac-duga kosa moze i ne mora, starke, skejterke, martinke,....uglavnom se prepoznaju ako su obuceni u skladu sa muzikom koju slusaju
Fenser-tesne farmerice, roze ili bela body majcica, puma patike, gel na kosi
Reper-sve siroko
Rocker-e ovo ne znam sta je, jedino ako se neko fura na fazon od pre 35 godina, pocepan dzins, starke...to je valjda to
hipster-ne znam sta je ovo, moguce da je hippy, ali ja sam mislio da je to izurmlo pre 40 godina
emo- hmmm, nema ih bas puno, ne razumem ih najbolje..tako da ne mogu da dajem objasnjenje

Ooo:confused:

Chekaj, a zashto se onda fenserke prze po solarijumima 00-24, blajhaju kosu, peglaju je, utezu se u one hula-farke? To kao nije unishtavanje sebe i glupiranje?!

Uostalom ovakav komentar moze da se izvede za svaku od grupa koje su navedene u naslovu jedna od njihovih glavnih razlika je spoljashnji izgled kojim se trude da prikazu pripadnost odredjenoj grupi, svoju originalnost itd...

btw ja znam veliki broj metalki/rockerki koje uopshte ne rade ono shto si ti rekla (verujem da tjesh i ti ovo isto retji za fenserke), chak naprotiv, izgledaju sasvim "normalno", (ovaj termin se ne sme olako koristiti), zenstvene su, shminkaju se ali nishta preko neke mere...

Ono shto pokopava tebe, i vetjinu danashnje omladine su strahovite predrasude!

Alo ljudi TOLERANCIJA!

pa ok slazem se sa tobom,,,i ove ,,moje,, fenserke neke kad vidim,,ono,,,,strasno,nema potrebe toliko da se glupiramo!!!

Tolerancija - odnos u kome neko potpuno prihvata drugog, njegove drugačije običaje, uverenja, mišljenja i dr.; pomirljivost, trpeljivost.

Izvor: Veliki rečnik stranih reči i izraza,
Autori: Ivan Klajn, Milan Šipka,
Izdavač: Prometej

...

Ne znam kakvi ste vi to kao ljudi ako to ne možete da postignete. :roll:

ja sam prilicno tolerantna!samo sam rekla sta mi izrazito upada u oci!!

Tolerancija - odnos u kome neko potpuno prihvata drugog, njegove drugačije običaje, uverenja, mišljenja i dr.; pomirljivost, trpeljivost.

Izvor: Veliki rečnik stranih reči i izraza,
Autori: Ivan Klajn, Milan Šipka,
Izdavač: Prometej

...

Ne znam kakvi ste vi to kao ljudi ako to ne možete da postignete. :roll:

Jel ti to radish za TV Slagalicu?:mrgreen:

Meni je "VUKAJLIJA" zakon!

[offtopic]Poštujem mišljenje isto tako i Milana Vujakliju. Njegov rečnik koristila sam sve do skora. Kod Klajna i Šipke se mogu naći svakojaki novi izrazi.
I super su Klajnovi tekstovi o iskrivljavanju srpskog jezika npr. upotrebom pasiva i došlo je do konstrukcije.

U svakom slučaju, vredi koristiti nebitno koji rečnik.[/offtopic]

[offtopic]Poštujem mišljenje isto tako i Milana Vujakliju. Njegov rečnik koristila sam sve do skora. Kod Klajna i Šipke se mogu naći svakojaki novi izrazi.
I super su Klajnovi tekstovi o iskrivljavanju srpskog jezika npr. upotrebom pasiva i došlo je do konstrukcije.

U svakom slučaju, vredi koristiti nebitno koji rečnik.[/offtopic]

Mozesh li mi dati primer?

Nemam te tekstove na ovom računaru.
Hm recimo:
Fotografisana sam od strane Marine.
Juče oko 9h došlo je do eksplozije....

To je više svojstveno novinarskom stilu pisanja, ali opet primenjuje se i u običnom govornom jeziku od strane nekih ljudi. (pasiv)

Aha kapiram, uchinilo mi se da je pisalo infinitiva, kad sam tjorav! :dash:

Da pa slovenski jezici slabo trpe pasiv, zato shto nisu odredjeni izmedju infinitivne, i lichne forme rechenica, dok su (srpski konretno) infinitivni jezici, juznoslovenski su primili iz grchkog lichni oblik prezenta...

Ovo je neka moja luda teorija, slabo potkrepljena knjigom, i postavljena na osnove od laichkog posmatranja, izvinjavam se svim profesionalnim filolozima...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back