Carobnjak iz voza
Zainteresovan član
- Poruka
- 178
Postoje hevici i pankici(pateticna komercijala) i sa druge strane dobar pank i metal od kojeg padnes na dupe pa ni neznas sta te snaslo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
metal u svim kriterijumima ...
Sa obzirom da sam slusao oba pravca kazem metal jer je agresivniji i uzbudljiviji.

To je vise ono stvar ukusa,ako bi zasli u druge sfere mnoge stvari bi otisle u korist metala.Izmedju ostalog i ove koje je nodi-wolf nabrojao.
To je vise ono stvar ukusa,ako bi zasli u druge sfere mnoge stvari bi otisle u korist metala.Izmedju ostalog i ove koje je nodi-wolf nabrojao.
Metal nema ideologije?Nisam znao
jao bre nemoj da me zasmejavas,ocigledno nisi mnogo upucen u metal.
Procitaj bilo koji tekst iole ozbiljnijeg black metal benda i samo ce ti se kasti.
I mislis da su sve te karakteristike bolje od jednog panka koji nije samo muzika vec i IDEOLOGIJA! ***, ne bih se sa tobom slozio, pank je sam po sebi u muzickoj formi prost, ali takav je upravo zato sto je zeleo da izbegne solaze od 15 minuta...
I nemojte se zavaravati da su svi pank muzicari truba jer nisu, jednostavno, svidja im se ideologija i taj zivot!
I jos nesto, od pogo igre (koja je sastavni deo panka) je nastala sutka bez koje ne moze da prodje metal 'cert! Outfit metalaca je zasnovan na panku, fetish narukvice, kozne jakne i pantalone pa i cokule...tako da, dragi metalci koji pljujete po panku, stvorite nesto svoje pa ga onda hvalite!![]()

Got you on our video screens
We're the New York City Police
OK boys now keep it clean
We're the New York State Police
We ain't green we ain't boy scouts
We know if you're holding out
Ovo je pank tekst, opisano nesto vrlo prosto i realno! Pank nije samo napijanje...a to da li je ideologija sranje ili ne to je druga tema, jer, ideologija postoji kakva god da je![]()