Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.831
Ako mislis da se zbog toga ne oblacim kao metalac varas se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to se dalo procitati ali ocigledno nisi citala.Ne volim imidz koji prati metal muziku,ne svidja mi se.Ne mogu i ne zelim sebe da zamisljam u martinkama,majicama omiljenih bendova i ostalo.
Takvu vrstu uniformisanosti ne volim,jednostavno furam ono sto mi se svidja i kraj.
fora je,ovde peglaju metalce samo zvoni...ortaku sasuli kubik cigala u glavu pre par godina
) i onda pocne tuca...ja zavrsio sa usivenom glavom, ortak manje ogrebotine...ali mi je ta tuca bila draza nego bilo sta drugo! Samo treba biti svoj...:rolleyes:Pa to su debili odakle da su pankeri narkomani.Takve treba u shutku staviti da njima usivaju glave.Pa dobro...vi metalci ste bar opasni momciI kada je takva situacija treba gurati svoj stav...
Mene su pre dve godine ubbbili od batina fenseri. Isao sam sa devojkom i ortakom i prolazili smo pored copora seljaka, i neko iz rulje dobaci "gledaj ove narkomane"...moj ortak i devojka su bili u fazonu "ma pusti ih" a ja se okrenuo i sasuo neke psovke (i ne secam se bas tog dela) i onda pocne tuca...ja zavrsio sa usivenom glavom, ortak manje ogrebotine...ali mi je ta tuca bila draza nego bilo sta drugo! Samo treba biti svoj...:rolleyes:
Ne bi BAS sviJa kad bi mogao oblacio bi se kao hendrix nego bi me svi gledali na ulici i govorili koj pampi

njah saki,znas me. nije mi do rasprave,samo se malo zezam okolo![]()
]Sto znaci da u NS-u nema metalaca
)