MESTO IZ SNOVA!

WesternGirl:
Ja bih volela da zivim u Grckoj(Nei Pori,Hanioti,Olymic beach),Spanija(Madrid,Barselona),Italija(Rim),Maroko,Argentina...
Meni je tvoj izbor toalno bzvz.. :p
Lepa su to mesta, sve kuul, strava, ali to su turisticka mesta!
Preseli bi ti posle nedelju dana.. :roll: radije bih ziveo u nekom malom mestu nadomak pomenutih gradova.. ;)

Shinoda:
Meni je tvoj izbor toalno bzvz.. :p
Lepa su to mesta, sve kuul, strava, ali to su turisticka mesta!
Preseli bi ti posle nedelju dana.. :roll: radije bih ziveo u nekom malom mestu nadomak pomenutih gradova.. ;)
Madrid, Barselona, Rim nisu samo mala turisticka mesta u kojima se zivot svodi samo na turiste. :p
To su, bre, ogromni gradovi gde se ne zivi iskljucivo od turizma. A, sad, sto ga ima, pa mozes onda da kazes da su Pariz, London, Njujork bzvz... Jer ima turista :lol:

sound_of_my_life:
Madrid, Barselona, Rim nisu samo mala turisticka mesta u kojima se zivot svodi samo na turiste. :p
To su, bre, ogromni gradovi gde se ne zivi iskljucivo od turizma. A, sad, sto ga ima, pa mozes onda da kazes da su Pariz, London, Njujork bzvz... Jer ima turista :lol:
Mislio sam prvenstveno na one Grcke gradove, to jesu izrazito turisticka mesta..
Sto se Rima tice, jedino jos za njega mogu da tvrdim nesto jer sam bio tamo.. Ne znam kako je u predgradjima, ali centar vrvi od stranaca i imam utisak da je minimum 50% Rimskog budzeta cini tudj novac!
I radije bih ziveo u nekom malom mestu nego u predgradju velikog, zato recimo nikad ne bih ziveo u BG-u!

Back