Metalci, fenseri, reperi, rockeri, hipsteri, neutralci, emo kids?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Je l' vi spadate u jednu od navedenih kategorija? Shta mislite o ostalima? Je l' postojano da su okoreli metalac i okoreli fenser najortaci? Pa dobro, ko ima mishljenje o ovome nek pishe :).

naravno ,moguce je i to!!!
imala sam jednu extra drugaricu rokerku,emo sa je vec,,,a ja sam kao sto znate preferiram folk (mislim sta reci)i normalno je sve bilo,nikada o muzici nismo raspravljale,sem kad joj trebaju neki posteri i ja joj dajem i ona meni neke fenserske!sve je stvar osoba!

moja dRaga kaze da nama ne trebaju etikete, odnosno da odelo ne cini coveka. DA to je tacno, ali ono nas isto tako cini nasim, koliko nas i povezuje sa drugima... Idete ulicom i vidite coveka u cipelama i plavnom radnickom odelu poprskan farbom, sta je on? Pa moler. Odelo ga cini kolektivom, a opet i individualcem, jer mozda bas on zato sto ima vise farbe na sebi od onog drugog molera znaci da on vise radi :P individualnost.

Vecina mojih drugarica su ''fenserke'',ja nisam...Ako je nekada i bilo neslaganja zbog te muzicke podele,vise ih nema-prosto ,svako slusa svoje.

Da se ne druzim sa nekim ko slusa turbo folk,smesno mi je,detinjasto.

Mislim,cak mi je i rodjena sestra pocela slusati neke narodnjake...:neutral:Al sta sad,da je izbacim iz sobe zbog toga...:roll:

Ma koliko ja mislila da je to djubre,i ma sta ona mislila o muzici koju ja slusam...

Drugaciji su ukusi.

moja dRaga kaze da nama ne trebaju etikete, odnosno da odelo ne cini coveka. DA to je tacno, ali ono nas isto tako cini nasim, koliko nas i povezuje sa drugima... Idete ulicom i vidite coveka u cipelama i plavnom radnickom odelu poprskan farbom, sta je on? Pa moler. Odelo ga cini kolektivom, a opet i individualcem, jer mozda bas on zato sto ima vise farbe na sebi od onog drugog molera znaci da on vise radi :P individualnost.

Voleo bih da je tako, ali odelo bas mnogo cini coveka, barem kod mladjih kod mene...

A mozda je taj moler samo malo vise trapav pa se sav isprskao farbom?:lol::lol::lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back