ПАПРИКАРИУС Elita Banovan Poruka 20.850 19.06.2009. u 17:25 - Mesić: U Hrvatskoj ne postoji srpsko pitanje #376 udariga: "danke deucland"?jel to ona pisma sto ju je uskladio djordje novkovic(pokojni)? Kliknite za proširenje... Са чиме је ускладио!? Стварно вам је језик................покварен !!!
udariga: "danke deucland"?jel to ona pisma sto ju je uskladio djordje novkovic(pokojni)? Kliknite za proširenje... Са чиме је ускладио!? Стварно вам је језик................покварен !!!
gost 23146 Buduća legenda Poruka 46.396 19.06.2009. u 17:25 - Mesić: U Hrvatskoj ne postoji srpsko pitanje #377 udariga: "danke deucland"?jel to ona pisma sto ju je uskladio djordje novkovic(pokojni)? Kliknite za proširenje... Vidi gastosa...''deuceland''.Ovaj drugi hoće bar da nauči jezik,pa da dođe na gastarbeit.
udariga: "danke deucland"?jel to ona pisma sto ju je uskladio djordje novkovic(pokojni)? Kliknite za proširenje... Vidi gastosa...''deuceland''.Ovaj drugi hoće bar da nauči jezik,pa da dođe na gastarbeit.
Z Zapadni susjed Elita Banovan Poruka 17.686 19.06.2009. u 17:25 - Mesić: U Hrvatskoj ne postoji srpsko pitanje #378 udariga: "danke deucland"?jel to ona pisma sto ju je uskladio djordje novkovic(pokojni)? Kliknite za proširenje... Daaa, neshvacena kod krajiskih Srba... a mogli su sad biti na najboljem putu u Europu
udariga: "danke deucland"?jel to ona pisma sto ju je uskladio djordje novkovic(pokojni)? Kliknite za proširenje... Daaa, neshvacena kod krajiskih Srba... a mogli su sad biti na najboljem putu u Europu
ПАПРИКАРИУС Elita Banovan Poruka 20.850 19.06.2009. u 17:26 - Mesić: U Hrvatskoj ne postoji srpsko pitanje #379 misoni: Vidi gastosa...''deuceland''.Ovaj drugi hoće bar da nauči jezik,pa da dođe na gastarbeit. Kliknite za proširenje... Маа, он ти је само....... ВЛАЈ!!!
misoni: Vidi gastosa...''deuceland''.Ovaj drugi hoće bar da nauči jezik,pa da dođe na gastarbeit. Kliknite za proširenje... Маа, он ти је само....... ВЛАЈ!!!
ПАПРИКАРИУС Elita Banovan Poruka 20.850 19.06.2009. u 17:27 - Mesić: U Hrvatskoj ne postoji srpsko pitanje #380 Zapadni susjed: Daaa, neshvacena kod krajiskih Srba... a mogli su sad biti na najboljem putu u Europu Kliknite za proširenje... НЕ ЈАШЕМО КЉУСАД !!!
Zapadni susjed: Daaa, neshvacena kod krajiskih Srba... a mogli su sad biti na najboljem putu u Europu Kliknite za proširenje... НЕ ЈАШЕМО КЉУСАД !!!
Z Zapadni susjed Elita Banovan Poruka 17.686 19.06.2009. u 17:27 - Mesić: U Hrvatskoj ne postoji srpsko pitanje #381 ПАПРИКАРИУС: Боље да дођеш код мене................можеш да вежбаш................"СВИРАЊЕ"................кол'ко хоћеш !!! Kliknite za proširenje... Tu je razlika, ja tebi ne bih dao ni da mi zasviras. Nisam lud, da mi karijes iz tog groblja pod nosom preneses na onu stvarku.
ПАПРИКАРИУС: Боље да дођеш код мене................можеш да вежбаш................"СВИРАЊЕ"................кол'ко хоћеш !!! Kliknite za proširenje... Tu je razlika, ja tebi ne bih dao ni da mi zasviras. Nisam lud, da mi karijes iz tog groblja pod nosom preneses na onu stvarku.
Reg Elita Poruka 24.712 19.06.2009. u 17:28 - Mesić: U Hrvatskoj ne postoji srpsko pitanje #382 Ja mislim da je bilo dosta ovog besmisla koje je ovde moglo da se pročita.
udariga Aktivan član Banovan Poruka 1.234 19.06.2009. u 17:28 - Mesić: U Hrvatskoj ne postoji srpsko pitanje #383 jel ono pokojni djordje bio "hrvat" iz sarajeva..