Ihsahn
Zainteresovan član
- Poruka
- 438
A sta bi rekao za death metal, kako oni "pjevaju"
vecina ih peva kao da su doshli na utakmicu (corpse grinder i njemu slichni) a opet imash gomilu ljudi koji imaju i vishe nego nadljudski growl koji unosi atmosferu u paketu sa muzikom!!!

! Imam vec jednog ortaka koji ni ne slusha power metal a opet Bajku od Alogia-e ili bilo koju drugu njihovu pesmu otpeva bolje i od samog Nikole i to bez studijskih efekata a opet ajd' da chujem nekoga da izvuche scream kakav ima chovek koji mi je posluzio kao inspiracija za nick na forumu, isto kako ga i on izvlachi, bez naprezanja glasnih zica, opushteno skorz, ili pak growl kao shto ga izvlachi Karl Sanders, Dallas Toler Wade ili Chris Barnes!!! Hocesh sutra malo! Gomila death pevacha se zaista dere kao da su doshli na utakmicu ali opet pored ove trojice ima ih josh vrlo malo chije su glasovne mogucnosti neprevazidjene... Setimo se samo vriska na Death obradi Painkiller-a i pokojnog Schuldiner-a! E to su glasovne mogucnosti a ne razmahivanje oktavama kao da su pevachu od tatka ostale...
ja sam ovde okachio gomilu stvari iz 80ih za koje retko ko zna! Poslushaj onaj Believer koji sam okachio....
ja nesto utripovala