newerna_beba
Iskusan
- Poruka
- 5.421
da corfu.... njesra....MELLZINJA:ibizza ibizza ibizza ibizaa i samoooo ibizza i narawno Corfuu......znachiii difnooo.....samo to i kwajjj....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da corfu.... njesra....MELLZINJA:ibizza ibizza ibizza ibizaa i samoooo ibizza i narawno Corfuu......znachiii difnooo.....samo to i kwajjj....
ja noge nikad ne pregrijem pa ih ladim svakodnevno u bazenu....:-P 8-)Keeper:c c c kako se izrazhavash.
pomislicje ljudi kako je pregrejala ribicu pa sad mora da je ladi![]()
sound_of_my_life:Grad, drzava gde biste zeleli da idete, ili gde ste bili i jaaako vam se svidelo, totalno vas je osvojilo![]()
![]()
prilozite i slike![]()
Ja nemam za sad jedno mesto koje najvise volim, ali, recimo, volela bih da vidim barselonu,...
naancy90:samo da je USA
pa mozda je tebii njesra jbg...newerna_beba:da corfu.... njesra....
Meni je tvoj izbor toalno bzvz..WesternGirl:Ja bih volela da zivim u Grckoj(Nei Pori,Hanioti,Olymic beach),Spanija(Madrid,Barselona),Italija(Rim),Maroko,Argentina...
Shinoda:Meni je tvoj izbor toalno bzvz..
Lepa su to mesta, sve kuul, strava, ali to su turisticka mesta!
Preseli bi ti posle nedelju dana..radije bih ziveo u nekom malom mestu nadomak pomenutih gradova..
![]()
Eee ziveti i posetiti nije jedno isto..WesternGirl:Mozda bi mi preseli,sta ja znam...Ali bih u svakom slucaju volela da odem tamo...
![]()
yebi se....Avet:pa sad ......
pozeljno je imati 5-6 plavusa , ( i 2-3 neke forumasice , naprednije)
ali , za sada prazan , rasirim se koliko god mogu , zaspim i tako ustanem .....
Shinoda:Eee ziveti i posetiti nije jedno isto..![]()
Madrid, Barselona, Rim nisu samo mala turisticka mesta u kojima se zivot svodi samo na turiste.Shinoda:Meni je tvoj izbor toalno bzvz..
Lepa su to mesta, sve kuul, strava, ali to su turisticka mesta!
Preseli bi ti posle nedelju dana..radije bih ziveo u nekom malom mestu nadomak pomenutih gradova..
![]()
Mislio sam prvenstveno na one Grcke gradove, to jesu izrazito turisticka mesta..sound_of_my_life:Madrid, Barselona, Rim nisu samo mala turisticka mesta u kojima se zivot svodi samo na turiste.![]()
To su, bre, ogromni gradovi gde se ne zivi iskljucivo od turizma. A, sad, sto ga ima, pa mozes onda da kazes da su Pariz, London, Njujork bzvz... Jer ima turista![]()