moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Tamo gde si ti tamo stanuje mi doošAa ramjena duša puna ljoobafl haha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mnogo toga, kao platforma u klinačkim godinama-babe, dede i i ugađanja na tom levelu, koji zabrinuti roditelji detetu iako dobri-ne mogu pružitiSvi mi imamo mesta kojima se rado vracamo, makar u mislima..tamo smo bili bezbedni, srecni, ushiceni, ispunjeni lepim emocijama, za koja tada mozda nismo znali, ali danas znamo da nam je tu dusa rasla..
Cega se setite, pa osetite kako vas obliva dragost..
ja tamo de sam odraso počesto idem prirodom posla kojim se bavim i nekako mi svaki put bude milo i čak i da neću počnu da mi se vraćaju slike detinjstvaSvi mi imamo mesta kojima se rado vracamo, makar u mislima..tamo smo bili bezbedni, srecni, ushiceni, ispunjeni lepim emocijama, za koja tada mozda nismo znali, ali danas znamo da nam je tu dusa rasla..
Svi mi imamo mesta kojima se rado vracamo, makar u mislima..tamo smo bili bezbedni, srecni, ushiceni, ispunjeni lepim emocijama, za koja tada mozda nismo znali, ali danas znamo da nam je tu dusa rasla..
Јао, а овде иначе све пршти од интелигенције и паметних савета...bas pametan savet, nema veze sa kim, na to neka ne obraca paznju
pa izvini sto sam ti povredila osecanja, nije mi to bila nameraЈао, а овде иначе све пршти од интелигенције и паметних савета...
Нешто у последње време овде на форуму мораш све на ноте, да не повредиш нечија танана осећања, да будеш коректан, али све некако селективно, како према коме...
Немој ми те тужне приче, него склепај неко дете да се школа не затвори...и да још некоме у тој кући расте душа.
bas pametan savet, nema veze sa kim, na to neka ne obraca paznju
Secam se jednog pogledaSvi mi imamo mesta kojima se rado vracamo, makar u mislima..tamo smo bili bezbedni, srecni, ushiceni, ispunjeni lepim emocijama, za koja tada mozda nismo znali, ali danas znamo da nam je tu dusa rasla..